הוסרט בבית כנסת בברייטון ביצ'. ( brighton beach ).
זה יהיה הקליפ האחרון בו נראה את יעקב מרדכי
ו.... הקילפ יצא מחר או ביום ראשון!!!!!!
תוקן על ידי Illuminate ב- 22/09/2011 00:53:26
נשלח ב-22/9/2011 20:54
איזה יופי! רק שיוציאו כבר ולא יעבירו מתאריך לתאריך, אני רק מקווה שהם לא רוקדים את הריקוד של השיר הזה בקליפ
נשלח ב-23/9/2011 03:46
בקליפ הם בד"כ לא רוקדים. אבל לך תדע מה יהיה הפעם.
אילומינייט - תודה על שיתוף התמונות ו...מאיפה המידע שיעקב מרדכי יהיה שם?
נשלח ב-23/9/2011 16:53
זה לא הוא בשורה השניה עם החולצה התכולה?
נשלח ב-24/9/2011 22:36
אידי כתב:
זה לא הוא בשורה השניה עם החולצה התכולה?
מה פתאום?!
נשלח ב-24/9/2011 23:24
כולם על גווני כחול/ תכלת, שמתם לב? ועזריאל ודניאל קליין ( הראשונים משמאל בשורה הראשונה) אפילו לובשים אותה חולצה ( זה גרסטנרית הבחינה... לא אני )
נכון לעכשיו, כל המידע שלי הוא רק ממה שכתוב בפייס, עוד לא תחקרתי אף אחד. =) יש לי הרושם שהולכת להיות הפקה די מושקעת לקליפ הזה! (עכשיו אני גם שמה לב שאלי כתב למישהו- its actually ready!! was told to release it late motzei shabbos for a sunday release!! i am sooo excited!! laze, you'll shep loads, trust me!! )
דניאל- אלי כתב בתגובה על הפוסט בפייס. גרסטנרית שאלה אותו. הוא כתב- , ymg is in it. in his last appearance מה שגורם לי להסיק שקרוב לוודאי גם לא נראה אותו בהופעה בסוכות. =(
שמתם לב מי אוחז את clapboard ( אין לי מושג איך קוראים לזה רשמית בעברית... ) בתמונה הראשונה?
נשלח ב-24/9/2011 23:26
אה, ו... הקליפ אמור להתפרסם במוצ"ש ( לפי שעון ארה"ב) ביוטיוב ויהיה ניתן להוריד אותו בתשלום מהאתר של YBC בראשון בבוקר. הווה אומר ראשון בצהריים שלנו.
חמוד מאוד הקליפ, אלא שהמילים "אשרי יושבי ביתך עוד יהללוך סלה" לא ממש מובעות כאן, או שהם בעצם לא רצו להביע כלום אני לא יודע, מזה הקטנצ'יק שם בסוף ממש חמודצ'יק, מה שכן רואים את כל הילדים סוף סוף שנמצאים במקהלה... (התאומים קוגן לא אהבתי מזה כל הפרצופים והתנועות האלו בידיים) בקיצור לדעתי נחמד פלוס אבל לא יותר מזה.
נשלח ב-25/9/2011 23:00
טובבבבבבב....
התרשמותי:
*שיר מצוין, לחלקנו כבר יצא לראות אותו בגרסת הופעה פיראטית..
*הקליפ מלא אקשן, אבל גם מבולגן מדי ולא ברור מה הם התכוונו להביע
*העיבוד קצת יותר מדי מוגזם, אבל זו ככל הנראה גרסת רמיקס. להערכתי, באלבום תהיה גרסה עם מוזיקה חיה.
*קיים מחסור חמור בסולנים חדשים
*קלטתם את הילד בסוף? זה מוישי גרסטנר, הבן של אלי!!
אל תשכחו שזו היתה ההופעה האחרונה של יעקב מרדכי במסגרת ישיבה בויס, ואלי בא לשדר מסר:
יש יורש ליעקב מרדכי!!
הוא פשוט מתוק! והקול שלו כנ"ל.