אני בדלימה רצינית
הפורום הזה פתוח לקריאה,
ויש דברים שקשה מאוד לי לכתוב כאן
נשלח ב-22/9/2011 01:30
אין לכך פיתרון
נשלח ב-22/9/2011 08:36
מה הבעיה הנושא או הצורה שאתה רוצה להתבטא?
נשלח ב-22/9/2011 09:00
הבעיה שאם הפורום ייסגר לגמרי - לא יהיו בו כמעט חברים.. לא יפנו.. כאן לפחות רואים אם יש על מה להגיב.. מבין?
נשלח ב-22/9/2011 11:32
אני גם חושבת שפורום סגור ייטיב עם כולנו.
נשלח ב-22/9/2011 17:41
אולי שיעשו כמו בצלצלי שמע ובצלש בצל, מי ש/מוכיח את עצמו בפורום הפתוח מתקבל לפורום הסגור
נשלח ב-22/9/2011 18:19
לא חושבת שזו הנקודה. הפורום הזה הוא סגנון שונה. בפורום סגור העיניין הוא השיתוף בין האנשים . ופה זה כמו פורום מומחה שבאתרים החילונים כמו פורום לפסיכולוגיה כמו דוקטורס..משהו כזה...
נשלח ב-22/9/2011 20:31
אם יסגרו את הפורום הזה גם לקריאה, הוא יאבד את הטעם שלו חוץ מהעובדה שלא יהיה השתתפות. אני הייתי מציעה לך לפתוח ניק חדש ולהרשם שנית. בלי להודיע קבל עם ועדה כי אתה הוא אתה.
והנה תשובה ניצחת לוויכוח הנטוש בין ציפור עפה לאלמוני 3.....
נשלח ב-22/9/2011 21:56
התשובה לא ממש מנצחת כי אני מתנגדת לה... והסיבות כבר נרשמו... בכל זאת אני חשה שיש לי המון דברים לומר ואוכל לעשות זאת רק אם הפורום יקבל אופי אינטימי יותר! אני חושבת שכדאי גם ליצור מעין רשימה שבה יירשמו כל המשתתפים בפורום שנוכל לדעת מי נגד מי.. מה דעתכם? ומה דעתך ד"ר רונית?
נשלח ב-22/9/2011 22:05
היא לא אמרה שהיא מנצחת אותך,רק את הויכוח,התנגדותך היא אינה סיבה לאי ניצחון בויכוח
נשלח ב-23/9/2011 00:11
ערב טוב לחברי הפורום היקרים,
אני שומעת את קולכם ומאד מבינה את הצורך למרחב אינטימי ומאפשר. אני גם מבינה שהפורומים הסגורים הקיימים מאפשרים את הרב שיח החופשי והאינטימי. אני לא מספיק מכירה, אך האם אין אפשרות שם לשיח חברי גם על דברים רגשיים ונפשיים?
אני רוצה להזכיר שהמטרה הראשונית בהקמת הפורום היא לספק מענה מקצועי לשאלות בתחום הנפש ושהפורום יהיה נגיש וזמין לכל אחד. פורום סגור לצערי יגביל יעד זה.
אם תקראו בעיון את ההודעה שלי בראש האשכול ב"ברוכים הבאים" תיווכחו לראות כי לצערי, אין אפשרות לקיים פורום סגור ולשמור על מטרותיו ויעדיו .וזאת מכיוון שישנם רבים שנתרמים מהשאלות והתשובות גם אם הם לא משתתפים פעילים.
כאשר עולה שאלה שאני מתבקשת לענות עליה , אני מסתכלת עליה בשתי רמות: הראשונה ברמה של השואל הספציפי והשניה ברמה של רבים אחרים שעשויים להיות באותה דילמה ולהיתרם מהדיון בה. בהתאם לכך אני גם משיבה.
אני מקבלת הדים מרבים באופן אישי, בטלפון ובמייל על החשיבות של הפורום עבורם גם כשהם לא נמצאים פה באופן פעיל ,כל אחד מסיבותיו, ולכן כאשר נערכת 'הצבעה' צריך לקחת בחשבון גם את קולם אף שהוא לא נשמע.
עד כה התמודדנו יפה עם שאלות רגישות שהתנסחו בצורה מתאימה . אולי צריך פה להשקיע קצת יותר מחשבה אך אני לא רואה נושא שאינו אפשרי לשאול עליו. עם זאת אני מכירה במגבלה לשיחות אינטימיות.
אשמח כמובן לבחון רעיונות חלופיות
בברכה,
0526346334
[email protected]
נשלח ב-23/9/2011 10:50
רעיון שעולה לי זה להשאיר את פורטל הנפש על כנו ולפתוח 'פורום בת' סגור ואינטימי לשיחות שבחדרי חדרים..מה דעתכם?
נשלח ב-23/9/2011 11:24
בתור אחת שצפתה מהצד תקופה מכובדת ביותר לפני שנרשמתי לפורום, אני יכולה לומר שזה עושק הציבור... תסלחו לי על ההעזה, אבל אנשים רבים אינם מסוגלים לפרוק את מצוקותיהם ברבים אך הם מחפשים אחרים החווים אותן חוויות ושואבים עידוד מכך.
עד כמה שנלך על פורום סגור, נאבד להם את יכולת השיתוף הבלתי נראה. בקשר להצעה של מטופלת- את מבינה שפורום פתוח ופורום סגור- מי יכריע. כאשר יהיו שניים, כול האליטות של הקבוצה יכתבו רק בפנים ובחוץ לא. ומה יגידו אזובי הקיר?
אני הייתי מציעה דווקא שמי שרוצה להתבטאות תחת חיסיון, שיפתח ניק לצורך זה ויעדכן את רונית שזה הוא, כדי שתדע להשיב לו כפי ההכרות שלה עימו במצבים עברו.
תוקן על ידי תוהה_אחת ב- 23/09/2011 11:27:57
נשלח ב-23/9/2011 12:13
זה לא רק קשור לחיסיון אלא שיש שיחות שלא מתאימות לעיני כל..
נשלח ב-23/9/2011 13:18
כולם מרגישים שצריך פורום סגור ואינטימי? לי אישית זה היה נחמד אבל אני מסכימה עם תוהה שזה הפסד גדול לציבור. את השיחות הפרטיות ביותר אני שומרת לטיפול
נשלח ב-23/9/2011 14:41
גם אני פה הייתי הרבה זמן קורא ואפילו לא היה לי שם משתמש ורק לאחר ששמעתי עוד אחד ועוד העזתי לשאול בקשר לבעיה שלנו עם הילדים. אין היום בכל האינטרנט פורום מקצועי או איך שאמרת מרימי פורום מומחה לציבור החרדי. יש כל מיני פורומים סגורים של השתתפות בצרות והושטת כתף לכתף שזה חשוב אך הצצתי שם ולא הרגשתי צורך להמשיך. אבל פורום פסיכולוגי של מומחה יש רק את זה ואני חושב שלא כדאי להחליף אותו בסגור כי הרבה הרבה אנשים יפסידו. למדתי הרבה פה ואם זה היה סגור אפילו לא הייתי מעז להיכנס.