בית פורומים שידוכי חרדים

יצא מהישיבה, לא שווה בירור?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2011 00:06 לינק ישיר 

אני19 כתב:
ראשית, היא לא אמרה שהוא לא שווה כלום! היא לא התייחסה אליו כאל בחור בן 19 שמסתובב ברחובות, היא החליטה שזה לא מתאים לה.. זכותה לא?! זה שאכפת לך מהבחור ואת נפגעת בשבילו זה יפה.. אבל זה לא נכון!שנית, לעצם טענותייך, אם היא רוצה בחור שיישב וילמד אז זה שהוא עזב זה לא בשבילה!ויותר מכך, מבלי לדון את הבחור עצמו, ואת הניסיון שהוא עמד בפניו, אבל לא חסר בחורים למאות, שהם מבוגרים (והרבה יותר מ26!!) ובכל זאת הם נשארים במסגרת ישיבתית, לא משנה כמה שזה קשה.. והם נשארים. כי הם מבינים שהתורה זה העיקר לא משנה כמה שזה דורש מהם.. כי הם מבינים שבחור רציני מקומו במסגרת תורנית.. כי שם העיקר והתכלית.. כך.. שבחור שעזב זה אומר משהו על הבחור.. ומה שהיא הייתה מרגישה, זה לא אומר שהיא לא מבינה את הניסיון שלו, וזה לא שהיא באה באשמה אליו, אבל תכלס הוא לא עמד בניסיון הזה, והיא רוצה כן אחד שעמד בניסיון הזה.. את מרשה לה??אכן, יש המון בחורים מבוגרים שנשארים,שאת הרשב''א הם זוכרים מהמחזור הקודם ואת הקצות מלפני שתיים..  אבל (לא כולם) נראים כל כך מיובשים... 

עדיין עדיף להישאר מיובש, אבל מיובש בתורה.. מאשר רטוב בדברים אחרים...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 00:06 לינק ישיר 

[quote] ויותר מכך, מבלי לדון את הבחור עצמו, ואת הניסיון שהוא עמד בפניו, אבל לא חסר בחורים למאות, שהם מבוגרים (והרבה יותר מ26!!) ובכל זאת הם נשארים במסגרת ישיבתית, לא משנה כמה שזה קשה.. והם נשארים. כי הם מבינים שהתורה זה העיקר לא משנה כמה שזה דורש מהם.. כי הם מבינים שבחור רציני מקומו במסגרת תורנית.. כי שם העיקר והתכלית.. כך.. שבחור שעזב זה אומר משהו על הבחור.. 

quote]
אתה קצת נסחף...

מאות בחורים שנשארים רק בגלל שנפשם חשקה בתורה !!!,וכולם מנצלים את זמנם !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 00:08 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

עדיין עדיף להישאר מיובש, אבל מיובש בתורה.. מאשר רטוב בדברים אחרים...!

נשלח למסגור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2011 00:11 לינק ישיר 

היה עדיף  לגריסה  .. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 00:13 לינק ישיר 

מזדקן כתב:
היה עדיף  לגריסה  .. 

אין אדם רואה את נגעי עצמו.......!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 00:17 לינק ישיר 

עברת ,לפתגמים..
 חבל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 01:29 לינק ישיר 

אני הייתי יוצאת עם אחד קשה- או לפחות משקיעה עליו בירור...

אבל זו רק אני :/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 03:11 לינק ישיר 

Fake_smile כתב:
אני הייתי יוצאת עם אחד קשה- או לפחות משקיעה עליו בירור...

אבל זו רק אני :/

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 04:21 לינק ישיר 

אני לא יכולה לערוך משום מה- התכוונתי לכתוב אחד כזה***

תוקן על ידי Fake_smile ב- 23/09/2011 04:21:19

תוקן על ידי Fake_smile ב- 23/09/2011 04:21:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 08:03 לינק ישיר 

מי שיצא מהלימוד מבין את אלו שבחוץ. מי שבפנים לא מבין איך פאשר אחרת. זה קושי להישאר. אבל אם היא רוצה אחד ירא"ש כמו בחור ישיבה - יש לה זכות לא לרצות אפי' לא לברר על אחד אחר.

אני גם חשבתי שמה יקרה אם אברר? ואחרי בירור? לא ידעתי מה לעשות! היה מדובר בבחור עם מידות טובות, רק שבחים מכל מקום, אבל הרגשתי שזו לא אני! התייעצתי עם מורה (שאני מעריצה..) והיא אמרה (הבחור היה משמש של אחד ראשי ישיבות) - את לא צריכה משמש של ר"י, את צריכה ר"י! זה נכנס לי עמוק - הרי זו השאיפה הבסיסית, מה לי לחפש דברים אחרים??

תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 23/09/2011 08:02:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2011 22:47 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
מי שיצא מהלימוד מבין את אלו שבחוץ. מי שבפנים לא מבין איך פאשר אחרת. זה קושי להישאר. אבל אם היא רוצה אחד ירא"ש כמו בחור ישיבה - יש לה זכות לא לרצות אפי' לא לברר על אחד אחר.

אני גם חשבתי שמה יקרה אם אברר? ואחרי בירור? לא ידעתי מה לעשות! היה מדובר בבחור עם מידות טובות, רק שבחים מכל מקום, אבל הרגשתי שזו לא אני! התייעצתי עם מורה (שאני מעריצה..) והיא אמרה (הבחור היה משמש של אחד ראשי ישיבות) - את לא צריכה משמש של ר"י, את צריכה ר"י! זה נכנס לי עמוק - הרי זו השאיפה הבסיסית, מה לי לחפש דברים אחרים??

תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 23/09/2011 08:02:05

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2011 23:53 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

V

פעם ראשונה שסימנת זאת עליי! :)

(עכשיו תעשה ציטוט + X, הא?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יצא מהישיבה, לא שווה בירור?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.