למי שיש הצעות עבודה בתחום - שיעלה לאשכול זה (בלבד) אבקש לא להגיב באשכול זה, שיהיה זמין ומובן. אם יש שאלות, אפשר להעלות את זה באשכול עזרה אונליין, שיכול להוות גם כאשכול צ'אט.
נשלח ב-22/9/2011 11:48
קובוליסט כתב:
דרוש מתכנת קובול
דרוש מתכנת קובול עם נסיון בתחום באיזור המרכז.
ממה שאני מבין (זה לא עבורי אישי אלא שמעתי אצלינו שמחפשים והחלטתי להביא את זה כאן לפורום) מחפשים מישהו יחסית לא צעיר ואחד שאין לו יותר מידי שאיפות להתקדם בתחום.
בסה"כ רוצים מישהו רציני שרוצה להיות מתכנת טוב ולהישאר בתחום הזה גם בעוד מספר שנים.
נשלח ב-22/9/2011 11:50
ילד_עמוק כתב:
דרוש מתכנת ASP.NET
שלום רב אנו מחפשים מתכנת בASP.NET C-Sharp חברה מבוססת ויציבה העבודה כיום הוא ברמת גן בבורסה אבל צוות המתכנתים יעבור בקרוב לירושלים איזור תחנה המרכזית אפשר לפנות באישי תודה
*
צוות של 7 מתכנתים, החברה היא חברה המעסיקה למעלה ממאה עובדים בפריסה עולמית ארה"ב, סין, הודו, ובלגיה התוכנות הם לחברה לא עושים פרויקטים לחברות אחרות, השכר הוא כמקובל כמובן שאם אין ניסיון הוא יתחיל בשכר נמוך יחסית בהתחלה העבודה הוא בבנייה ותחזוקה של האתרים של החברה, האתרים הם מורכבים ומאתגרים, בנוסף יש פיתוח של תוכנות עזר consol app ו win app הבסיסי נתונים בSQL server 2008/2005 אל תהססו לשאול אם משהו לא ברור לכם
תודה
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 24/09/2011 23:06:30
נשלח ב-22/9/2011 11:52
asahma29 כתב:
מחפש 2 מתכנתים למיזם!!!!
לום ?
שלום רב.
לגבי המיזם מדובר בפעילות אינטרנט המשלבת פרסום ,מידע, שרות , וקידום פעילויות אינטרנטיות לגופים
גדולים וקטנים יחדיו .
הפעילות נוגעת ומשרתת את כל האוכלוסייה בישראל ובחו"ל הן בצד העסקי המקצועי והן בצד הלקוח ומקבל השרות .
השלב בו אנו עומדים כרגע הוא לאחר אפיון מלא אשר נעשה על ידי חברה המתמחה באפיון פעילויות אינטרנטיות
האפיון למעשה מתאר את כל המסלול מתחילתו ועד להשגת היעדים הרצויים (מפורט על פי אבני דרך עד לפרטים הקטנים ביותר)
והכנת תכנית עסקית מלאה לכלל הפעילות (גם מבחינה הביצוע טכנולוגית וגם מבחינת השיווק בשטח) אשר בוצעה על ידי חברה המתמחה
בהכנת תכניות עסקיות (בה ניתן לראות מה נדרש להשגת היעדים וגם כאן הכל מפורט על פי שלבי התפתחות רציונליים לפעילות שלב שלב עד להשגת
היעדים .
הפעילות מתבססת על ערך מוסף ''מערכת ייחודית אשר לא קיימת כיום בישראל '' המערכת הנה מערכת בעלת טכנולוגיה מתקדמת הנותנת שירות
לכלל הציבור ולציבור המקצועי בפרט.
לגבי שאר הפרטים אשר ביקשת לקבל מידע לגביהם אשמח לענות על כולם אך ניתן יהיה להתקדם לאחר חתימה על הסכם הסודיות
הצד המעניין במיזם זה הצד הכלכלי שעל פי התוכנית העיסקית הדרך מאוד קצרה וברורה
נשלח ב-27/9/2011 13:50
משרת מתכנת asp.net עדיין רלוונטית?
אפשר מספר פלאפון לשמוע פרטים מדויקים?
תוקן על ידי AdasO ב- 27/09/2011 13:54:14
תוקן על ידי AdasO ב- 27/09/2011 13:55:21
תוקן על ידי AdasO ב- 27/09/2011 13:55:38
נשלח ב-5/10/2011 22:38
לילה טוב
אשתי מתכנתת בחברה גדולה[מעל300עובדים]טובה ובעיקר עם יחס מדהים היא מפתחת באנדרואיד וכרגע הם מחפשים להגדיל את המובייל בכמה מתכנתים כרגע הם מחפשים לאייפון אז מי שרוצה מוזמן לפנות.....
גמר חתימה טובה לכולם
אנחנו זקוקים לעזרתכם באיתור תוכניתני COBOL MF !!! יש לשלוח קו״ח ל barak066@gmאנחנו זקוקים לעזרתכם באיתור תוכניתני COBOL MF !!! יש לשלוח קו״ח ל [email protected]ail.comאנחנו זקוקים לעזרתכם באיתור תוכניתני COBOL MF !!! יש לשלוח קו״ח ל [email protected]
נשלח ב-23/1/2012 14:23
michalzo כתבה:
הצעות עבודה למתכנתים, מיישמי ERP- אזור ירושלים
נעים מאוד,
שמי מיכל ואני רכזת גיוס במטריקס ירושלים. ביצענו מהלך להגדיל את היצע המשרות הפתוחות בירושלים ומטרתנו היא להגיע למועמדים הנכונים ולהציע להם משרות בתחום המחשוב, בעיר ירושלים. אנחנו מחפשים היום תוכניתני NET., לתפקידי פיתוח, ראשי צוותים ועוד מיישים מערכות ERP וSAP אנשי אבטחת מידע טכנאי PC אנשי סיסטם אשמח ליצור אתכם קשר ולבחון התאמה למשרות: קורות חיים ניתן לשלוח ל: מיכל [email protected]
נפתחה משרה חדשה- מחפשים תוכניתני NET WEB. מפתחי CRM דיינמיקס- 4 שנות ניסיון בפיתוח. לכל המעוניינים, אשמח אם תשלחו לי קו"ח [email protected]
נשלח ב-14/6/2012 11:27
שלום לכולם, אני הנדסאית תוכנה, עבדתי 5 חודשים בפתוח בקובול. אח"כ הצוות שלי נסגר ומצאתי עבודה בינתיים בבדיקות תוכנה. כרגע אני עושה בדיקות קבלה וכותבת דרישות לפתוח (חצי נתוח מערכות..). בכל אופן, אני מתלבטת אם לעזוב את העבודה שלי כרגע ולחזור לפתוח תוכנה. מכיון שמקום העבודה שלי די טוב, המשכורת די טובה, העבודה מענינת והאנשים ממש נחמדים. מה דעתכם?
נשלח ב-23/7/2012 13:43
תוכניתני/ות COBOL
למלם דרושה תוכניתנית COBOL לתפקיד פיתוח ותחזוקת מערכת:
ניסיון של שנתיים לפחות בפיתוח COBOL בסביבת UNIX/MF
יכולת עבודה עצמית, הובלת תהליכים, נחישות, ועבודה מול מספר גורמים.
נא לשלוח קורות חיים כולל פירוט נרחב של הניסיון הרלונטי (סוגי משימות מורכבות, כלי BI ו- DB) נא לא לשלוח קורות חיים ללא ניסיון רלוונטי ________________________________________________________________________
המרכז הינו מרכז פיתוח חרדי ע"פ גדרי הצניעות וההלכה