| נשלח ב-25/9/2011 20:37 |
|
| |
הנערה עם המטריה.
ראיתי אותה ליד בניני האומה. מעיל ארוך, פן מהיום, פנים קצת מסתוריות , קצת סתמיות, וקורטוב של חן. יום חורפי לפני שקיעה , אחרי מערכת גשומה והניחוח של האדמה שרוותה מהיורה עלה בניחוח ארומה עדין. לא הצלחתי להבין אם את בדרך לפגישה, או חוזרת מאחת כזאת. כוססת ציפורניים ביד אחד, ויד שניה מחזיקה את המטריה. מטריה גדולה, כמעט בגובה שלך. נאחזת בה כאילו היתה עוגן חיים שלך.
רציתי לגשת אליה, לשאול אותה " ילדה, ממה את חוששת?" " התעייפת לפגוש בחורים משעממים?" " את לא מבינה מתי ה' בשמים ישלח לך את מה שאת רוצה ואף אחד לא מבין מה את מחפשת?"
רוח הגיעה ונפנפה את הפן, וכמה טיפות התחילו לרדת. פתחה את המטריה הענקית והסתופפה מתחתיו, כמו היתה עשויה מסוכר.
הגשם ירד אלי, חלחל בצווארון, ונדבק למכנס. אבל לא אכפת לי, אני הרי לא אמס מקצת גשם. אז הבנתי איפה שהבעיה שלי. אני יותר מידי מעוניין בלראות את היופי של העולם, יחד עם הנקודות המכוערות שבו. להתפעל מהקוסמוס לתוך מעמקי המוח, ולהגעל מהטמטום האנושי. מנסה להבין לתוך הנפש של הזולת האלמוני במקום לשבת עם עצמי ולנסות להבין מה איתי, מה אני רוצה ומה אני באמת.
הגשם פסק, הנערה קפלה את המטריה, נערה קצת את שיערה, ועלתה לאוטובוס. לפני שעלתה , סובבה את הראש וזרקה רבע מבט לעבר הבחור שעמד לו שם בגשם, מהורהר במחשבות...
מסתבר שיש עוד מישהי כמוני בעולם.
------------------------------
שאלה לי אליכן ואליכם, לפעמים אתם רואים מישהי/מישהו בחור בסיטואציה כזאת של דייט/לפני דייט ונכנסים לו מבלי משים למחשבות?
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:42 |
|
| |
עוד לא יצא לי....
אבל מאידך- בחורים כמעט תמיד נראים אותו הדבר. מקסימום מורידים או מוסיפים עניבה... :/
ובחורות??? הממ אני גרה בבני ברק- פה אי אפשר לדעת מי לחתונה/פגישה/ הלוויה/ בר מצווה/ וורט/ וכו'...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:42 |
|
| |
אגב- התחלתי לקרוא את הבלוג שלך.... מעורר תהיות....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:45 |
|
| |
חסר לסיפור הזה פייה טובה שתחבר את המטריה הגדולה שלה לייד שלך ותעשה
סוף ורוד ומלבלב לסיפור הרטוב .
ולשאלתך, אני יענה בכן יבש, קצת מביך להכנס לפרטים הקטנים יותר.
תוקן על ידי VIP_W ב- 25/09/2011 20:56:53
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:57 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | | אגב- התחלתי לקרוא את הבלוג שלך.... מעורר תהיות.... |
|
?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:58 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  | חסר לסיפור הזה פייה טובה שתחבר את המטריה הגדולה שלה לייד שלך ותעשה
סוף ורוד ומלבלב לסיפור הרטוב הזה.
ולשאלתך, אני יענה בכן יבש, קצת מביך להכנס לפרטים הקטנים יותר.
תוקן על ידי VIP_W ב- 25/09/2011 20:42:59
|
|
הליטאי לא מאמין בהפי אנדינג.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:59 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אגב- התחלתי לקרוא את הבלוג שלך.... מעורר תהיות.... ? |
|
כשיהיה לי כח לחפור לך, אני אחפור- תסמוך עלי (:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 20:59 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
|
|
כנראה בגלל זה הוא עדיין רווק....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 21:00 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | חסר לסיפור הזה פייה טובה שתחבר את המטריה הגדולה שלה לייד שלך ותעשה
ולשאלתך, אני יענה בכן יבש, קצת מביך להכנס לפרטים הקטנים יותר. תוקן על ידי VIP_W ב- 25/09/2011 20:42:59
הליטאי לא מאמין בהפי אנדינג. |
|
האנשים שמזהירים אותי מהציניות שלי- כנראה התכוונו לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 21:08 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | חסר לסיפור הזה פייה טובה שתחבר את המטריה הגדולה שלה לייד שלך ותעשה
ולשאלתך, אני יענה בכן יבש, קצת מביך להכנס לפרטים הקטנים יותר. תוקן על ידי VIP_W ב- 25/09/2011 20:42:59
האנשים שמזהירים אותי מהציניות שלי- כנראה התכוונו לזה... |
|
אנשים מזהירים אותך מהציניות של עצמך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 22:22 |
|
| |
וואוו, יפה לך.
אני נכנסת לאנשים למחשבות, בכלל לא רק בדייטים. רואה זוג בקניות.. וואהה אני ממש מטיילת להם בשבילי המח. זוג בפגישה. סבא וסבתא זקנים בחור קונה בבית מרקחת בחורה בשוק...
אני רק לא יודעת להעלות את זה על הכתב, יפה כמו שאתה..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 23:06 |
|
| |
תארת את עצמך בדיוק כמו שתיארתי אותך לעצמי. להכנס לאנשים מסויימים למחשבות זה חלק ממה שאנחנו עושים בחיי היום יום בלי לשים לב אפילו.. יפה מה שכתבת... ואיך שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 23:52 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ראיתי אותה ליד בניני האומה.מעיל ארוך, פן מהיום, פנים קצת מסתוריות , קצת סתמיות, וקורטוב של חן.יום חורפי לפני שקיעה , אחרי מערכת גשומה והניחוח של האדמה שרוותה מהיורה עלה בניחוח ארומה עדין.לא הצלחתי להבין אם את בדרך לפגישה, או חוזרת מאחת כזאת.כוססת ציפורניים ביד אחד, ויד שניה מחזיקה את המטריה.מטריה גדולה, כמעט בגובה שלך. נאחזת בה כאילו היתה עוגן חיים שלך.רציתי לגשת אליה, לשאול אותה " ילדה, ממה את חוששת?"" התעייפת לפגוש בחורים משעממים?"" את לא מבינה מתי ה' בשמים ישלח לך את מה שאת רוצה ואף אחד לא מבין מה את מחפשת?"רוח הגיעה ונפנפה את הפן, וכמה טיפות התחילו לרדת. פתחה את המטריה הענקית והסתופפה מתחתיו, כמו היתה עשויה מסוכר.הגשם ירד אלי, חלחל בצווארון, ונדבק למכנס. אבל לא אכפת לי, אני הרי לא אמס מקצת גשם. אז הבנתי איפה שהבעיה שלי. אני יותר מידי מעוניין בלראות את היופי של העולם, יחד עם הנקודות המכוערות שבו. להתפעל מהקוסמוס לתוך מעמקי המוח, ולהגעל מהטמטום האנושי.מנסה להבין לתוך הנפש של הזולת האלמוני במקום לשבת עם עצמי ולנסות להבין מה איתי, מה אני רוצה ומה אני באמת.הגשם פסק, הנערה קפלה את המטריה, נערה קצת את שיערה, ועלתה לאוטובוס. לפני שעלתה , סובבה את הראש וזרקה רבע מבט לעבר הבחור שעמד לו שם בגשם, מהורהר במחשבות...מסתבר שיש עוד מישהי כמוני בעולם.------------------------------
שאלה לי אליכן ואליכם,לפעמים אתם רואים מישהי/מישהו בחור בסיטואציה כזאת של דייט/לפני דייט ונכנסים לו מבלי משים למחשבות?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 01:18 |
|
| |
לא. עסוקה במחשבות שלי. כתבת יפה ונוגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 07:10 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | חסר לסיפור הזה פייה טובה שתחבר את המטריה הגדולה שלה לייד שלך ותעשה
הליטאי לא מאמין בהפי אנדינג.האנשים שמזהירים אותי מהציניות שלי- כנראה התכוונו לזה...אנשים מזהירים אותך מהציניות של עצמך? |
|
אננשים מזהירים אותי מהציניות שהם "סובלים ממנה" סתם בכיינים (:
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 08:52 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ראיתי אותה ליד בניני האומה. מעיל ארוך, פן מהיום, פנים קצת מסתוריות , קצת סתמיות, וקורטוב של חן. יום חורפי לפני שקיעה , אחרי מערכת גשומה והניחוח של האדמה שרוותה מהיורה עלה בניחוח ארומה עדין.
לא הצלחתי להבין אם את בדרך לפגישה, או חוזרת מאחת כזאת. כוססת ציפורניים ביד אחד, ויד שניה מחזיקה את המטריה. מטריה גדולה, כמעט בגובה שלך. נאחזת בה כאילו היתה עוגן חיים שלך. רציתי לגשת אליה, לשאול אותה " ילדה, ממה את חוששת?"" התעייפת לפגוש בחורים משעממים?" " את לא מבינה מתי ה' בשמים ישלח לך את מה שאת רוצה ואף אחד לא מבין מה את מחפשת?"
רוח הגיעה ונפנפה את הפן, וכמה טיפות התחילו לרדת. פתחה את המטריה הענקית והסתופפה מתחתיו, כמו היתה עשויה מסוכר. הגשם ירד אלי, חלחל בצווארון, ונדבק למכנס. אבל לא אכפת לי, אני הרי לא אמס מקצת גשם. אז הבנתי איפה שהבעיה שלי. אני יותר מידי מעוניין בלראות את היופי של העולם, יחד עם הנקודות המכוערות שבו. להתפעל מהקוסמוס לתוך מעמקי המוח, ולהגעל מהטמטום האנושי.
מנסה להבין לתוך הנפש של הזולת האלמוני במקום לשבת עם עצמי ולנסות להבין מה איתי, מה אני רוצה ומה אני באמת. הגשם פסק, הנערה קפלה את המטריה, נערה קצת את שיערה, ועלתה לאוטובוס. לפני שעלתה , סובבה את הראש וזרקה רבע מבט לעבר הבחור שעמד לו שם בגשם, מהורהר במחשבות...
מסתבר שיש עוד מישהי כמוני בעולם.
------------------------------
שאלה לי אליכן ואליכם,לפעמים אתם רואים מישהי/מישהו בחור בסיטואציה כזאת של דייט/לפני דייט ונכנסים לו מבלי משים למחשבות?
 |
|
|
|
|
|