בית פורומים שידוכי חרדים

[עוד] מכתב שלא נשלח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2011 21:07 לינק ישיר 
[עוד] מכתב שלא נשלח

לפני שנה בדיוק, ישבנו שנינו, דוממים.
ואחר כך אמרת, "אני אוהב אותך" ואז שוב, "אני אוהב אותך" ושוב. אולי מליון פעם. כשסוף סוף היה לך אומץ ואני בכיתי וגם עכשיו אני בוכה.
כשנסענו בכל הדרכים האלו, כל פעם מחדש, רק כדי להיות יחד. רק כדי להרגיש זה בנוכחותה של זו. כשהיית מסתכל בי ואומר "הייתי נותן עכשיו מליון דולר כדי לדעת מה עובר לך בתוך הראש" ואחר כך צוחק ונשבע, "עומדת לך מילה על קצה הלשון, אני רואה אותה, פשוט תגידי". כמה חודשים אחר כך יכולת להעיף מבט חטוף בפנים שלי ולהגיד בקול רם בדיוק את מה שחשבתי באותו רגע.
"ברווזונת" היית קורא לי וצוחק, "את כל כך קטנטנה, בטח קלה כמו נוצה". הראש שלי בקושי הגיע לך עד הכתף ואני, זו שנלחמה בשיניים ובציפורניים בעשרות מערכות, דווקא אהבתי את זה. פעם אחת בחיים הרשתי לעצמי להיות חלשה לידך, לסמוך עליך בעיינים עצומות. "אני גאה בך" אמרת לי ערב אחד והמילים האלו ליחלחו לי את הלב היבשושי ופתאום להכל היתה משמעות. "מהרגע שראיתי אותך ידעתי שיש משהו" אמרת, "מעולם לא פגשתי אף אחת כמוך". גם אני לא פגשתי אף אחד כמוך, מעולם. לא לפני כן ולא אחרי שהלכת, שהלכתי.
מישהו שמשלים את כל החסכים, מישהו שיודע את כל התשובות, מישהו שהמילים הכי נכונות יוצאות לו ברגעים הכי מדוייקים, מישהו שקורא אותך כמו עיתון, מישהו שאת אוהבת כל דבר בו, החל מהריח שלו וכלה בכנות הזו בה הוא מתאר את העובדה שהוא "בכלל לא מוכשר בשום דבר, לא כמוך".
אז טעית ואני כועסת עליך על זה כבר 240 יום. גם אני טעיתי, את טעות חיי. לא יודעת אם ברגע בו סימנתי אותך כמישהו שיהיה שלי, או ברגע בו מחקתי את הסימון הזה. בכל אופן, היום, ערב ראש השנה של השנה הבאה, שמונה חודשים אחרי, אני עדיין שם.
עדיין שם, כועסת כולי. למה לא יוצא לי לזוז ממך מילימטר. למה כל כמה שאני מתאמצת, אני עדיין חושבת עליך בכל יום, בלי הפסקה. אני חושבת עליך כשאני שמחה, כשאני מצליחה וכשאני נשברת לחתיכות. אתה שם איתי בכל רגע, בתודעה. היחיד שאי פעם סבל את האופי הבלתי נסבל שלי, היחיד שידע להבין. אף אחד ממעט הבחורים ששידכו לי לא ידע להבין. אצל אחד יצאתי חוצפנית, אצל אחר קרה מדי, אצל עוד אחד הייתי נורא מסובכת, האחרון לא הבין מה הקטע שלי. לא ועוד לא ועוד לא. אני, שחשבתי שמעולם לא יסרבו לה. אני, שכבר לא אכפת לה וכבר לא מקווה לפגוש מישהו אחר. כי הלב שלה אצלך. עדיין. בדווקא.
לא משנה כמה אני מנסה להזיז אותו משם לא מצליח לי.
אז אני כותבת לך שוב ולא שולחת. אתה לא מוכן לקבל ממני מכתבים, או הודעות, או טלפונים. הדבר האחרון ששמעתי ממך היה, "אני לא יכול" ובכן, ברכותי. אתה לא יכול, אם אתה לא יכול אז גם אני לא יכולה.
עכשיו זהו, נדפקתי?
שמונה חודשים אחרי זה כבר אפילו לא פופולרי לאהוב אותך. כל החברים שלי והחברות כבר שמעו עליך, גם הרחוקים ביותר. שמעו הכל, על איך נפגשנו ועל איך נפרדנו [?], על כמה אני לא יכולה בלעדיך וכמה אתה מקסים בעיני. ויפה. וגבוה. ורזה. ומתוק. ומוכשר. ומרוחק. ומסובך. שמעו כולם, הינהנו. אחד אפילו סבל בכיות שלי אל מעבר לאוקיינוס. הערתי חברים מתוך שינה וטיפסתי על כל הקירות. צרחתי, בכיתי, השתכרתי, ברחתי, הזנחתי את עצמי עד כלות, אחר כך עשיתי בדיוק את ההפך. שום דבר לא עזר.
אתה עדיין תקוע לי במקום הכי בולט במחשבה, בלב, במוח, איך שתקרא לזה. לא זז משם מילמטר. אתה כבד מדי, 20 קילו מעלי, לא מצליחה להזיז אותך.
לפעמים אני כועסת עליך, לפעמים אני פשוט מחכה שיקרה משהו.
240 יום מחכה. אולי קצת יותר, כבר הפסקתי לספור, בשביל מה? הרי ממילא אין לזה סוף ואין לזה התחלה. אז ערב ראש השנה הזה, שנה אחר כך, אני רק רוצה לומר לך דבר אחד:

אני אוהבת אותך ואז שוב, אני אוהבת אותך. ושוב. אולי מליון פעם. 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2011 21:14 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 21:15 לינק ישיר 

מתחבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 21:17 לינק ישיר 

תמי, חבל עלייך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 21:47 לינק ישיר 

ואווו.............
ממש נוגע ללב... ממש מרעיד כל נימי נשמה...והנפש דומעת יחד איתך.. 
כל מילה לא תעזור.. כל ניחום לא ינחם.. וכל חיבוק של זאת או אחרת רק מכאיבה...הכל נכון...!

אבל...!

איני יודע מה היה, איני יודע מה קרה.. מי אשם ומי לא אשם.. והאם יש בכלל אשמים...

אך.. דבר אחד אני יודע.. הציבו בפנייך אתגר ענק... ניסיון עצום... !

האם תעמדי בו או תיפלי ממנו??
האם תוותרי על חייך בעבור רגש חולף או תתני לרגש הזה לזכך אותך?? לחשל אותך..??
האם תקברי את עצמך חייה או תיוולדי מחמת כך??
האם תתחפרי ברחמיים עצמיים.. ב-לסחרר את כל הסביבה יחד איתך.. העיקר שלא תרגישי "לבד".. או שתראי לכולם כמה יש לך את עצמך??

האם.. האם.. והאם..???

240 יום, את נופלת.. נשרטת.. דומעת... שותתת דם נפש.. מורטת שערות.. וכו'...
אבל 240 יום, גם נלחמת... התמודדת.. התאמצת..ניסית.. קווית.. התפללת.. רצית... חלמת...
נכון, לא תמיד הצלחת.. נכון את רחוקה ממה שאת יכולה.. ממה שמגיע לך.. ממה שאת ראויה לו...
אבל מי אמר מהי הצלחה? מי אמר שלא תצליחי יותר..? מי אמר שניסית את הכל?? 

הברירה כעת היא בידך!

לתת לעצמך להיוולד מחדש.. לחיות.. לדאות.. לקחת את זה כקרש קפיצה.. כאפשרות להיות זכה יותר.. מחושלת יותר.. רגישה יותר.. להגיע למקומות שאף אחד לא יכול להגיע אליהם..
.
או.. להמשיך לחפור את הקבר של עצמך.. להמשיך להתחפר ברגשות, בגעגועים.. בזיכרונות.. בתחושות...

ה-תלחמי? ה-תבחרי?? או תתייאשי?? תברחי??

אם תיקחי את הדברים הייחודיים שלך.. את אותם דברים מיוחדים שהקב"ה חנן אותך בהם... תממקדי בהם.. תמלאי את עצמך בהם... וכשהרגש יעלה.. יפצע.. יציף... פשוט.. תסיטי את מחשבתך לאותם נושאים שקבעת מראש.. לאותם דברים שהם "את" האמיתית.. אז אט, אט.. את תיווכחי איך שהרגש נמוג ונעלם.. נחלש.. עובר ובטל מן העולם....

זכרי! הרגש אינו אלא דבר חולף ככל שפחות חושבים עליו.. ככל שפחות מתעסקים עמו...
הגיע הזמן שתחיי את מי שאת באמת.. שלא תהיי צל של עצמך.. או צל של אחרים...
וכשזה יקרה.. מה רב יהיה אושרך...

תאמיני...!!

דרך צלחה...!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 22:17 לינק ישיר 

תמי, את היחידה שאני יכולה לקרוא את המכתבים הדבקיים האלה שלה...;)
את עושה את זה טוב, אין ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 22:21 לינק ישיר 

קראתי שלוש פעמים.

זה נגע לי עמוק בלב.

תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 00:16 לינק ישיר 

הי תמי.
"צרת רבים - חצי נחמה"
אני קורא כאן ברפרוף הרבה אשכולות. את האשכול הנוכחי לא קראתי ברפרוף. הוא ממש מעניין ומרגש.
ניכר מכתיבתך שאלו הן דברים היוצאים מן הלב.. ואת יודעת מה קורה עם דברים היוצאים מן הלב..

בכ"א-אני קורא וקורא ובכל שורה מרגיש כאילו זו הבחורה (לא ההיא מהשכול היום) שאני יצאתי איתה שכותבת את מה שכתבת.
תחושותייך - תחושותיי, כאבייך - כאביי. רק כתיבתך טובה מכתיבתי..
אם זה מנחם - אז כשאני מרגיש כך זה אומר שעוד אנשים עוברים וחוצים את אותו הים באותה הסערה..
השקט יבוא לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 07:26 לינק ישיר 

יקירתי.
גם בזמנו יצאתי עם בחור- שהקשר היה אינטנסיבי וכו' וכו'...
והבחורה שהוא נפגש איתה אחרי היתה לאישתו.

אני יכולה לומר לך דבר אחד.
זה קשה, זה וזה כואב, אבל לשמחתי זה עובר.
כי את מבינה שאם הם התחתנו ועמדו מתחת לחופה אחת- אז הוא לא שלך...
ויגיע אחד יותר טוב.
(ולא בטוח שהוא יהיה יותר טוב, אבל הוא יהיה טוב יותר בשבילך...)

ויצא שאני מכירה אותם כזוג.
באמת רואה את הס"ד שאני והוא לא התחתנו...

אז, אני יושדת שזה קשה.
אבל תתמלאי אמונה.
ותבקשי מה' שיכוון אותך בדרך טובה.
ושיתן לך מרגוע ומנוחה, והשלמה נפשית עם העיניין.
ובעזרת ה'- אחרי שהפצעים יגלידו.
אני מאחלת לך להקים בית נאמן בישראל.
עם הבחור הכי טוב בשבילך שנקבע לך מהשמיים!

בהצלחה- שנה טובה, ושמחה אמיתית!

מיותר לציין שהתחברתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 09:18 לינק ישיר 

בוקר טוב כולם, תודה על התגובות [וההשקעה בארוכות שבהן :)]
רק לציין,
לכל אלו שמנחמים אותי - אני לא בדיכאון! כבר לא, ליתר דיוק, עברתי את השלב הזה...
ואני גם חושבת שהאמרה ש"הזמן הוא הרופא הטוב ביותר" היא בולשיט, או לפחות לא כוללת בתוכה את כל המקרים..
לא נראה לי שאשכח אותו אי פעם, בין אם חיינו יפגשו שוב ובין אם לא, אפילו אם אתחתן עם מישהו אחר - זה יהיה רק בגלל שהוא לא חזר.

זה מרגיש קצת מעפן, אבל כנראה ככה טוב :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2011 09:39 לינק ישיר 

הו, יקירתי (:

גם אני עדיין אוהבת אותו, בדרכי האפלטונית.
אבל רק בגלל שהוא היה/עדיין בן אדם מדהים ושום דבר לא ישנה את זה.
את לא צריכה לשכוח אותו.
אבל את כן צריכה לפתוח את הלב למשהו יותר טוב.
תאמיני לי שאני בדיוק במקום שבו את נמצאת.
ואני משתדלת ללמוד מטעויות.

מה שכן- אני יודעת שלשמחתי זה לא יגרע מהאהבה שלי לבעלי.

אני גם מעריכה את הזמן וכו'- אבל, זמן זה ביצ' (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 09:55 לינק ישיר 

תמי, רק זאת אומר לך, מקנאת בך ביכולת לפרוק את הכל לתוך מילים, לפרוק מליבך למשהו מוחשי.. גם את זה לא זכיתי.. רק לחוש את הכאב עמוק עמוק.. ולנסות לשכוח.. הניסיונות מצליחים, אבל זה כואב לשכוח גם את הדברים היפים..

מאחלת לך שיבוא לך בקרוב האחד ויפצה על הכל עם ריביות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2011 11:41 לינק ישיר 

לכל המגיבות כאן שחושבות שהיא בדכאון, למי שקורא את התגובות של תמי4 עם השנים, אפשר לחשוד שהיא חובבת קשרים בלתי אפשרייםאו דברים כאלה.
היא בסדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 09:02 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
לכל המגיבות כאן שחושבות שהיא בדכאון, למי שקורא את התגובות של תמי4 עם השנים, אפשר לחשוד שהיא חובבת קשרים בלתי אפשרייםאו דברים כאלה.
היא בסדר.

שטויות, אבל נניח... עדיף מאשר אחד שאף אחת לא חובבת שום קשרים איתו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2011 11:15 לינק ישיר 

תמי יקירה, כמה שאני מעריך אותך ואת הרגישות שלך, אבל אינני יכול להשתחרר מההרגשה שאת עובדת קשה לתחזק את התואר "מסכנת הפורום"  ויש לי תחושה קשה שהתאהבת בהרגשת המסכנות.
לאורך כל השנים את באופן עיקבי ממלכדת את עצמך לדעת למצבים לא אפשריים שגורמים למעיין דמעותייך להתחרות התחרות של ממש בספיקה של האמזונס.
רק ביום שאת -ורק את- תחליטי לצאת מהמעגל הזה את כבר לא תהיי בו, ולא רגע אחד קודם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 12:30 לינק ישיר 

זאב1 כתב:
תמי יקירה.

תקרא "יקירה" למי שתתחתן איתה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > [עוד] מכתב שלא נשלח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext