|
|
| נשלח ב-27/9/2011 13:06 |
|
| |
אני פשוט לא אוהבת לקבל הטפות מאחד שאף אחת לא שמה עליו והרוב מלאות תיעוב כלפיו ומעוד אחד שכל פעם שמגיע פה לפורום בוכה שנגמרו לו החיים והוא מבוגר והסוף שלו הגיע - - - ואחר כך אומר לי שאני בדיכאון!
תצ'אלו את אסיק, הוא יספר לכם כמה אני לגמרי לא בדיכאון
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 13:14 |
|
| |
הי, אני יודעת שאני הכי צעירה פה, אבל אולי תפסיקו כבר לעבור לפסים אישים? חוץ מלפגוע אחד בשני זה לא עושה כלום, אם למישהו יש משהו ענייני להגיב על האשכול, הוא מוזמן, אם לא, זה לא המקום לכביסה המלוכלכת.. את זה תעשו בפרטי אם דחוף לכם.
וד"א תמי, זה היה קטע מאוד מרגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 14:10 |
|
| |
אסיק. כמה היא לגמרי לא בדיכאון?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 19:50 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | לכל המגיבות כאן שחושבות שהיא בדכאון, למי שקורא את התגובות של תמי4 עם השנים, אפשר לחשוד שהיא חובבת קשרים בלתי אפשרייםאו דברים כאלה. היא בסדר. |
|
הרגעת אותי.
(האח)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 20:12 |
|
| |
אהבתי את הכתיבה.
אני אוהב אנשים שיודעים להיות עצובים..
שנה טובה ומתוקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 23:39 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אהבתי את הכתיבה.
אני אוהב אנשים שיודעים להיות עצובים..
שנה טובה ומתוקה. |
|
הגעת למקום הנכון... 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 00:36 |
|
| |
גם עליו אני ממליץ- הקפצה
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 00:45 |
|
| |
קראתי. ואז גם את כל התגובות. לא יודעת. זה כתוב מאוד חזק ומרגש, אבל יש בכתיבה גם משהו מרחיק ולא נעים. סיפקת לי חומר למחשבה, תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 00:51 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 00:57 |
|
| |
רבע, את יכולה לפרט מה זאת אומרת 'מרחיק ולא נעים'?
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 01:17 |
|
| |
אחי, זה די סובייקטיבי. משהו בהתנסחות צרם לי, מתקשה להגדיר את זה בכתב. מה אתה חושב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2013 01:22 |
|
| |
קטנה, אני חושבת שלהיות מאוהב זה נורא נורא כיף :) רק מלחשוב על זה אני מחייכת. היה לי חבר כמה שנים טובות, וכל פעם כשדיברתי איתו בטלפון חשבתי לעצמי, וואו, כמה אהבה זורמת ממנו אלי וממני אליו, וכמה אהבה ומילים טובות יש בעולם שלנו. וגם בקשר האחרון שהייתי בו, עם כל כמה שידעתי שלא יצא מזה שום דבר ואין סיכוי, נהניתי מעצם המחשבה שמישהו חושב עלי ואני חושבת עליו, והלו"ז שלנו מסתנכרן, וכל הדברים הכייפים... אז לא לוותר על זה! זו המסקנה שלי עד כה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|