בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

רשמים מסליחות ראשונות בבית הכנסת ישורון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2011 13:03 לינק ישיר 
רשמים מסליחות ראשונות בבית הכנסת ישורון

צהריים טובים ומבורכים
גם אני הקטן כמו אלפי בני ישראל קיוויתי לשמוע את החזן חיים אדלר בבית הכנסת הגדול בירושלים, אך הגעתי באיחור משום שהיו לי חיובים קודמים, הגעתי בערך 15 שעה לאחר תחילת הסליחות והנה פלא: בית הכנסת היה נעול על סורג ובריח ולטענת השומרים זה היה משום שבית הכנסת עבר את כמות המתפללים המותרת,
חיכו שם כחמישים איש בערך והיו מהם כמובן גם כמה פורעי פרעות שדחפו השתוללו קיללו (כמובן כדי על מנת שיהיה על מה לבקש סליחה)
לעומת זאת אני מודה לקב"ה שבית הכנסת היה נעול, שלפתע נזכרתי שבמרחק כמה מטרים קיים עוד בית כנסת חשוב לא פחות ובו עובר לפני התיבה החזן אשר היינוביץ בליווי מקהלתו של בנימין מונק, כמובן שמיד רצתי לשם והספקתי להגיע אחרי "איך נפתח פה לפניך" ומה אומר ומה אדבר זה היה תענוג רצוף, זאת היתה תפילה נהדרת שמימית מרגשת וכנה,
בית הכנסת ישורון היה מפוצץ באנשים הכמהים לתפילה והנה שמחתי שלא נדחפתי שלא טיפסתי קומה וחצי דרך החלון בבית הכנסת הגדול, אלא נכנסתי כמו מלך ועוד לתפילה משובחת לא פחות.
החזן אשר היינוביץ התפלל בנוסח מיוחד ומרגש כל פרק בתפילה זכה להטעמה ולהבעה מפיו של בעל תפילה שיש לו הכל כולל הקול...
לא היו יצירות ממש וכמו כן זה לא היה קונצרט זו היתה תפילה בכל מובן המילה.
את "במוצאי מנוחה" הוא עשה על מנגינת הכל יודוך של מודז'יץ כמובן עם אילתורים והוספות חינניות, כשבמקום "השומר שבת" אומרים "לשמוע אל הרינה ואל התפילה" 
בעצם מה אני מבלבל לכם את המוח הנה קחו הקלטה ותהנו מהתפילה הנהדרת:
http://www.upf.co.il/file/380801934.html
תהנו ותגיבו
שנה טובה כתיבה וחתימה טובה
אלעזר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 15:03 לינק ישיר 

אנא ממך מר קולני, שתף גם אותנו מנויי רימון בתפילה הנהדרת ותעלה את ההקלטה על שרת אחר שמותר לנו להוריד ממנו, בתודה מראש ושיתקבלו התפילות לרצון לפני אדון כל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > רשמים מסליחות ראשונות בבית הכנסת ישורון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext