|
|
| נשלח ב-27/9/2011 05:24 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | טוב, אז מקסימום אני אשאר רווקה:(חלילה איפה האח הזה שלך?!שיתחיל להסתובב בישיבות!מצידי שימשוך לך איזה בחור מהפיאות ויביא אותו! (:חחחחראית מה זה עד שצריך אותו הוא נעלם..אני תמיד אומרת לו תביא לי מישו לא משנה מי ... רק שיהיה זכר.. 
תוקן על ידי אני19 ב- 27/09/2011 01:56:35 |
|
זהו?! רק שיהיה זכר?!
נו, נו, בחורה פשרנית... תוסיפי את זה לקורות חיים! (:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 09:45 |
|
| |
הנתון הזה הוא אינו נכון ;-) ;-) ;-).... ומה עם כל האלו שגרים במאה שערים ונולדים בבית של השכנים ושורפים פחים וצועקים שעעעעעעעעעעעעעבבבבבבבבבבבבבבסססססססססססס על כל בימבה שעוברת בשכונה ו... ו... ו... לא יודע מה הם עוד עושים אבל הם וודאי לא קשורים לנתון הנ"ל. ככה שבנות (במיוחד אני19 שחשבה להנות מהחיים לבד) אתן יכולות להרגיש בנוח גם אנו הבנים 1000 ולכל אחד יש אחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 13:24 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | הנתון הזה הוא אינו נכון ;-) ;-) ;-).... ומה עם כל האלו שגרים במאה שערים ונולדים בבית של השכנים ושורפים פחים וצועקים שעעעעעעעעעעעעעבבבבבבבבבבבבבבסססססססססססס על כל בימבה שעוברת בשכונה ו... ו... ו... לא יודע מה הם עוד עושים אבל הם וודאי לא קשורים לנתון הנ"ל.
|
|
וזה הופך את זה ליותר גרוע נראה לי עדיף להשאר רווקה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 13:44 |
|
| |
הלוואי וזו הסיבה שבגללה את בוחרת להשאר רווקה...(;
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 14:48 |
|
| |
תוקן על ידי נתן22 ב- 27/09/2011 14:52:28
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 14:57 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | חחחח ראית מה זה עד שצריך אותו הוא נעלם.. אני תמיד אומרת לו תביא לי מישו לא משנה מי ... רק שיהיה זכר.. 
|
|
יש לי זבוב מטרידן על המסך.. הוא די נאמן, לא מפספס, לילה לילה הוא כאן בשבילי (בשביל המסך שלי) יעזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 15:54 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | חחחח ראית מה זה עד שצריך אותו הוא נעלם.. אני תמיד אומרת לו תביא לי מישו לא משנה מי ... רק שיהיה זכר.. 
יש לי זבוב מטרידן על המסך.. הוא די נאמן, לא מפספס, לילה לילה הוא כאן בשבילי (בשביל המסך שלי) יעזור?
|
|
אופסס נכון שכחתי לציין שיהיה גם בנאדם..
אבל את יודעת מה אני לא פוסלת אפאחד.. תביאי לי פרטים ואני אברר עליו אולי הוא אחלה גבר?!! למה ישר להוריד???? רק בגלל מראה..??
נ"ב: הוא גבוה?? כמה סנטימטרים??( לא כי זה ממש חשוב לי... על זה אנלא מתפשרת!! )
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 16:00 |
|
| |
| די88 כתב: |  | אני, חלילה להתייאש את יודעת כמה גברים יש?! תאמיני לי אל תקשיבי לסטטיסטיקות יש גם ככה יותר מדי.... ה979 ל1000 זה כל הגברים שבדיוק מתאימים לך! כל השאר לא מציינים אותם כי הם בררה  |
|
דידוש.. את מתוקה!! אל תדאגי אני עדיין מאמינה שהוא קיים איפושהוא בעולם והוא יבוא, לאו דדוקא בקלות אבל הוא יבוא!!!
וגם שלך, ובעיקר שלך, שבוא מהר!!!! (אם תתני לי ת'מס שלו אני מסכימה לדבר איתו שיזדרז קצת..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 19:39 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | טוב, אז מקסימום אני אשאר רווקה:(חלילה איפה האח הזה שלך?!שיתחיל להסתובב בישיבות!מצידי שימשוך לך איזה בחור מהפיאות ויביא אותו! (:חחחחראית מה זה עד שצריך אותו הוא נעלם..אני תמיד אומרת לו תביא לי מישו לא משנה מי ... רק שיהיה זכר.. 
תוקן על ידי אני19 ב- 27/09/2011 01:56:35
זהו?! רק שיהיה זכר?!
נו, נו, בחורה פשרנית... תוסיפי את זה לקורות חיים! (: |
|
אני לא נמצא בבית, ואחותי מלכלכת..
אם היית יודעת כמה דרישות, יש לה לקטנטונת הזאת..
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם היקרים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 19:48 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | טוב, אז מקסימום אני אשאר רווקה:(
אני תמיד אומרת לו תביא לי מישו לא משנה מי ... רק שיהיה זכר..
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 19:53 |
|
| |
[/quote] ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 19:56 |
|
| |
זכרים (גברים) יש למכביר ,את צריכה לבחור רק אחד ולצאת לדרך חדשה !
ולא להרגיש מיואשת שכל זכר יעשה לך את זה....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 21:08 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | | יש לי זבוב מטרידן על המסך.. הוא די נאמן, לא מפספס, לילה לילה הוא כאן בשבילי (בשביל המסך שלי)יעזור? |
|
תבדקי לו דופק, יש לי חשש די מבוסס שהוא נפח את נשמתו..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 22:17 |
|
| |
לי תמיד לא נשאר דייסה... בטח אני לא אתחתן עם ישראלי 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 23:33 |
|
| |
| אני19 כתב: |  |
נ"ב: הוא גבוה?? כמה סנטימטרים??( לא כי זה ממש חשוב לי... על זה אנלא מתפשרת!! )
|
|
הוא עף די גבוה.. עושה סיבובים למעלה סביב המנורה. זה מספיק לך?
|
|
|
|
|