בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן איצ'ה מאייר הלפגוט - סליחות 2011 מחולק לרצועות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2011 15:43 לינק ישיר 
החזן איצ'ה מאייר הלפגוט - סליחות 2011 מחולק לרצועות

צהריים טובים
בעזרתו יתברך לקחתי את ההקלטה שהעלה ליבזון וחילקתי אותה לרצועות לפי קטעי הסליחות
הנה התפילה להורדה:
http://www.upf.co.il/file/255073495.html
נהנתי סוף סוף לראות כיצד נשמע ונראה הסליחות של איצ'ה מאייר ולא לחצאין ולא רק מגבו, ונהנתי מרוב תפילת הסליחות.
אגב מי המקהלה?
שנה טובה כתיבה וחתימה טובה
אלעזר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 16:19 לינק ישיר 

תודה רבה לך
אמנם הלפגוט לא בשיא כוחו אבל עדיין הוא שר את עננו חצי טון מעל קוסוביצקי נכון בסוף הוא קצת מתקשה משום שהוא לא לקח את הנשימות כמו שצריך אבל בכל אופו לשבת על לה דיאז וסי גבוה כל הזמן זה קשה אפילו למלך תסתכלו בסוף יגדל איזה רה בריא הוא לוקח זה מרשים אין דברים כאלה הוא פשוט חייזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 07:53 לינק ישיר 

שלום לכל החברים הוותיקים
מוישלה11 היזהר שמא החייזר יחריש את אזנך, מה זה גרם לך שאותו אדם שקראת לו חייזר בזה שעלה לדו רה האם חשת את התפילה או דבר מה אחר דרך צעקות אלו,
אין אני אומר נכון שהוא פרפקציוניסט (למעט כמה מקומות כפי שרואים ברצה עתירתם) זו מכונה והמכונה עובדת כשמכניסים בה דלק וככל הנראה הדלק עדיין לא נספג כדי.
את שמע קולנו של ברונשטיין? הוא משתדל לרגש כפי יכולתו, מכעיס אותי שאין הוא מביט לעבר המקהלה ואין הוא בקשר עין עם מנצחה של המקהלה וזה גרם להרבה נפילות ותסבוכות
שנה טובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 08:43 לינק ישיר 

תודה על החיתוך זה עזר לי מאוד בזכות זה אני יכול לשבת ולהקשיב ברכב לתפילת הסליחות של כל החזנים
יש לך במקרה סליחות של קלאנג מפ"ת לשמיעה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן איצ'ה מאייר הלפגוט - סליחות 2011 מחולק לרצועות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext