| נשלח ב-1/10/2011 23:30 |
|
| |
החזן הצבאי הראשי שי אברמסון דוס ידישע ליד
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 00:02 |
|
| |
מיוחד ממש!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 00:07 |
|
| |
אהבתי! יישר כוח ליעפ
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 00:29 |
|
| |
שלום וברכה
חביב ונחמד
היצירה ללא ספק יצירה יפה מאוד שמשלבת בתוכה חזנות ושירה, לא קשה מבחינת המנעד ולא בנויה מקולרטורות מסובכות, סך הכל היא די קלה לביצוע.
שי אברמסון נולד לשיר, לא כל כך מובן לי מדוע הוא התעורר רק זה עתה, והיכן הוא היה חבוי עד עתה, יש לו קול מתוק, רחב, מרגש ואמירה נעימה, אך כל זה עדיין לא הופך אותו לחזן גדול, בכדי להיות חזן צריך קישקע של חזן צריך לדעת איך לוקחים יצירה ונלחמים איתה ובה,
את היצירה דאס וכו' שמעתי ביצועים רבים ממשה שטרן מבן ציון מילר מצבי אהרוני ממשה שולהוף מישראל רנד ועוד, ואם תקשיבו לדאס וכו' מאחד מאלו שכתבתי את שמם אתם לא תשארו אדישים, אז כדי להרגיע אתכם אני עדיין לא פסלתי שי הנחמד אבל יש לו הרבה לעבוד כדי להגיע לשורה הראשונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 09:46 |
|
| |
אם אני צריך לשפוט על פי ביצוע ולתת ציון למבצע, הרי שהחזן הראשי לצה"ל עומד בשורה אחת עם טובי המבצעים. אז אולי הוא לא נולד לשיר קוסוביצקי, אולי גם לא הרשמן, אבל יש לו איכויות נדירות שקשה למצוא היום. כגון, דיוק, משמעת מוסיקאלית, ידיעת מגבלותיו ושימוש נכון ביתרונותיו. היצירה אמנם די פשוטה ואין בה "בורות" עמוקים, אבל העיבוד שנכתב ממש לא שגרתי ומצריך משמעת ברזל, והמבצע עומד בזה ללא טעות, וזו מעלה עצומה. מבחינתי עדיף ךשמוע שיר מבוצע כהלכתו במנעד סביר מאשר צעקות וטיפוס למרומי הריינג' אבל ביצוע בינוני בשורה התחתונה.
גמר חתימה טובה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 22:24 |
|
| |
פשוט מרגש, ביצוע נקי ומעולה. ומה שחשוב ומיוחד ביצירה זו, זה שהחזן שי גם יודע לשיר טוב.
|
|
|
|
|