בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מתפילות ראש השנה בבית כנסת הגדול בירושלים תובב״א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2011 11:04 לינק ישיר 

אני מצטער שאני אובייקטיבי כאן, רוב הניקים כאן נשמעים בנים או אחים של חיים אדלר...
חיים אדלר חזן מצוין אבל הוא לא מוזיקאי והוא לא יודע לקרוא תווים והוא לא ניחן בקצב ובשמיעה ולכן הוא לא מתאים למקהלה של אלי יפה וזה עובדה ואין מה לעשות
ולבקש שהמקהלה תרד רמה בשביל החזן זה חוצפה הרי סוף סוף יש בית כנסת אחד בישראל עם מקהלה הטובה בעולם היהודי וגם את זה אתם רוצים להשמיד?! מה היה רע לחזן אדלר בתל-אביב
זה כבר שנה העשרים שאני באיזור בית הכנסת הגדול בראש השנה ושמעתי את הרשטיק בעל המצבים והוא גם כשהיה צרוד ו׳ ובלי קול עדיין ידע להסתדר עם המקהלה, אז מה אתם מצפים ממני שאני יבוא לסבול??? אני מאוד אוהב את אדלר כשהוא בתל אביב עם המקהלה של רוטנר אבל בית כנסת הגדול בירושלים בית הכנסת המוזיקלי הקדוש הזה אני לא יתן שיחריבו לי אותו!!!!!
אני ציפיתי שחיים אדלר יברח מעצמו ויחזור אל תל אביב ואז יקלו חזן מוזיקאי כמו משה האשל או יעקב מוצן או בן ציון מילר אבל לחשוב על זה שאדלר נשאר שם זה מפחיד!
ענת אור את הכרזת על עצמך כלא מבינה אז אנא תשאירי את המקום לאלו שלא הצהירו על עצמם כלום!
לסיום אני מאוד אוהב את אדלר רק כשהוא במקום שמתאים לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 11:43 לינק ישיר 

אדוני היושב בגבעב לפי אהבותיך ראוי שתלך לשמוע את וינבך מתפלל בלי הפרעת מקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 12:46 לינק ישיר 

מי שמכיר במגבלות ידיעותיו עדיף בהרבה על החושבים שהם מבינים.
הפורום נועד להחלפת דעות של חובבי החזנות ואני למרות שאינני מחשיבה עצמי לידענית כותבת בפורום מאז הקמתו.
מעולם לא היו תגובות כל כך בוטות לדעות של אחרים. כנראה בעלי אינטרסים נפגעו.
בדיון תרבותי אפשר לשמוע דעות מגוונות ,גם אם לא מסכימים להם.הפורום לא נועד כדי להלל ולשבח את המקורבים.
ולמרות הכל אני מחזיקה בדעתי שעמך המגיעים להתפלל בבית כנסת , יבחרו את המקום לפי החזן ולא לפי המקהלה.
לקונצרט חזנות ללא ספק שהייתי הולכת בשמחה לשמוע מקהלה טובה וחזן מוזיקאלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 13:17 לינק ישיר 

אני באמת חושב שהיה עדיף שהמקטר מגבעת שמואל ילך לשמוע את שלמה גליק בדובב עוז ויניח לנו לדון בעניני חזנות ולא רק ברכילות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מתפילות ראש השנה בבית כנסת הגדול בירושלים תובב״א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.