| נשלח ב-2/10/2011 10:43 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כמו שציינתי לעיל.
יודעים לצווח בקול גדול כשאשכנזים מפלים וגזענים כביכול, אולם כשזה בין עדות המזרחי בעצמם, פתאום זה נהיה "הבדלי מנטליות".
|
|
יפה דיברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 10:45 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | כמו שציינתי לעיל.
יודעים לצווח בקול גדול כשאשכנזים מפלים וגזענים כביכול, אולם כשזה בין עדות המזרחי בעצמם, פתאום זה נהיה "הבדלי מנטליות".
יפה דיברת. |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 11:11 |
|
| |
תהיו ספרדיים תבינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 19:03 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | | עלה שידוך,בחור שמכמו ומעלה, ירא שמים, גבוה, בלה, בלה בלה....עולה על ציפיותי.אנוכי התלהבתי וכן אימי היקרה, אבל מה, הוא ח-צ-י תמני.אמא שלי ישר עיקמה את האף ואמרה לי-"עזבי.... מה את צריכה חתן תמני".תמנים יקרים!לא לזעום! אין לי בעיה שהחתן האהוב שלי יהיה תמני, אני רק בתהיה קלה.קרה לכם גם שאצלכם לא כ"כ מוצא חן בעיני ההורים להיפגש עם סוג מסויים של בחורים\בחורות בגלל העדה שלהם?אני החלטתי כן להיפגש, אבל אמא שלי כל הזמן מעקמת את האף ואומרת לי לרדת מזה.הבחור מאוד מוצא חן בעיני, אבל עדיין מאוד קשה לי להפגש עם בחור בידיעה שאמא שלי לא שלמה עם זה.קרה לכם? |
|
לא קרה לי.. כי אני מחליט עם מי להיפגש ועם מי לא..
לגופם של דברים -
לדעתי מלכתחילה לא פעלת בחוכמה. עוד בטרם "התחברת" לאותו בחור הייתה לך סיבה אחת ענקית להוריד את זה - אמא שלך. אז למה לך להכניס את הראש ל"מיטה חולה"? (מטאפורה... כן תימנים?)
אך בדי-עבד (אם כבר נעשה) - אם הוא מאוד מאוד מוצא חן בעינייך - נסי למצוא את הדרך לדבר עם אמך - ואולי אף להפגישו איתה אם הוא באמת כ"כ מרשים לטובה..
בכ"מ... תמיד יש סידור (תפילה) ..בהצלחה!
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 02/10/2011 19:05:09
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 02/10/2011 19:06:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 19:08 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | כמו שציינתי לעיל.
יפה דיברת.V |
|
אשכנזי את רעהו האשכנזי יאמר - חזק!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 23:10 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | היא תתרגל, ותשלים איתך ואיתו.
אגב נפסק בשולחן ערוך שבמקרה דלעיל אין חובה לשמוע להורים..
בהצלחה ושנה טובה. |
|
איזה כיף, לא ידעתי... תודה! האמת שאני לא יכולה לעשות משהו בידיעה שזה לא מוצא חן בעיניה של אימי היקרה מכל.
ליטאי- אני ספרדיה. אבל במנטאליות שלי אני ממש לא. אני לא אחת שמתחברת לאופי המזרחי, יותר לאופי האשכנזי, אבל כמוני, יש בחורים גם כאלה. אני בהירה וחשוב לי שגם הבחור, ב"ה הוא גם בהיר. וחבר'ה, כולה פגישה ראשונה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 00:11 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | | אשכנזי את רעהו האשכנזי יאמר - חזק! |
|
בטח התכוונת "אשכנזי את רעהו האשכנזי יאמר - ייש"כ!". 'חזק וברוך' זאת ברכה של פרענקים..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 18:38 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אשכנזי את רעהו האשכנזי יאמר - חזק!בטח התכוונת "אשכנזי את רעהו האשכנזי יאמר - ייש"כ!". 'חזק וברוך' זאת ברכה של פרענקים.. |
|
אני לא יודע מה זה "פרענקים"..
סתם. יודע אבל לא יפה לכנות בשמות.
ולדבריך - לו יהי! אשכוייעח!!
|
|
|
|
|