|
|
| נשלח ב-4/10/2011 02:08 |
|
| |
אבל יכול להיות מצב שבחורה שמחפשת בחור שלא רק יושב ולומד עלולה לפסול בחור כזה בגלל שהוא שומר את זה בסוד, ותכלס, יכול להיות שהם מאד מתאימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 02:20 |
|
| |
לכן אנחנו מתפללים לקב"ה 3 פעמים ביום שישלח לנו את המיועדת לנו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 08:31 |
|
| |
| דובר_יושר כתב: |  | | לכן אנחנו מתפללים לקב"ה 3 פעמים ביום שישלח לנו את המיועדת לנו |
|
אי אפשר ללכת באמונה עיוורת רק על חצי מהקופה....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 13:07 |
|
| |
לפי דעתי, אם הבחורה מסכימה לזה שהוא לא כל כך ישב וילמד אחרי החתונה (כמוש הוא אומר בפגישה הראשונה) בפגישה שהניה כדאי שהוא כבר יתחיל להשחיל את זה, אולי לא ישירות אבל לראות איך היא מגיבה, משהו כמו: מה היית אומר אם בחור היה אומר לך שהוא לומד מקצוע. ולראות את הלך הדברים..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 13:14 |
|
| |
שיסתיר מהבחורה גם אחרי החתונה, יספר שהולך לכולל, וילך ללימודים/עבודה... כך לימדנו רבותינו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 14:24 |
|
| |
| תמר8 כתב: |  | שיסתיר מהבחורה גם אחרי החתונה, יספר שהולך לכולל, וילך ללימודים/עבודה... כך לימדנו רבותינו? |
|
v
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:35 |
|
| |
לא מבין ,למה בחורים לא גאים בדרכם שהם לומדים מקצוע,הם בסך הכל דואגים שהיה לחם בבית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:42 |
|
| |
| בת20 כתב: |  | לפי דעתי, אם הבחורה מסכימה לזה שהוא לא כל כך ישב וילמד אחרי החתונה (כמוש הוא אומר בפגישה הראשונה) בפגישה שהניה כדאי שהוא כבר יתחיל להשחיל את זה, אולי לא ישירות אבל לראות איך היא מגיבה, משהו כמו: מה היית אומר אם בחור היה אומר לך שהוא לומד מקצוע. ולראות את הלך הדברים.. |
|
בינתיים נראית לי התשובה הכדי נכונה וטובה להיעשות.
(חבר של דובר יושר)
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:56 |
|
| |
| דובר_יושר כתב: |  | בינתיים נראית לי התשובה הכדי נכונה וטובה להיעשות.
(חבר של דובר יושר)
תודה |
|
שיהיה בהצלחה רבה!
כשתגיע המיועדת, היא תרצה, בעזרת ה'....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 18:48 |
|
| |
חברה תודה רבה על התמיכה וההכוונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 15:42 |
|
| |
אני חושב שיחכה לפגישה שלישית או רביעית. בכל מקרה לא בהתחלה.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 15:55 |
|
| |
אני חושב שכן צריך לדבר על זה ואפילו בפגישה ראשונה מקסימום שניה אבל לא מאוחר מידי בחורה שלא מתאים לה בחור שמתכוון ללמוד בעתיד אז גם אם הוא לומד בהווה לא יתאים לה ובחורה שכן מתאים לה בעל שבעתיד ירצה ללמוד תואר אז גם אם הוא לומד בהווה זה לא אמור להפריע לה...
אני אישית לומד ואם בחורה תוריד אותי בגלל זה אני ארגיש מצוין עם עצמי כי כנראה שאנחנו לא מתאימים...
וכבר הקדימה אותי כשאמרה-
| בת20 כתב: |  |
שיהיה בהצלחה רבה!
כשתגיע המיועדת, היא תרצה, בעזרת ה'.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 21:38 |
|
| |
| דובר_יושר כתב: |  | אני חושב שיחכה לפגישה שלישית או רביעית.
בכל מקרה לא בהתחלה.
בהצלחה. |
|
סתם מעניין, אתה בתור "דובר יושר" חושב ככה או בתוך החבר של "דובר יושר"??
בהצלחה בכל אופן...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2011 19:30 |
|
| |
בהודעה האחרונה היא שלי. דובר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2011 12:58 |
|
| |
זה מתחיל בללמוד מקצוע, אחר כך עושים רשיון רחמנא לצלן.אחרך כך קונים אופנוע. וההמשך ... ה' ישלח לו רפואה שלימה
|
|
|
|
|