|
|
| נשלח ב-2/10/2011 17:50 |
|
| |
Like this "Eshcol".....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 18:51 |
|
| |
לפי מה שאני קורא עד עכשיו - עלייך לעשות דבר אחד, להיות ריאלית ומציאותית. אם אין סיכוי שיילך בינך לבין אותו אחד שלבך היה שלו - קחי את ליבך בחזרה אלייך.. אני יודע שקל לומר וקשה ליישם. אך השלב הראשון בעשייה הוא ראייתם של הדברים נוכחה. אחמ"כ תילחמי ותילחמי עם עצמך ותצאי מזה.
מ"מ לשאלתך - אין כאן לא בגידה ולא ריחה. הראש צריך להתחיל לעבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 19:18 |
|
| |
why?
ענני_ממעש ואם הראשון מזכיר את קיומו ועושה מצפון?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 19:44 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | why?
ענני_ממעש ואם הראשון מזכיר את קיומו ועושה מצפון? |
|
מרים אני גבה בתמיהה... אני לא יודע מה היה ביניכם.. ומדוע אין לך סיכוי עם הראשון.. אבל איך את חושבת להתקדם אם את עדיין בקשר עם הראשון.. או לכל הפחות נימים דקים מקשרים ביניכם??? ויותר מזה! איך את עדיין רוצה בחור, שהוא יודע שאתם לא תהיו ביחד ובכל זאת.. הוא משאיר אותך (ברוע לב..וכן, כן.. אל תתקוממי ותתחילי לגונן עליו..!) קשורה אליו.. שהוא משאיר אותך קרובה אליו העיקר לספק את הצרכים הרגשיים שלו??
ולגופו של עניין, אני לא יודע עם הייחודיות של הראשון מתבטאת דווקא באישיות אצילית.. או בטוהר המידות.. או בנפש עמוקה... לדעתי.. (ותתקני אותי אם אני טועה..) הייחודיות שבו.. היא ברגש שהוא ביטא כלפייך.. זה באותם רגשות ולב שהוא כבש בך.. זה אותם חסרים שהוא החסיר לך.. ואיך לא.. את התחושה שאת "עולם ומלואו".. שהוא זקוק לך.. ושאת "חשובה" למישהו... אם כך.. האם זה "ייחודיות" ששווה? האם יש איזה מניע לאדם זה או אחר לספק לך את זה?? להעניק לך את זה?? והאם לא הייחודיות האמיתית, מתבטאת בפנימיות של האדם.. במידותיו הנקיות.. בזך לבו...? האם לא כשיש את אותם נתונים אז רק כך מגיע הרגש האמיתי..??
נקודות למחשבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 19:48 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | why?
ענני_ממעש ואם הראשון מזכיר את קיומו ועושה מצפון? |
|
מזותומרת מזכיר את קיומיו??
הוא מצלצל אלייך? מציק?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 22:50 |
|
| |
מצלצל. כותב. מבקש. רוצה. שאהיה עוד שלו אלא אם כן זה שידוך של ממש. כי אינו רוצה שיהא תחליף לו. מובן לגמרי. לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 00:17 |
|
| |
לא, לא מובן בכלל. תואילי לספר מחדש ביתר פירוט?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 03:19 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | | מצלצל. כותב. מבקש. רוצה. שאהיה עוד שלו אלא אם כן זה שידוך של ממש. כי אינו רוצה שיהא תחליף לו. מובן לגמרי. לא? |
|
לפי מה שהבנתי- הוא לא רוצה שיהיה לה מישהו אחר. אלא אם כן זה שידוך.
כאילו- שלא תחליף אותו באהבה אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 03:26 |
|
| |
הוא לא רוצה שיהיה לה מישהו אחר? והיא עדיין לא רוצה לשכוח אותו? אז מה ל... מונע מהם להיות ביחד?
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 03/10/2011 03:27:14
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 09:25 |
|
| |
המניעה חיצונית. לא תלויה בנו. אך חזקה דיה כדי למנוע חתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 09:39 |
|
| |
שטויות במיץ. אין שום מניעה להתחתן עם מישהו שאוהבים. אם יש מניעה, סימן שלא אוהבים, או שאוהבים מישהו אחר יותר [למשל את עצמי, או את ההורים]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 12:27 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | | המניעה חיצונית. לא תלויה בנו. אך חזקה דיה כדי למנוע חתונה. |
|
מניעה חיצונית כוונתך למראה? למשיכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 18:00 |
|
| |
| יושבת_בדד כתב: |  | האם גם לכם/ן קרה שהייתם/ן בקשר מיוחד עם בחור/ה.. ו(1)לא רציתם שהוא ייגמר...
אך גם זה קרה..
ואז הכרתם מישהו/י אחר/ת ואז... (2)ליבכם מאן להשלים עם זה שהוא (3)התפנה למישהו אחר?
אם כן.. שתפוני בלבטיכם.. כי (4)זה לי קרה וליבי אינו עומד במעמסה.... |
|
אני לא מבין את עירבוביית ה - לא יודע מה - שנערמת כאן.
תראו איך מתחיל האשכול ותראו לאן הוא הגיע.
1) רצית את שזה ייגמר או לא? לא רצית ? זו הייתה סיבה חיצונית כלשהי? זה בא רק מצידך או גם מצד הבחור?
בכ"מ תבהירי לו היכן הדברים עומדים מצידך - ושיתאים את עצמו. (על כל הנובע מכך)
2) ליבך מאן להשלים עם זה? מההודעות האחרונות שכתבת נשמע כאילו ליבך השלים עם זה.. רק שהבחור עדיין לא השלים עם זה. ע"כ שוב אכתוב - תבהירי לו היכן הדברים עומדים מצידך - ושיתאים את עצמו. (על כל הנובע מכך) במחשבה שניה אולי את מרגישה שליבך=אותו בחור.. לכן ליבך ממאן להשלים עם זה..
3) ליבך התפנה למישהו אחר??? נא להחליט.. זה נשמע שונה מהודעה לרעותה הטובה/הגרועה ממנה.. (תלי מאיזה מבט.)
4) שוב כבסעיף 3.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 23:30 |
|
| |
את היחידה שיכולה להוציא את עצמך מזה... אם את באמת רוצה לעזור לעצמך, תחליטי חד משמעית מה את עושה... אם את יודעת שאין סיכוי שזה ילך למה את ממשיכה להיות בקשר איתו? למה את לא מבהירה לו את העמדה שלך?... ממה שזה נשמע לי, את מקשה על עצמך לטווח ארוך במקום לסיים עם זה אחת ולתמיד.
|
|
|
|
|