בית פורומים שידוכי חרדים

איך האהבה חלפה הלכה לה..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2011 00:06 לינק ישיר 

סה"כ בעיה בהבנה.
את זה אפשר לפתור יותר בקלות.. תהיה רגוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 21:39 לינק ישיר 

שמעתי פעם על זוג שהיה להם כ''כ כיף בפגישות! סגרו וורט, אהבו אחד את השני, והיו לפני חתונה. קרה מקרה והוחלט לבטל! בוטל! התשובה שקיבלתי בעניין ההרגשה הייתה- "אהבה שתלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה". לך תדע מה היה ה"דבר" שלכם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 21:41 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
שמעתי פעם על זוג שהיה להם כ''כ כיף בפגישות! סגרו וורט, אהבו אחד את השני, והיו לפני חתונה. קרה מקרה והוחלט לבטל! בוטל! התשובה שקיבלתי בעניין ההרגשה הייתה- "אהבה שתלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה". לך תדע מה היה ה"דבר" שלכם....

נקודה חשובה.
אגב זאת הסיבה שלמאורסים לא כדאי להתכתב דרך דואר ישראל, כי זה בגדר "אהבה התלויה בדוור".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 21:45 לינק ישיר 

חחחח רעיון.... לא חשבתי על זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 23:32 לינק ישיר 

אין זוג שהתארס (ע"י שידוך) בגלל אהבה אמיתית.
אהבה אמיתית היא תוצאה של נתינה.
אם זוג התארס זה משום שיש ביניהם "דבר" שעליו תלויה האהבה,
מכאן ואילך זה תלוי בהם אם להשקיע על מנת שתבוא האהבה האמיתית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2011 23:54 לינק ישיר 

כוונתי ב"דבר" היא לאינטרס!!! האינטרס יכול לבוא מצד אחד בתוספת אהבה(שיקרית כביכול) והאהבה האמיתית יכולה להגיע מהצד השני. ברגע שאין לצד הראשון אפשרות לנצל/ לקבל את מבוקשם ע''י האינטרס שכנראה איננו קיים, אזי אין ליחסים כאלה אפשרות להתקיים!! במיוחד שבמקרה הנ"ל, לאחר שבוטל הכל- החלו השמצות על הבחור על לא עוול בכפו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:00 לינק ישיר 

tootii2 כתב:

אלו דברים באוויר, היה לנו כיף, ופתאום לא, מה קרה לא יודע... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:01 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
שמעתי פעם על זוג שהיה להם כ''כ כיף בפגישות! סגרו וורט, אהבו אחד את השני, והיו לפני חתונה. קרה מקרה והוחלט לבטל! בוטל! התשובה שקיבלתי בעניין ההרגשה הייתה- "אהבה שתלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה". לך תדע מה היה ה"דבר" שלכם....אלו דברים באוויר, היה לנו כיף, ופתאום לא, מה קרה לא יודע... 

אבל אתה יכול לדעת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:23 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
שמעתי פעם על זוג שהיה להם כ''כ כיף בפגישות! סגרו וורט, אהבו אחד את השני, והיו לפני חתונה. קרה מקרה והוחלט לבטל! בוטל! התשובה שקיבלתי בעניין ההרגשה הייתה- "אהבה שתלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה". לך תדע מה היה ה"דבר" שלכם....אלו דברים באוויר, היה לנו כיף, ופתאום לא, מה קרה לא יודע... 

אבל אתה יכול לדעת...

אכן אני כבר יודע.

ככל שהפגישות התקדמו נפתחנו אחד לשני, והיא נפתחה קצת יותר מדי, אני מתכוון:
היא נצמדה אלי יותר מדי, והסתכלה עלי במבטים של קטוף אותי אהוב יקר וכו  
וזה דבר מאוד זול ודוחה, אפילו שבזמן שזה קורה זה אולי נראה רומנטי ויש חיבור מדהים..
אבל חוזרים לבית עם הרגשה בלב שזה לא זה, וא"א להסביר למה, וצריך לחשוב הרבה כדי להבין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:30 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
אבל אתה יכול לדעת...אכן אני כבר יודע. ככל שהפגישות התקדמו נפתחנו אחד לשני, והיא נפתחה קצת יותר מדי, אני מתכוון:היא נצמדה אלי יותר מדי, והסתכלה עלי במבטים של קטוף אותי אהוב יקר וכו  וזה דבר מאוד זול ודוחה, אפילו שבזמן שזה קורה זה אולי נראה רומנטי ויש חיבור מדהים..אבל חוזרים לבית עם הרגשה בלב שזה לא זה, וא"א להסביר למה, וצריך לחשוב הרבה כדי להבין...

אני לא יודע אם זה זול או דוחה. זה תלוי איך היא עשתה את זה ואיך אתה הרגשת כלפיה.. אבל הסיבה שאתה הרגשת שזה לא זה, פשוט כי זה טבע האדם, שמתקרבים יותר מידי הלב נוטה להתרחק..כמו כל דבר שקשה להשיגו אתה חושק בו יותר לעומת דבר שיש לך אותו ביד אז אתה לא חושק בו.. (סוג של פת בסלו..)

אל אחת כמה וכמה ברגשות.. כשאתה הרגשת שהיא רוצה אותך.. שהיא בעצם שלך.. אז הפסקת להשקיע בלב שלך.. הפסקת לנסות לרצות אותה.. ללמוד ולהכיר אותה.. לכן גם הרגש שלך ירד.. טבעי והגיוני...
וההוכחה שלי... שעד עכשיו אתה עדיין זוכר אותה.. ובתוך תוכך הלב שלך נצבט על זה.. כי דווקא עכשיו שזה אינו.. זה חסר לך..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:30 לינק ישיר 

צודק! זה באמת דוחה!! רק שבמקרה שאני סיפרתי עליו, לא הוספתי לשאול על זה, וגם אם הייתה לי אפשרות להמשיך ולשאול לא הייתי עושה את זה, ראיתי שם פגיעות כלשהיא. אגב, איך הצלחת להתגבר על הפרידה או שלא הצלחת?<אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה!>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 01:36 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
צודק! זה באמת דוחה!! רק שבמקרה שאני סיפרתי עליו, לא הוספתי לשאול על זה, וגם אם הייתה לי אפשרות להמשיך ולשאול לא הייתי עושה את זה, ראיתי שם פגיעות כלשהיא. אגב, איך הצלחת להתגבר על הפרידה או שלא הצלחת?<אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה!>

האמת היא אחרי שאמרתי לשדכנית לא, חשבתי שיהיה לי קשה, אבל לא היה לי , למרות שלא הבנתי למה לא,
אני מאמין שהלב הבין. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2015 20:55 לינק ישיר 

סיפור מרתק.

אז הבחורה התקרבה יותר מדי, אז מה ?

בשביל זה להוריד ?

יתכן שאחי לא שם לב לדבר
עד שהקשר התדרדר כבר,
אז כבר היה מאוחר מדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 03/11/2015 20:55:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2015 23:00 לינק ישיר 

סיפור עצוב ומפחיד. יהי רצון שאף אחד לא 'יזכה' לחוות.

ו, וואו לא ידעתי שליטאי תותי וקטנה כל כך ותיקים פה!!!
(כן! יש ליטאי אחד וזה הפך את המשפט מוותיקות לוותיקים, קטע ;) )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2015 10:27 לינק ישיר 

נמחד לי שמקפיצים אותי מהבויידם...

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך האהבה חלפה הלכה לה..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.