בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

סיפור מדהים (שטארק)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/10/2011 18:55 לינק ישיר 
סיפור מדהים (שטארק)

שלום וברכה

כידוע לכם אני לא חזן ולא מתיימר להיות אחד כזה, אך מה לעשות ויש בי מגנט לעמוד התפילה והקהל צריך לסבול, בקיצור התפללתי השנה בבית הכנסת אי שם ברחבי העולם (לא אחשוף את המקום שמא תעשו עלי עלהום) וכידוע אומרים בסוף חזרת השליח ציבור את "אבינו מלכינו זכור רחמיך וכבוש כעסך" והטקסט הזה גם ללא מנגינה הוא מצמרר, אז תארו לעצמכם שניסיתי לשיר קצת קוסוביצקי אמנם בקול שלי ובסטייל שלי אבל הרעיון היה קוסוביצקי ואפילו עם הארץ שכמוני יכול להוריד קצת דמעות וכשאני בכיתי אני רואה מלפני ומאחורי עוד כמה שמעיניהם זולגות דמעות, זה עוד אופייני לנו בעם ישראל, ומה שהיה מפתיע זה לאחר התפילה:

לאחר התפילה ניגש אלי יהודי מבוגר כבן 60 או 70 או משהו באמצע כולו עדיין רטוב מדמעות, אני כבר חששתי שזה דמעות של צחוק ונלחצתי מעט, והוא היהודי הזה אומר לי אתה לא יודע מה עשית לי עכשיו, אתה הזכרת לי כיצד חזרתי ליהדות והא מספר

אני גרתי באמריקה עד לפני כמה שנים וחייתי כחילוני גמור ולצערי חטאתי עוויתי ופשעתי ואף חזיר אכלתי וכך אני חי כבר מגיל עשר כשאבי נפטר ומאז ועד לפני כמה שנים הייתי ממש כגוי, עד שלפני כמה שנים עברתי במקרה על יד בית כנסת או היכל קונצרטים (אני לא הבנתי כל כך הוא דיבר חצי אידיש חצי גרמנית) והוא נכנס פנימה ושומע את החזן שר אבינו מלכינו זכר רחמיך וכבוש כעסך וכלה דבר וחרב ורעב וכ"ו, החזן שר את זה בכל כך הרבה רגש חודר לבבות ונכנס לי משום מקום איזה ניצוץ של יהדות ונזכרתי בילדות שלי ונשארתי בפנים עד סוף הקטע, ופשוט ישבתי ובכיתי בלי מעצורים ואז קיבלתי על עצמי לחזור בתשובה וכך אני מתחזק מאז והיום אני באמצע התהליך, והכל בזכות אותו חזן,

בררתי וחפרתי אצלו ואצל רעייתו ויצא שהחזן היה יעקב יוסף שטארק שניחן ברגש מיוחד ובקול נפלא וזה גרם לו לחזור ליהדות ולחיות את חייו כיהודי אמיתי שומר תורה ומצוות.

סיפור מדהים שאילולא שמעתי אותו במו אזני הייתי חושב שמדובר בסיפורי בדיות,

תשמעו את הקטע "זכר רחמיך" מהחזן שטארק
 http://youtu.be/Ecg-An4cJio

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2011 00:35 לינק ישיר 
קטע מדהים

וסיפור מרגש 
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2011 06:52 לינק ישיר 

מרגש, ובהחלט מחמיא גם לחזן יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2011 10:36 לינק ישיר 

סיפור מרגש 
החזנות ידועה כתרופת פלאים להחזרה בתשובה ולעיתים כמחלה ממארת לחזרה בשאלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2011 12:51 לינק ישיר 

בירושלים  הופצה  בר"ה  שיחה  של  ר' חיים  שמואלביץ  זי"ע, שתמציתה  ענין  לדון  את  חברו  לכף  זכות.  בה  מוזכר  כי גם  באם  יש  999  נקודות  חובה  ונקודת  זכות  אחת  בלבד,  נקודת  הזכות  עשויה  להכריע  את  הכף  לטובה.  כל  זה  באם  אדם  מורגל  לדון  את  חברו  לכף  זכות.

וד"ל...      ואכמ"ל ...

תוקן על ידי ארבל45 ב- 03/10/2011 12:53:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 03:50 לינק ישיר 

ספר נא לחברה בפורום איפה התפללת?
באיזה טמפל התחזנת?
שיעשו זובור גם עליך! ממי אתה פוחד?
לא מבורא העולם?
למה לא תספר לנו?
שנבכה כולנו עליך..ונחזור כולנו בתשובה שלימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 12:09 לינק ישיר 

לא חכמה גדולה לעבור עבירות, ואח"כ להשתמש שימוש זול בשיחות של ר' חיים שמואלביץ.
ממש לא חכמה גדולה.................

דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 14:31 לינק ישיר 

שלום וברכה

אוי אוי יענקל יענקלביץ חיכיתי שיקום המוצץ דם המטיף שמונה על ידי הנביא מוחמד למלא את מקומו, אוי אוי מוחמד יענקלביץ באת בזמן לא טוב ולמקום בו לא תמצא את מבוקשך, כנראה שלא ירשת את הנבואה.
אין בכוונתי לרשום את שם בית הנכנסת בכדי שלא יקום אחד כמוך וינסה לגנוב לי את המשרה, כדי שלא יבוא אחד מהרכלנים וירכל..." כבר כתבתי בעבר שלצערי אני מכיר טוב את הפיתוי בבתי כנסת רפורמים וקונסרבטיבים, כבר נפלתי בעבר בדבר זה ובע"ה לא אפול עוד, אך גם אם הייתי נופל חס וחלילה הודעתך לא היתה עוזרת במאומה, מוחמד"

ברוך השם יו"כ עבר עלי בטוב ובכפרה וללא סיפורים מיוחדים, למעט שזכיתי לקבל שלישי.

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 15:42 לינק ישיר 

שפת אינטיפאדה מכוערת למה להעליב את מוחמד? מהזה תג מחיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 17:07 לינק ישיר 

יענקלביץ כתב:
שיעשו זובור גם עליך!

יש אנשים בפורום הזה, שממש לא מובן איפה הם היו ביום כיפור, על מה הם בקשו סליחה.
שלא לדבר על השפה המכוערת שמשתמשים בה כאן. תת רמה. משפיל לכל משתתפי הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 07:26 לינק ישיר 

כב' הרב אלחנן שליט"א לא ידעתי שזובור היא מילה גסה... תת רמה? משפילה לפורום? מה הצביעות הזאת? די, צא מזה!!! אא"כ אינך יודע את משמעות המילה זובור... באמת מעניין אותך איפה הייתי... ביום הכיפור? בביכ"נ אולטרא אורטודוקסי..... ומעניין לעניין לאותו עניין... איך מוצאת חן בעיניך שפתו של כנטור יוסי יפה הנפש, מטיף היושר המוסר? מה מוזר שלא מצאת טיפטיפת שפה קלוקלת בשפתו של הקנטור... "כתבת תת רמה" הבנת? אדוני הרב המיבין... ובאותו ענין...אם אמנם חזרת בתשובה אדון החזן יוסי, ואם אמנם הפנמת את גודל הטעות שיצאת ממנה, הכיצד את מסנגר על אותם ושכמותם נטשת? ועוד שאלה...מה הקשר בין מוחמד למקום תפילתך? ואם אתה בעל אמונה, שהרי חזרת בתשובה...האין אתה מאמין שמישרתך היא מתנת אלוקים? מזונותין של אדם קצובים לו, אף אחד לא יקח לך את מה ששלך מה הפחד? ספר לנו היכן התפללת? "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים לא עומדים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 13:43 לינק ישיר 

שלום וברכה

האם יש לאי מי מכם את המייל של החזן יעקב יוסף שטארק, אני מעונין לשלוח לו את הסיפור.

תודה

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > סיפור מדהים (שטארק)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext