|
|
| נשלח ב-9/10/2011 14:34 |
|
| |
אני חושבת שאם היו עיניו בראשו, היה מעדיף לוותר על התואר של וותיק הפורום, ולהתקדם למקום אחר. לא מאחלת לאפ'חד לזכות פה בוותיקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 14:40 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אני חושבת שאם היו עיניו בראשו, היה מעדיף לוותר על התואר של וותיק הפורום, ולהתקדם למקום אחר. לא מאחלת לאפ'חד לזכות פה בוותיקות. |
|
להתקדם לפורום "טיטולים בזול?" או לפורום "אברכים בסטייל"? תהיי יותר ספציפית. ואת מוזמנת להתחתן ולהתקדם למקום אחר, איש לא מונע בעדך. אה , נזכרתי בעצם בשביל להתחתן צריך שיהיה מישהו שירצה להתחתן איתך. שכחתי.אז את בעצם מונעת מבעד עצמך. לגבי הליטאי, הליטאי רווק מבחירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 14:50 |
|
| |
ליטאי, מה רע להיות חבר ב'טיטולים בזול'? 'באברכים בסטייל'?
אם היית אלוקים, הייתי מעריכה מאד את המשפט: "איש לא מונע בעדך" ומכיוון שאתה לא, אז...........
הכי חכמה לומר שאנחנו רווקים מבחירה כשאין ברירה אחרת ;-) כמו ששמעתי אתה לא ממש מבוגר (פשוט התחלת לגלוש בשידוכי מאז גיל 12)
אבל קח חפיף, הכל בצחוק (עם דוק על אמת), אם זה מקשה על הליטאי, אצא להפסקת פרסומות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 17:49 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | שמעתי על האשכול הזה עוד בהיותי בבונקר האלולי, ופשוט חיכיתי להגיב בו,
חמש עובדות נוספות:
1. הליטאי מומחה לסחוט מחמאות שלא מגיעות לו, ולא רק מבחורות בדייטים.
2. הליטאי מומחה לסחוט מחמאות שלא מגיעות לו, ולא רק מבחורות בדייטים.
3. הליטאי מומחה לסחוט מחמאות שלא מגיעות לו, ולא רק מבחורות בדייטים.
4. הליטאי מומחה לסחוט מחמאות שלא מגיעות לו, ולא רק מבחורות בדייטים.
5. הליטאי מומחה לסחוט מחמאות שלא מגיעות לו, ולא רק מבחורות בדייטים.
... |
|
רגע כנראה שקצת בילבלת אותי עם כל העובדות הללו אבל עובדה 4 ועובדה 5 לא אותה עובדה   
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 22:11 |
|
| |
הלטאי יוצר קשר עם השדכנית בלילה שיגרתי לאחר סידרת פגישות: (כמובן באמצעות סמס)
1.X
2.XX
3.X
4.X
השדכנית לא בטוחה שהבינה ומתקשרת:
אתה בטוח שרצית לשלוח אלי את ההודעה..?
הלטאי פונה ללא היסוס:
ויען הלטאי ויאמר אכן ההודעה נשלחה אל השדכנית וללטאי שלום(ניתוק!)
השדכנית חוזרת אליו שוב, הבחורה טוענת שהשאירו לה פתק במקום המיועד ובו "ה.כ." וממש נבהלה איפה הפציינט...
הלטאי: אהה אז זו הבחורה השניה עליה עשיתי איקס מראש.. ראי 2. XX
השדכנית: אנלא מדברת ברמזים אתה מעוניין בפגישה איתה או לא? אגב,זה סימון חדש.. תעדכן לפני שאתה משנה
הלטאי:לא
השכנית:דקה אני מעיינת כאן בדרישות שלך לגבי הבחורה והיא עונה על הכל... בעצםם אתה בטוח שאתה רוצה בחורה ולא איזו דוגמנית על..?
אהה אני רואה כאן עוד הערות שלך.. ואו אתה רוצה בחורה בכלל?!
וישתוק הלטאי (בעצם, ישמצב כזה אצלו...?)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 10:40 |
|
| |
תוקן על ידי שיר852 ב- 10/10/2011 10:41:18
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 13:22 |
|
| |
87 אחוז מכלל הבנות יצאו איתו....
בתוכן 100 אחוז מהפסיכיאטריות שיש בישראל......
תוקן על ידי כפראברכים ב- 10/10/2011 13:22:07
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 19:27 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | הלטאי יוצר קשר עם השדכנית בלילה שיגרתי לאחר סידרת פגישות: (כמובן באמצעות סמס)
1.X
2.XX
3.X
4.X
השדכנית לא בטוחה שהבינה ומתקשרת:
אתה בטוח שרצית לשלוח אלי את ההודעה..?
הלטאי פונה ללא היסוס:
ויען הלטאי ויאמר אכן ההודעה נשלחה אל השדכנית וללטאי שלום(ניתוק!)
השדכנית חוזרת אליו שוב, הבחורה טוענת שהשאירו לה פתק במקום המיועד ובו "ה.כ." וממש נבהלה איפה הפציינט...
הלטאי: אהה אז זו הבחורה השניה עליה עשיתי איקס מראש.. ראי 2. XX
השדכנית: אנלא מדברת ברמזים אתה מעוניין בפגישה איתה או לא? אגב,זה סימון חדש.. תעדכן לפני שאתה משנה
הלטאי:לא
השכנית:דקה אני מעיינת כאן בדרישות שלך לגבי הבחורה והיא עונה על הכל... בעצםם אתה בטוח שאתה רוצה בחורה ולא איזו דוגמנית על..?
אהה אני רואה כאן עוד הערות שלך.. ואו אתה רוצה בחורה בכלל?!
וישתוק הלטאי (בעצם, ישמצב כזה אצלו...?) |
|
לא ידעתי שיש לך את היכולת לכתוב משהו שנון . יפה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 19:45 |
|
| |
הליטאי כל כך מקורי, שלארוסתו הוא יקנה סט מהודר של "מחזור אביי" במקום "מחזור רבא" הנדוש שכולם קונים.
(בנות זה מיועד לבנים.. לא בטוח שאתן תרדו לעומק הפאנצ' של זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 19:53 |
|
| |
ברור שזה מיועד לבנים ולא לבנות....
אבל הפאצ' שתקבל מיועד לך בלבד.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:03 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הליטאי כל כך מקורי, שלארוסתו הוא יקנה סט מהודר של "מחזור אביי" במקום "מחזור רבא" הנדוש שכולם קונים.
(בנות זה מיועד לבנים.. לא בטוח שאתן תרדו לעומק הפאנצ' של זה) |
|
וגם יעשה לה קידושא רבההההההה.... במקום קידושא רבא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:05 |
|
| |
| כפראברכים כתב: |  | הליטאי כל כך מקורי, שלארוסתו הוא יקנה סט מהודר של "מחזור אביי" במקום "מחזור רבא" הנדוש שכולם קונים.
(בנות זה מיועד לבנים.. לא בטוח שאתן תרדו לעומק הפאנצ' של זה)
וגם יעשה לה קידושא רבההההההה.... במקום קידושא רבא? |
|
מבחינת לוגית חייב להיות שעשו לה כבר קידוש כשהיא נולדה. כי אם לא עשו, זה מעכב את השידוך, והיא לא היתה יכולה להיות ארוסתו של הליטאי. מתמטית זה נראה ככה: שידוך < > קידוש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:19 |
|
| |
איך שהיא תהיה רבה רבה רבה.....
כל כולה תהיה בשבילך....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2011 13:21 |
|
| |
הליטאי יודע את הנוסחה הסודית של קוקה קולה. סיפר את זה למישי בדייט, השמועה התפשטה ומיני אז בנות ישראל שותות בדייטים רק מיץ תפוזים ודיאט קולה. רק לא קוקה קולה. אגב, זו הסיבה שלליטאי אין אמון בבחורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2011 13:38 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הליטאי יודע את הנוסחה הסודית של קוקה קולה. סיפר את זה למישי בדייט, השמועה התפשטה ומיני אז בנות ישראל שותות בדייטים רק מיץ תפוזים ודיאט קולה. רק לא קוקה קולה. אגב, זו הסיבה שלליטאי אין אמון בבחורות. |
|
תמוה, בחורה אחת ועוד לצורך וכבר אין אמון בכולן?! אגב, זאת הסיבה שאין לי אמון בליטאי, התגלה לי הנוסחה הסודית של קוקה קולה ספרתי לליטאי, אחרי יומיים כל הבנות ידעו אותו...
|
|
|