| נשלח ב-4/10/2011 01:22 |
|
| |
מוקדש לך רב יקר...
מוקש לך רב יקר, שהבטחת שאני אשכח, ובסוף הוספת ''עוד חצי שנה אני רוצה לשמוע מה שלומך''. אז הנה עברה חצי שנה וזה שלומי: בודד לי, כי היא חסרה לי. קשה לי, כי היא לא כאן. מר לי, כי אין לי את החיוך המתוק שלה. כואב לי, כי לא כואב לה. שורף לי, כי היא בוערת בי. נשבר לי, כי היא השלימה אותי. צובט לי, כי אני נובל. דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה. כבד לי, כי לא קל לשנוא אותה. אפל לי, כי הייתי באור. נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה. עצוב לי, כי אין לי למי לספר שעצוב לי. קר לי, כי המילים החמות הלכו איתה. חם לי, כי אין מי שירגיע. צר לי, כי אני מתחיל לשכוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 01:38 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | מוקש לך רב יקר, שהבטחת שאני אשכח, ובסוף הוספת ''עוד חצי שנה אני רוצה לשמוע מה שלומך''. אז הנה עברה חצי שנה וזה שלומי: בודד לי, כי היא חסרה לי. קשה לי, כי היא לא כאן. מר לי, כי אין לי את החיוך המתוק שלה. כואב לי, כי לא כואב לה. שורף לי, כי היא בוערת בי. נשבר לי, כי היא השלימה אותי. צובט לי, כי אני נובל. דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה. כבד לי, כי לא קל לשנוא אותה. אפל לי, כי הייתי באור. נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה. עצוב לי, כי אין לי למי לספר שעצוב לי. קר לי, כי המילים החמות הלכו איתה. חם לי, כי אין מי שירגיע. צר לי, כי אני מתחיל לשכוח.
|
|
לייק!
לגבי ההדגשות: 1. יש לך אותנו... 2. הרב צדק.
שה' ישלח לך יישוב הדעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 07:45 |
|
| |
שלום תלמיד יקר.
1. תודה על העדכון. 2. אתה אמור להיות בגדר "וראך ושמח בליבו" ולא "דוקר לי כי היא פורחת".
בהצלחה, הרב.
|
| נשלח ב-4/10/2011 12:22 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | מוקש לך רב יקר, שהבטחת שאני אשכח, ובסוף הוספת ''עוד חצי שנה אני רוצה לשמוע מה שלומך''. אז הנה עברה חצי שנה וזה שלומי: בודד לי, כי היא חסרה לי. קשה לי, כי היא לא כאן. מר לי, כי אין לי את החיוך המתוק שלה. כואב לי, כי לא כואב לה. שורף לי, כי היא בוערת בי. נשבר לי, כי היא השלימה אותי. צובט לי, כי אני נובל. דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה. כבד לי, כי לא קל לשנוא אותה. אפל לי, כי הייתי באור. נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה. עצוב לי, כי אין לי למי לספר שעצוב לי. קר לי, כי המילים החמות הלכו איתה. חם לי, כי אין מי שירגיע. צר לי, כי אני מתחיל לשכוח. |
|
האמת, שהצלחת לבלבל אותי כהוגן..
מצד אחד אתה "אוהב" אותה - "שורף לי, כי היא בוערת בי." "נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה." אבל מצד שאני אתה ממש לא אוהב אותה (בלשון המעטה) - דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה...
אבל אומר לך בכנות, אחרי שגמרתי להתבלבל יצא לי נקודה אחת פשוטה - (סליחה מראש על הכנות..)
אגואיזם אחד גדול...!! שים לב. כל מה שכתבת זה מה חסר לך, מה לא טוב לך, שמת לב כמה פעמים כתבת את המילה - לי?? אתה במרכז..והיא לשרותך... אז מה הפלא שזה שלומך אחרי חצי שנה??
כשתעשה סוואיץ' בכל ההסתכלות והתחושה שלך.. תאמין לי.. אתה תתחיל לאהוב את עצמך... ולא תצטרך לשנוא אותה כדי לשכוח ממנה - שבמקרה הזה זה לא ממנה אלא מהסיפוקים שהיא הביאה לך...!
בהצלחה אח..!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 12:29 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | מוקש לך רב יקר, שהבטחת שאני אשכח, ובסוף הוספת ''עוד חצי שנה אני רוצה לשמוע מה שלומך''. אז הנה עברה חצי שנה וזה שלומי: בודד לי, כי היא חסרה לי. קשה לי, כי היא לא כאן. מר לי, כי אין לי את החיוך המתוק שלה. כואב לי, כי לא כואב לה. שורף לי, כי היא בוערת בי. נשבר לי, כי היא השלימה אותי. צובט לי, כי אני נובל. דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה. כבד לי, כי לא קל לשנוא אותה. אפל לי, כי הייתי באור. נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה. עצוב לי, כי אין לי למי לספר שעצוב לי. קר לי, כי המילים החמות הלכו איתה. חם לי, כי אין מי שירגיע. צר לי, כי אני מתחיל לשכוח. האמת, שהצלחת לבלבל אותי כהוגן.. מצד אחד אתה "אוהב" אותה - "שורף לי, כי היא בוערת בי." "נמאס לי, כי שוב זה לא הרטט שלה."אבל מצד שאני אתה ממש לא אוהב אותה (בלשון המעטה) - דוקר לי, כי היא פורחת. רע לי, כי טוב לה...אבל אומר לך בכנות, אחרי שגמרתי להתבלבל יצא לי נקודה אחת פשוטה - (סליחה מראש על הכנות..)אגואיזם אחד גדול...!!שים לב. כל מה שכתבת זה מה חסר לך, מה לא טוב לך, שמת לב כמה פעמים כתבת את המילה - לי??אתה במרכז..והיא לשרותך...אז מה הפלא שזה שלומך אחרי חצי שנה??כשתעשה סוואיץ' בכל ההסתכלות והתחושה שלך.. תאמין לי.. אתה תתחיל לאהוב את עצמך... ולא תצטרך לשנוא אותה כדי לשכוח ממנה - שבמקרה הזה זה לא ממנה אלא מהסיפוקים שהיא הביאה לך...!בהצלחה אח..!
|
|
אתה חכם, אתה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 14:57 |
|
| |
רק אותי התגובות של עמקויות מעצבנות?? מן יועץ נישואין של הפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:15 |
|
| |
| טליהמ כתב: |  | רק אותי התגובות של עמקויות מעצבנות?? מן יועץ נישואין של הפורום...
|
|
את באמת קוראת כל תגובה??
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:16 |
|
| |
| טליהמ כתב: |  | רק אותי התגובות של עמקויות מעצבנות?? מן יועץ נישואין של הפורום...
|
|
חח לא... גם את כל אילו שלא מסוגלים לעמוד מול האמת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:16 |
|
| |
טליהמ האמת כואבת?!?!?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:18 |
|
| |
אני לא מתכוונת לאמת, אתה כותב דברים שיא הנכונים אבל בצורה מאוד נוקשה. הוא מספר על הרגשות שלו ואתה מכניס לו בשיניים..לא נראה לי שזה מה שהוא צריך
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:19 |
|
| |
אפשר לקחת את המילים שמתאימות. לא לקחת ללב כמשהו פוגע. אלא כשהשתתפות כנה. ודוקא דעי לך, שמי שמדבר ברכות לפעמים זה לא מראה עד כמה יש כוונה לעזור..
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 04/10/2011 15:23:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:20 |
|
| |
| טליהמ כתב: |  | אני לא מתכוונת לאמת, אתה כותב דברים שיא הנכונים אבל בצורה מאוד נוקשה.
הוא מספר על הרגשות שלו ואתה מכניס לו בשיניים..לא נראה לי שזה מה שהוא צריך |
|
v
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:23 |
|
| |
צודקת!
אבל נראה לי שכוונתו יותר להראות עד כמה הוא חכם. אם תשימי לב כל התגובות שלו זה רק השמסות..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:24 |
|
| |
להביא לך קישורים לתגובות שהוא רק עודד?? נו באמת..
וליטאי הכניס עצלנות לכל הניקים, v וx אולי תכתבו גם ציון?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:30 |
|
| |
| טליהמ כתב: |  | אני לא מתכוונת לאמת, אתה כותב דברים שיא הנכונים אבל בצורה מאוד נוקשה. הוא מספר על הרגשות שלו ואתה מכניס לו בשיניים..לא נראה לי שזה מה שהוא צריך |
|
תזכרי כלל, סוכריות כל אחד יכול לתת, מכות רק אבא יכול לתת... הזדהות, וחיבוק אולי ייתן לו איזה נוחם רגעי, זמני.. אבל תכלס.. טוב אמיתי זה לא יעשה לו.. אז נכון, שלא תמיד האמת נעימה לאוזן... אבל עדיף להתמודד איתה בגאון ולהרגיש טוב אמיתי אחרי זה, מאשר לומר מכבסת מילים חמות..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:34 |
|
| |
סליחה שאני 'מתחנפת' לעמקויות. זה לא הנקודה. אני מסכימה איתו בעניין זה לחלוטין.
עמקויות - 
|
|
|
|
|