בית פורומים שידוכי חרדים

עבודה עם גברים מזיקה בשידוכים?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2011 21:24 לינק ישיר 

א. אל תתקוף.. אני חדשה פה תן כבוד..
ב. מהיכן הבאת את זה שאין היתר בהלכה?
ג. לדעתי צריך לבדוק כל מקרה לגופו, לראות כיצד הבחורה מתנהלת בעבודה וכו' מה רמת הקשר שלה עם העובדים.
ד. המצב הוא היום שבחורים רוצים אשה עם קריירה וכשיש את זה אז גם שם יש תנאים....
נו מה???[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:28 לינק ישיר 

אני חייבת לומר שאני מצדיעה לכם.. איזה יחס קיבלתי פה! פששש..
חדשה פה..אשכול חדש וכבר כזה הרבה תגובות..
ולך מר עמקויות,
המציאות בשטח שאין כמעט עבודות ללא גברים..(בתחום שבו אני עוסקת אין בכלל)
ואני מכירה לא מעט נשים שעובדות יום יום עם גברים ואם אגיע לקצה קצהו של הירא"ש שלהם היה המאושרת באדם..
כך שזה לא אומר כלום על אשה שעובדת עם גברים..
הכל תלוי בהתנהלות שלה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 21:33 לינק ישיר 

עקבות כתב:
ולך מר עמקויות,
ואני מכירה לא מעט נשים שעובדות יום יום עם גברים ואם אגיע לקצה קצהו של הירא"ש שלהם היה המאושרת באדם..
הכל תלוי בהתנהלות שלה!!

לא ידעתי שאני כל כך "מר" לך.. אבל שיהיה..:)

אין ספק שזה ניסיון קשה.. ואין ספק שעצם זה שאת בכלל העלית במחשבתך צד לעזוב זה מעיד על הפנימיות שלך...
אבל!
הלכה זה הלכה, וייקוב הדין את ההר...! אם בכלל הלכות צניעות שאשה לא תעבוד עם גבר, אז אין שום משמעות לאיך היא מתנהגת.. תכלס, זה לא צנוע! הצניעות היא לא רק ההתנהגות כלפיהם.. אלא מספיק זה שאת נמצאת בסביבתן והם מסתכלים עלייך.. מספיק חיוך.. או בוקר טוב שזה כבר יהיה בעייתי מבחינת ההלכה... ואם זה מותר.. אז זה מותר לא משנה הסיבות...וכמובן שזה שיש נשים אחרות שעושות את זה, זה לא מתיר או אוסר את זה.. לא משנה כמה "יר"ש" יש להן..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:38 לינק ישיר 

עמקויות רבנים "אמיתיים" אם מכירים אותה באמת יש שיתירו....
זה לא כזה חד משמעי...
במיוחד אם אין משהו אחר ואין ברירה
ואל תגיד תמיד ברירה כי אין תמיד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 21:41 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
ולך מר עמקויות,
הכל תלוי בהתנהלות שלה!!

אין ספק שזה ניסיון קשה.. ואין ספק שעצם זה שאת בכלל העלית במחשבתך צד לעזוב זה מעיד על הפנימיות שלך...
אבל!
הלכה זה הלכה, וייקוב הדין את ההר...! אם בכלל הלכות צניעות שאשה לא תעבוד עם גבר, אז אין שום משמעות לאיך היא מתנהגת.. תכלס, זה לא צנוע! הצניעות היא לא רק ההתנהגות כלפיהם.. אלא מספיק זה שאת נמצאת בסביבתן והם מסתכלים עלייך.. מספיק חיוך.. או בוקר טוב שזה כבר יהיה בעייתי מבחינת ההלכה... ואם זה מותר.. אז זה מותר לא משנה הסיבות...וכמובן שזה שיש נשים אחרות שעושות את זה, זה לא מתיר או אוסר את זה.. לא משנה כמה "יר"ש" יש להן..!

א. חן חן...לא הולך לי עם הסמיילים אז דמיין מסמיק...

ב.הדברים שלך קשים לי.. האמת שחשבתי לקבל פה אישורים להמשיך בעבודה וע"י זה להריע את מצפוני לפני כיפור..
עשית ההפך! אבל אולי טוב שכך...
אבל מסופקני אם ההלכה דורשת מאדם להפסיק את מקור פרנסתו שהוא לא עבירה מוצהרת אלא ספק.. וכן האם נדרש ממנו לעזוב אפילו שזה מעבר לכוחותי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 21:46 לינק ישיר 

עקבות כתב:
ולך מר עמקויות,
הכל תלוי בהתנהלות שלה!!

אבל!

א. חן חן...לא הולך לי עם הסמיילים אז דמיין מסמיק...

ב.הדברים שלך קשים לי.. האמת שחשבתי לקבל פה אישורים להמשיך בעבודה וע"י זה להריע את מצפוני לפני כיפור..
עשית ההפך! אבל אולי טוב שכך...
אבל מסופקני אם ההלכה דורשת מאדם להפסיק את מקור פרנסתו שהוא לא עבירה מוצהרת אלא ספק.. וכן האם נדרש ממנו לעזוב אפילו שזה מעבר לכוחותי?

עקבות, וכן די88..

תראי אני לא רב ולא מתיימר להתיר או לאסור.. ואני גם לא חושב שמישו מפה יכול להשקיט או להריע את המצפון שלך.. 
כי זה לא קשור לתמיכה או לחיבוק אלא להלכה פשוטה וברורה.. או שזה אסור או שזה מותר..אין ביהדות משהו באמצע!

אם זה מותר.. אז שיקפצו כל הבחורים שלא רצו אותך.. הפסד שלהם! רק בחור שכן רוצה אותך, עצתי לך תבדקי האם הקרירה לא סינוורה אותו...
אם זה אסור, אז זה אסור! ואין זה אלא ניסיון שהקב"ה מנסה אותך..ואם תעמדי בו הרווח כולו שלך.. לא תעמדי.. הפסדת!
ואל תשכחי... שממצווה לעולם לא מפסידים! ומעבירה לעולם לא מרוויחים...!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 22:03 לינק ישיר 

לעבוד עם גברים זה ניסיון לא קל,
בעיקרון מומלץ לחפש מקום חלופי,
ואם את יכולה לבוא עם שכפ"ץ יטב הדבר,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 22:08 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

אבל!

omg

תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 04/10/2011 22:09:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 22:11 לינק ישיר 

תמר8 כתב:
לעבוד עם גברים זה ניסיון לא קל,
בעיקרון מומלץ לחפש מקום חלופי,
ואם את יכולה לבוא עם שכפ"ץ יטב הדבר,

רצוי גם שאל + אפוד קרמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 22:44 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

רצוי גם שאל + אפוד קרמי.

לייק!!!!!!
אפשר גם רדיד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:07 לינק ישיר 

עקבות, אני עובדת בכזו עבודה ושאלתי מס' רבנים אם זה בסדר. יש בנות שאסור להן לעבוד בכזה מקום ויש בנות שעם זהירות יתירה - יכולות לקבל היתר. ובנוסף, אם את יודעת שלא תוכלי לעבוד במקום חרדי (זה שיקול גם של רמת ההכנסה.. במקומות חרדיים לעיתים יש ניצול) תמיד - אז למה לך לקחת בחור שזה מה שהוא רוצה?

בכל אופן - בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:09 לינק ישיר 

עמקויות, לא לעבוד עם גברים כלל זה לא בנמצא, אין מקום שרק נשים מנהלות, אולי חוץ מבית ספר יסודי. כך ש... בכל אופן אחת שקיבלה היתר מרב - גם בזה אין לזלזל, וכמובן שכל הזמן צריך ביקורת עצמית שלא תהיה קלות דעת אפילו לא לשנייה (ומנסיון - זה לא קל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:10 לינק ישיר 

יש משרד שמיימי שמחלק היתרים לפי וועדות שיושבות ודנות בכובד ראש מקומות עבודה? תביאו
לי כתובת...

ואגב, אם ככה תעשו לי טובה, תעיפו את מנהלי הסמינרים הזכרים מהסמינרים עמוסי הנשים הנשואות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:15 לינק ישיר 

אדם, אפשר בבקשה להיות רציני, ולו פעם אחת?????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:36 לינק ישיר 

יש בחורים שמורידים בחורות כי הן עובדות עם גברים?? אני כנראה חיה בעולם אחר..

ולעצם העניין, הניסיון של לעבוד עם גברים תלוי לרוב בבחורה עצמה.
מהניסיון שלי, אם אישה משדרת עניניות בלבד ושומרת על דיסטנס, בד"כ יכבדו אותה.
זה עניין של השקפה האם לחיות בתוך חממה או לא, ואם בעינייך זה לא בעיה לעבוד עם גברים זה לא משנה אם ירדו הצעות או לא, כי מי שיוריד אותך כנראה לא מתאים לך..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עבודה עם גברים מזיקה בשידוכים?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.