בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אשכול הצדעה לחזן חיים אדלר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2011 15:01 לינק ישיר 
אשכול הצדעה לחזן חיים אדלר

לאחר כמה וכמה ביקורות שנשמעו פה בפורום, אני מרגיש חובה אישית להצדיע לך החזן חיים אדלר ולהודות לך על שבתות החזנות מלאים ברגש ונשמה עם קול אדיר וחזק כמו שרק אתה  יכול להשמיע.
ר חיים, אתה חזן ענק חזק ואמץ!
ובעזרת ה יתברך נשמע אותך ונהנה ממך עוד הרבה שנים בבית הכנסת הגדול בירושלים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 15:24 לינק ישיר 

מצטרפת לכל מילה
ולא. אני לא אחותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 15:53 לינק ישיר 

תפילותיך מעצימות משיבי נפש לתשובה שלימה
תפילה טובה של שליח ציבור הנני  העני ממעש נרעש ונפחד

תוקן על ידי איכר ב- 05/10/2011 15:53:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 17:41 לינק ישיר 

לא נעים לי לפגוע באשכול "המיוחד" הזה, אבל אנשים בואו נהיה הגיוניים, החזן חיים אדלר היה חזן גדול לפני או אחרי הפורום הזה, שום ניק מבינינו לא ישנה את גדולתו של החזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 18:14 לינק ישיר 

נכון ששום ניק אינו יכול לשנות את גדולתו של החזן אדלר אך גם ניק כזה או אחר עלול לפגוע בגדולתו בעיני עצמו. כמי ששמו בנוי על הקהל ואהדתו, החזן קורא את רחשי הציבור וציפיותיו וניקים מעין אלה שנשמעו כאן היו רחוקים מצורת ביטוי הולמת ובטח שלא מחזקת, ולכן אני שולח מכאן את חיזוקיי שלי והוספת קולי לחזן אדלר להמשיך את פעילותו שתורמת רבות לציבור חובבי החזנות ואף לחזנות עצמה. יניב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 20:17 לינק ישיר 

ברכות עד מאה ועשרים או במקרה שלו עד בלי די, אגב מותר להשמיע ביקורת אף אני לא מחזיק מחיים כמוזיקאי גדול אלא כחזן גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 20:31 לינק ישיר 

לא מבין על מה המהומה?
אין לי בעיה להצדיע לכל חזן באשר הוא, אבל מה הרקע לסיפור? מישהו אמר את האמת?! מישהו חולק על זה שהחזן אדלר לא מוזיקלי במיוחד? אז מה קרה? אולי נפתח אשכול הצדעה למוישלה בכר מההגברה בגלל שמישהו כתב שיש לו פדיחות בהגברה בהיכל התרבות...
אף אחד לא פגע לא התכון לפגוע וגם לא יצליח לפגוע בחזן בעל ותק כה רב כהחזן אדלר.
וחוץ מזה בינינו...כולה חזן..לא איזה מקצוע מי יודע מה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 23:54 לינק ישיר 

אנו מעריצים ומוקירים את החזן, שאחרי הכל מתאמץ ומביא לנו, המתפללים, תפילה רבת עוצמה ומלאת רגש, לא לחינם אנשים רבים שאני מכיר וביניהם אני הקטן, צועדים ברגל כ-35-40 דק' לשמוע את תפילתו, ולאו דוקא בשבת ר"ח או ר"ה.
אתה צודק - שמאלציסימו - שזה לא נורא כלל לומר את האמת, ומה גם שהאמת אינו פוגע ואפילו מחמיא, אך במקרה שלנו היה אחד שכתב מאוד לא יפה ובזלזול כלפי חזן אהוד ואהוב על הציבור (ראה בית הכנסת המפוצץ בלע"ה), ופגע בנו עם עצם הזלזול.
אנו מחזקים בזאת את החזן והבעל תפילה ה"מושלם" חיים אדלר, ומקווים אנו לשמוע אותו עוד רבות בשנים, מוסיף והולך, מוסיף ומשתבח, מעורר לבבות עם ישראל ומביא את תפילתן לפני אבינו שבשמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 00:01 לינק ישיר 

אל תזלזלו  בחיים  הכהן  אדלר

הוא מתאמן  לשיר  בסעודת  כהן  גדול  במוצאי  יו"כ 

מאחל  לו  אריכות  ימים  טובים  בריאות  טובה  ורב נחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 00:37 לינק ישיר 

עם כל הכבוד למנהלוביץ...
מעולם לא קראתי בפורום חזנות מילה אחת לגנאי או אפי' מילה שלילית לחובת החזן חיים אדלר
נראה לי שמיי שפתח את האשכול הזה בתום לב, יחשוב מי יודע מה...
אין ספק שכל מבין או שוחר חזנות מוקיר מכבד מעריך ומקשיב בהנאה מרובה לחזן חיים אדלר
חיים אדלר, הוא הכהן הגדול של החזנות - תרתי משמע
חיים אדלר הוא כמו יין משובח...ככל שמתיישן משתבח!
הצביעו לי על חזן בגילו(סליחה שאני מכניס את ענין הגיל)ברמה שלו
חזן חיים אדלר עולה ברמתו על חזנים צעירים ממנו בשנים רבות מאד מאד
עוצמת קולו, טווח הטונים שלו, סלסוליו,כשרונו המוסיקאלי, הבעת התפילה ועוד ועוד
מי ידמה לו?
דום אני לפניו!!!
נאחל לו שנה טובה ומתוקה,גמר חתימה
שנים רבות בריאות וטובות
שימשיך להנות את כולנו מכשרונו המבורך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 09:34 לינק ישיר 
בעל תפילה מעולה

הרגש הרב שהוא משקיע בפרשנות של התפילןת בקולו,רגש עמוק שלמכוון  תפילה לשמיים.
אינו זקוק  לתוארים ותשבחות.
הכוונה שבלב והבטוי התפילתי  שלו עדים  לברכה שזכה לה  מהשמיים.
גמר חתימה טובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 11:50 לינק ישיר 
דעתכם השתבשה ?

שלום וברכה

אני מסופק מעט מה עובר כאן על הפורום, ראשית זה מתחיל בהתקפות חזיתיות על ד״ר מרדכי סובול על דבר שאינו קשור אל הפורום אלא בינו לבין הקב״ה ואח״כ כשמתחיל דיון עניני כלפי חזן בבית הכנסת החשוב ביותר שקיים לעולם החזנות בעולם כולן, כשמדברים בכבוד על זה שהוא מוריד את רמת המוזיקה של בית הכנסת, אז פתאום נהיה משהו לא בסדר. מה קורה כאן בפורום ?

החזן חיים אדלר במחילה יכול לוותר על כסאו ולפנותו לאדם מוכשר מוזיקלית ממנו, שהרי הוא ימצא משרה אחת במשכורת כפולה ככל אשר ירצה, הוא הוכיח לכולם שהוא מהשורה הראשונה של החזנים שבזה אף אני מסכים אך הוא נמצא ממש לא קרוב לשורה הראשונה של המוזיקאים ועל זה לא רק שאין ויכוח אלא שיש הבנה לכל אדם שאינו חרש שוטה או זייפן.

בית הכנסת הגדול בירושלים ירד כמה רמות מבחינה מוזיקלית מאז הגיע אליו החזן הרב חיים אדלר ומצד שני עלה בכמה רמות מבחינה תורנית בזכותו של הרב אדלר שנותן בבית הכנסת גישמאק תורני, ולמרות זאת אני חושב שיש חזנים רבים שגם יראי שמים וגם מוזיקאים שיוכלו לתרום הרבה להחזרת עטרה ליושנה למקדש מעט מכובד זה.

אני מתנצל אם הגבתי קשות אך זה נחוץ למען חידוד הבנת הענין

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 21:23 לינק ישיר 

צריך להפסיק להתייחס לכל אחד שכותב שטויות בפורום הרי זה פשוט לתקוף וללכלך כך שלא צריך לקחת ברצינות כל אחד שקם על צד שמאל
צום קל ומועיל גמח"ט

(כבר שאלו אותי עם צריך לעמוד בעת ההצדעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2011 00:26 לינק ישיר 

החזן חיים אדלר הוא סיפור הצלחה בעיניי, הוא חזן ענק, זה לא יעזור לאף אחד כל מה שיגידו ושישמיצו, זה לא יעזור. חיים אדלר הוא במקום מאוד מכובד בחמשת המובחרים. כל זה בזכות קולו המדהים, ההבנה שלו בכל רזי הנוסחאות, וההשקעה שלו במשך כל השנים בתחום החזנות. אני באופן אישי אוהב אותו יותר על יד עמוד התפילה, לדעתי הוא יותר מתאים שם, אבל זה לא יעזור גם לי, כי חיים אדלר כובש את הקהל בכל מקום שבו הוא מופיע או מתפלל. אני מאחל לו שה' יתן לו כוח להמשיך ולהגדיל ולהאדיר ולהפרות את עולם החזנות בעשייתו. וגם ע''י שישמש כמורה מוסמך לחזנות ויעמיד גם הוא דור של חזנים צעירים.  

דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2011 00:28 לינק ישיר 

תוקן על ידי עמוד_תפילה ב- 07/10/2011 00:30:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אשכול הצדעה לחזן חיים אדלר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext