אני לא יודעת מה איתכם, אבל בנושא הזה הדברים לאא כל כך מוחלטים: לפעמים אני מרחמת על הנשואות- ולפעמים על עצמי ( אתם לא?!) וכנ"ל הם. אם אנחנו רוצים לחיות טוב עם עצמנו כדאי להתאמץ להסתכל כמה טוב לנו לעומתם, ולא להפך. וזה לא תמיד אפשרי.
נשלח ב-7/10/2011 01:55
אני לא מרחמת לא על עצמי ולא אחרים בטח שלא בגלל דברים כמו נישואים או ילדים... אלא אם הייתי עכשיו בת 40...
נשלח ב-7/10/2011 01:56
הסירהשלנו כתב:
אני לא יודעת מה איתכם, אבל בנושא הזה הדברים לאא כל כך מוחלטים:
לפעמים אני מרחמת על הנשואות- ולפעמים על עצמי ( אתם לא?!)
וכנ"ל הם.
אם אנחנו רוצים לחיות טוב עם עצמנו כדאי להתאמץ להסתכל כמה טוב לנו לעומתם, ולא להפך.
וזה לא תמיד אפשרי.
אם נסתכל על עצמינו בהשוואה לאחרים אף פעם לא יהיה לנו טוב, תמיד נמצא משהו יותר נוצץ ..
כדי לחיות טוב עם עצמינו אנחנו צריכים לקבל את עצמינו כמו שאנחנו, עם המעלות ועם החסרונות..ובעיקר עם הרבה אמונה!
נשלח ב-7/10/2011 01:59
די88 כתב:
ענני חופר- אמרנו?ההבדל בינך לבין הנשואים שלנשואים לא אכפת ממך!!!אף אחד מהם לא מרחם עלייך...אדם שמרחם על אחרים סופו שירחמו עליו!!!
לא כל מה שאת לא מבינה - חופר. לנשואים מאוד אכפת ממני - בכ"א לחבריי מביניהם. מרחמים עלי? לא יודע. אבל דואגים לי ובשבילי. ואת המשפט האחרון שלך תרשמי. הוא חזקקקקקקקקקקקקק!
מקווה שאת בעצמך הבנת את המשפט שכתבת...
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 07/10/2011 01:59:56
נשלח ב-7/10/2011 02:01
הסירהשלנו כתב:
אני לא יודעת מה איתכם, אבל בנושא הזה הדברים לאא כל כך מוחלטים: לפעמים אני מרחמת על הנשואות- ולפעמים על עצמי ( אתם לא?!) וכנ"ל הם. אם אנחנו רוצים לחיות טוב עם עצמנו כדאי להתאמץ להסתכל כמה טוב לנו לעומתם, ולא להפך. וזה לא תמיד אפשרי.
וכדרכו של ליטאי בקודש - V
נשלח ב-7/10/2011 02:03
די88 כתב:
אני לא מרחמת לא על עצמי ולא אחרים בטח שלא בגלל דברים כמו נישואים או ילדים... אלא אם הייתי עכשיו בת 40...
אם כבר לרחם על עצמנו- דווקא בגלל זה.
ואם מדברים על לקבל את עצמנו- זה יותר קל(להשלים עם כישרונות או חוסר כשרון וכד')
יותר קשה להשלים עם המציאות של החיים, ודווקא בנושאים שהכי חשובים לבנ"א כמו נישואים וילדים.
ואני לא חיה ברחמים עצמיים, אלא שיש סיטואציות שהפער לרעתנו כלכך מודגש.
נשלח ב-7/10/2011 02:05
ענני רחמים זה דבר נוראי!!! אני מעדיפה שאנשים יהיו אדישים ולא ירחמו... אל תעוות לי את המשפטים...רחמים לא מהסוג של איזה מסכן הכלב הזה אלא רחמים מהסוג של "איזה מסכן הוא, הוא ימות רווק מקווה שהוא ימצא איזה זקנה בת 50 ויתחתן כבר" זה רחמים לא הסוג השני!!
נשלח ב-7/10/2011 02:08
הסירה, נכון שנישואין וילדים זה דבר חשוב.. אבל זה שאנשים מתחתנים כ"כ צעירים לא אמור לגרום לך לרחם על עצמיך.. אם היית מבוגרת הייתי אומרת, נו בסדר קשה לא לרחם..
נשלח ב-7/10/2011 02:11
די88- רחמים זה דבר יהודי/אנושי. ועל הרחמים הנכונים אני מדבר.
נשלח ב-7/10/2011 02:11
לרחם על עצמי בגלל שאני מאד רוצה להתחתן (אולי את לא) והן מזכירות לי את זה. ושוב. זה לא סותר שטוב לי בדברים מסומים. ויש עוד נקודה: אני לא מקנאה בגלל שהם התחתנו צעירים. להפך, אני מרגישה שהתמזל מזלי להתחתן מאוחר יותר, אני מקנאה בעובדה שהן נשואות.
נשלח ב-7/10/2011 02:13
די88 כתב:
ענני רחמים זה דבר נוראי!!! אני מעדיפה שאנשים יהיו אדישים ולא ירחמו... אל תעוות לי את המשפטים...רחמים לא מהסוג של איזה מסכן הכלב הזה אלא רחמים מהסוג של "איזה מסכן הוא, הוא ימות רווק מקווה שהוא ימצא איזה זקנה בת 50 ויתחתן כבר" זה רחמים לא הסוג השני!!
את לא רוצה שאיזו חברה שלך נשואה תאמר לעצמה (או לבעלה) וואי וואי! חייבים לדאוג לדי88! אולי אני מכירה מישהו טוב בשבילה?
אלו הרחמים שמרחמים עלי. אלו רחמים שאני מאחל לכאו"א.
נשלח ב-7/10/2011 02:13
סוג של קנאת סופרים....
נשלח ב-7/10/2011 02:15
אני מודה שגם לי יש את רגעי הקנאה האלו, אבל לא בקטע של רחמים..
נשלח ב-7/10/2011 02:18
ענני_ממעש כתב:
את לא רוצה שאיזו חברה שלך נשואה תאמר לעצמה (או לבעלה) וואי וואי! חייבים לדאוג לדי88! אולי אני מכירה מישהו טוב בשבילה? אלו הרחמים שמרחמים עלי. אלו רחמים שאני מאחל לכאו"א.
אז ענני זה לא רחמים!! זאת דאגה...2 דברים שונים
נשלח ב-7/10/2011 02:19
ענני ו- די 88, אתם מחיים את הפורום עם המריבות שלכם..