זה סיפור נוצרי - קתולי לגמרי, הצורך במופתים נסים ונפלאות..
מה לזה ולאמונה? זו פסיכולוגיה של מאמינים, ילדים קטנים הזקוקים לגננת בכל פסיעה שהם עושים.
הגיעה העת להתבגר.
עודד
נשלח ב-9/10/2011 14:21
זאת ועוד, שצריך ללמוד לקרא, לחשוב, לא להאמין.
צריך לשאול מי כתב, למי כתב, על סמך מה, לאיזו תכלית, ומי העביר.....
קריאה אינה דבר פשוט.
עודד
נשלח ב-9/10/2011 14:44
אדרבה, הנס גדול עוד יותר עץ שהתיבש (משברון לב ?) מצמיח אתרוגים כרגיל. פלאי פלאים. :-)
נשלח ב-9/10/2011 15:24
בשל הקרבה בין הנושאים, והצמיחה האדירה של האשכול "הדג המדבר: ניתוח אירוע"
הוחלט פה אחד בידי כותב שורות אלו לנעול את האשכול ההוא ולהכריז על הנוכחי כיורשו והמשכו.
תודה מראש וחכסמח.
נשלח ב-9/10/2011 17:25
מיימוני כתב:
בשל הקרבה בין הנושאים, והצמיחה האדירה של האשכול "הדג המדבר: ניתוח אירוע"
תוכל בהזדמנות אם כך גם לנעול את "לאיזה אשכול זה שייך?" של ייתכן, שנושאו הוא זה ג"כ.
ואגב, אישית נראה לי שזו תעודת עניות שהאשכולות הפעילים והנצפים ביותר הם על נושאים כמו "דג מדבר".
נשלח ב-9/10/2011 18:11
שבוליהו גם אנשים חושבים יש יצר הרע מדי פעם.
נשלח ב-9/10/2011 19:36
שבוליהו
יש אנשים המאמינים שסיפורים וניסים של רבנים ואדמורים בבות- היא היא התורה. יש על כך סיפרות עניפה שאנשים חיים לפיה.
נשלח ב-11/10/2011 16:35
מענין מה האמא של הבעל האכלן בישלה לבעלה בשביל לקבל כזו כלה...
[הקרדיט לידידי י., שאני מקווה שאת השידוך שלו ימצא בלי עזרת הצלחת של החותנת!]
נשלח ב-12/10/2011 15:43
שכן, יפה! אינני מבין את הפראייר מהמודעה למטה. יש לו דירה ורכב. לו הוא היה מקבל על עצמו לעשות ספונג'ה וטיפולי אגזוז 40 יום - מסתמא גם הוא היה נושע בשידוך. אתמה.
נשלח ב-12/10/2011 17:52
אני מתקשה להאמין שזה אמיתי, חוששני שזוהי בדיחה גרועה של עורכי העיתון שסובלים ממחסור במקום.
נשלח ב-14/10/2011 07:57
932woland כתב:
זה סיפור נוצרי - קתולי לגמרי, הצורך במופתים נסים ונפלאות..
מה לזה ולאמונה? זו פסיכולוגיה של מאמינים, ילדים קטנים הזקוקים לגננת בכל פסיעה שהם עושים.
הגיעה העת להתבגר.
עודד
לסיפור הזה באמת מזכיר סיפור מהאבנגליונים, על יש"ו הרעב שראה עץ תאנה ללא פירות, קילל את העץ שאיש לא יאכל מפירותיו והעץ יבש עד לשורשיו ומת. (מתי 21)
נשלח ב-16/10/2011 10:43
"אביבה שליט, אמה של גלעד, הגיעה במהלך השנים האחרונות כמה פעמים לקבל את ברכתה של הרבנית בת-שבע ע"ה. בחודש אב בירכה אותה הרבנית בחום אך הוסיפה ואמרה לה בצער כי לא נראה לה שהיא (הרבנית) תראה בחייה את גלעד חוזר הביתה... פלאי פלאים!!! "