אני החלטתי להפסיק להשתגע ולפנות לשדכנים,השדכנים עם הפתגמים הקבועים שלהם בסופו של דבר שידוך זה משמים שזה יגיע זה יבוא לבד בשלב זה אני יעסוק בגמילות חסדים כמו הצלה חיים,באיתור נעדרים וכו' עזבתי את הפורום בהצלחה לכולם
תוקן על ידי איש_מבין ב- 10/10/2011 16:24:18
נשלח ב-10/10/2011 16:25
איתור נעדרים וזיהוי גופות. בהצלחה.
נשלח ב-10/10/2011 16:26
יש סיבה כלשהי לעיזבונך..? או שסתם..
נשלח ב-10/10/2011 16:27
בהצלחה רבה לך! שתזכה באמת לנצל את הפסק זמן להתקדמות.
אם תחליט שאתה מתגעגע, נקבל אותך חזרה.
נשלח ב-10/10/2011 16:41
האמת שזו פעם ראשונה שאני שם לב שאתה קיים בפורום. אז לא יודע איזו תגובה להגיב, יש כמה אופציות. הנחמד: החלטה טובה.. תצליח המון ויהי רצון שתמצא את זיווגך בקרוב. הציני: יא רייט. נתראה בניק הבא. בהצלחה. הציני המתוחכם: לא! אל תעשה את לנו את זה. אנחנו חייבים אותך כאן בפורום. אל תעזוב . אנחנו בטוחים שתצליח לשלב בין איתור גופות וקריאת הודעות בביפר לבין השתתפות בפורום. תשאר. (יהיו גם כמה ניקיות שיחשבו שהתגובה ר(צינית).) הבאבא: לפי הכוכבים וסדר הפרשיות זה רעיון טוב. בעזרת ה' תתחתן עם אשה ותביא בן זכר בזאת השנה, אמן! הליטאי: תעשה את מה שאתה חושב, אבל אני לא כל כך מבין מה עשית עד היום. כל היום ישבת והתקשרת לשדכנים, עכשיו החלטת להפסיק להתקשר ולמלאות את הזמן הפנוי בלמצוא נעדרים וגופות?
נשלח ב-10/10/2011 16:44
ליטאי613 כתב:
האמת שזו פעם ראשונה שאני שם לב שאתה קיים בפורום. אז לא יודע איזו תגובה להגיב, יש כמה אופציות.
הנחמד: החלטה טובה.. תצליח המון ויהי רצון שתמצא את זיווגך בקרוב.
הציני: יא רייט. נתראה בניק הבא. בהצלחה.
הציני המתוחכם: לא! אל תעשה את לנו את זה. אנחנו חייבים אותך כאן בפורום. אל תעזוב . אנחנו בטוחים שתצליח לשלב בין איתור גופות וקריאת הודעות בביפר לבין השתתפות בפורום. תשאר. (יהיו גם כמה ניקיות שיחשבו שהתגובה ר(צינית).)
הבאבא: לפי הכוכבים וסדר הפרשיות זה רעיון טוב. בעזרת ה' תתחתן עם אשה ותביא בן זכר בזאת השנה, אמן!
הליטאי: תעשה את מה שאתה חושב, אבל אני לא כל כך מבין מה עשית עד היום. כל היום ישבת והתקשרת לשדכנים, עכשיו החלטת להפסיק להתקשר ולמלאות את הזמן הפנוי בלמצוא נעדרים וגופות?
מבדר למדי
נשלח ב-10/10/2011 16:49
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ליטאי, מה תהיה תגובתו של המשועמם? או שהליטאי משקף את זה בעצם....?
נשלח ב-10/10/2011 18:27
ליטאי613 כתב:
הציני המתוחכם: לא! אל תעשה את לנו את זה. אנחנו חייבים אותך כאן בפורום. אל תעזוב . אנחנו בטוחים שתצליח לשלב בין איתור גופות וקריאת הודעות בביפר לבין השתתפות בפורום. תשאר.
גנבת לי את המילים....
נשלח ב-10/10/2011 18:44
ליטאי613 כתב:
האמת שזו פעם ראשונה שאני שם לב שאתה קיים בפורום. אז לא יודע איזו תגובה להגיב, יש כמה אופציות. הנחמד: החלטה טובה.. תצליח המון ויהי רצון שתמצא את זיווגך בקרוב. הציני: יא רייט. נתראה בניק הבא. בהצלחה. הציני המתוחכם: לא! אל תעשה את לנו את זה. אנחנו חייבים אותך כאן בפורום. אל תעזוב . אנחנו בטוחים שתצליח לשלב בין איתור גופות וקריאת הודעות בביפר לבין השתתפות בפורום. תשאר. (יהיו גם כמה ניקיות שיחשבו שהתגובה ר(צינית).) הבאבא: לפי הכוכבים וסדר הפרשיות זה רעיון טוב. בעזרת ה' תתחתן עם אשה ותביא בן זכר בזאת השנה, אמן! הליטאי: תעשה את מה שאתה חושב, אבל אני לא כל כך מבין מה עשית עד היום. כל היום ישבת והתקשרת לשדכנים, עכשיו החלטת להפסיק להתקשר ולמלאות את הזמן הפנוי בלמצוא נעדרים וגופות?
אני מוכרח לציין, לאחרונה אתה ממש פורה...
נשלח ב-10/10/2011 18:50
במקום גופות חיות- גופות מתות..... לא ממש הבדל...
נשלח ב-10/10/2011 19:03
ליטאי613 כתב:
V
נשלח ב-10/10/2011 20:27
הייי, כפר, אם באמת בא לך אז אני יכול לסדר לך גופה או שנים.....
נשלח ב-10/10/2011 21:49
רק תודיע לנו איפה נוכל לקרוא את תגובותיך אחרי שיימאס לך באיתור נעדרים וכו'.. לפחות תחזור לבשר לנו שמצאת את המציאה של החיים
נשלח ב-10/10/2011 21:50
Lorein כתב:
רק תודיע לנו איפה נוכל לקרוא את תגובותיך אחרי שיימאס לך באיתור נעדרים וכו'.. לפחות תחזור לבשר לנו שמצאת את המציאה של החיים
V
נשלח ב-11/10/2011 15:31
איזה נאכככככככככסיות יש בתגובות פה... שה' יעזור לכם.
נשלח ב-11/10/2011 15:40
כן. אני מקווה בשבילם שהם לא מתנהלים כך בחיים האמיתיים. סתם, להיות אנושיים. תגידו "שלום" יפה, וזהו.