|
|
| נשלח ב-15/10/2012 21:35 |
|
| |
הוקפץ עבור "הסתברות"
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 15/10/2012 21:34:27
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 21:36 |
|
| |
אתה מהיר....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 22:06 |
|
| |
| שלח ב-15/10/2012 21:29 | |
|
| כרטיס ביקור של באי הפורום
שלום אנשים.
שמי הסתברות, הרבה שנים שלא יצא לי להשתתף בפורום המעניין למחצה הנ"ל. בעקבות רווקותי חשבתי על קמבק, לשהות כאן מעט מעבר לממוצע הרב שנתי שלי.
דא-עקא שאין שוכניו מוכרים לי, וכזר מרגישה לי התערבותי הכא, אז עלתה לפני משאלה לבקש מאחדים מכם להציג עצמכם פרט ככלל ללא פרטים.
משהו כמו, אני בן 29 בחור ישיבה, ספרדי מחינוך ליטאי, נראה ככה וככה, גובה ככה וככה, משתלב באקדמיה בתואר כזה וכזה, עוסק בתחום כזה וכזה, שאיפות כאלו וכאלו, כן על זה הדרך.
נשמע לכם? זה יכול להועיל גם לשכמותכם בתכתובותכם, או שאני סתם מגוחך, נו שוין, ניסיתי....
| | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 22:56 |
|
| |
היי, אני נפש_שוקקה בחורה חרדית מעל גיל העשרה ורק רציתי להוכיח שהשתתפות באשכול כזה בפורום פתוח היא צעד קדימה בנתיב הנואשות. מי אחרי? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 13:49 |
|
| |
בס"ד שמי:חייכנית,שמתאר את שאיפתי לחייך תמיד! שנת המפץ הגדול:1990 עברתי את כל המסלול המתיש,יסודי,תיכון,סמינר,והרי הנני עובדת במקצוע חסוי(רק טיע יודעת (= ונא לא לגלות...) אוהבת בזמני הפנוי:מוזיקה קלאסית/רועשת(רק חרדית/חסידית),לפי מצב הרוח. לקרוא ספרים וכתבות מעניינות,לעבוד על המידות,לטייל עם חברות,לחשוב ולדמיין הרבה...,ולדבר עם הבן זוג שלי (שז"א למראה...) אני,חרדית חבדניקית,משתלדת לשמוע לרבני חב"ד,וללכת עפ"י ההלכה!שז"א פתוחה בגבולות ההלכה!(גם באינטרנט גולשת רק לאתרים חרדיים בלבד!) כרגע אני מחכה למצוא את חצי נשמתי,שהוא כמוני,ממתין...וממתין...וכנראה שהמשיח יבוא לפני! שאיפתי......זה לאהוב כל יהודי/ה כמו שאני אוהבת את עצמי!לחשוב חיובי יותר,ולעלות לכף זכות גם אם קשה! לעשות מצוות מתוך אהבת ה',ולחזק לא דתיות ב"חוצפה דקדושה"בלי בושה... והעיקר,לשמור על שמחת חיים(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/10/2012 13:52:30
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 13:53 |
|
| |
חייכנית, בואי לא נתלה את הזיווג שלך בזמן ביאותו של המשיח... ושכל אחד מהם יגיע בעיתו ובזמנו בקרוב.. אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 13:56 |
|
| |
בס"ד לא תולה...אבל המצב נראה כ"כ תקוע בדיוק כמו ההרגשה בעניין הגאולה...(= וכרגע לא מצאתי את החצי שלי,שיגאל אותי מחיי הרווקות...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 14:00 |
|
| |
ומישי בת 30, שיודעת מה זה לחכות אמרה לי : אפעם אל תאמרי תקוע, א"א לדעת מאיפה הוא יגיע ויפתיע, אפילו מחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 14:03 |
|
| |
בס"ד כן ממש כמו הבת של שלמה המלך(=,יבוא אל ביתי...מקווה שאני יהיה מוכנה...ולא באמצע לחטט באף(=
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 18:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד שמי:חייכנית,שמתאר את שאיפתי לחייך תמיד! שנת המפץ הגדול:1990 עברתי את כל המסלול המתיש,יסודי,תיכון,סמינר,והרי הנני עובדת במקצוע חסוי(רק טיע יודעת (= ונא לא לגלות...) אוהבת בזמני הפנוי:מוזיקה קלאסית/רועשת(רק חרדית/חסידית),לפי מצב הרוח. לקרוא ספרים וכתבות מעניינות,לעבוד על המידות,לטייל עם חברות,לחשוב ולדמיין הרבה...,ולדבר עם הבן זוג שלי (שז"א למראה...) אני,חרדית חבדניקית,משתלדת לשמוע לרבני חב"ד,וללכת עפ"י ההלכה!שז"א פתוחה בגבולות ההלכה!(גם באינטרנט גולשת רק לאתרים חרדיים בלבד!) כרגע אני מחכה למצוא את חצי נשמתי,שהוא כמוני,ממתין...וממתין...וכנראה שהמשיח יבוא לפני! שאיפתי......זה לאהוב כל יהודי/ה כמו שאני אוהבת את עצמי! לחשוב חיובי יותר,ולעלות לכף זכות גם אם קשה! לעשות מצוות מתוך אהבת ה',ולחזק לא דתיות ב"חוצפה דקדושה"בלי בושה...והעיקר,לשמור על שמחת חיים(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/10/2012 13:52:30 |
|
קצת עלינו..(?) ממש קורות חיים הבאת כאן.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 20:15 |
|
| |
לא סיפרתי על עצמי עד כה אז.. שמי הוא טיע. נולדתי לפני 20 + שנה בביה"ח סורוקה אי שם בבאר שבע הקדומה. בעלת שמחת חיים. יש בי קצת מהשובבות ויש שיגידו קצת מהמופרעות. ;) מחפשת מחפשת ושוב מחפשת. האם הוא יגיע? ימים יגידו. עד כאן להיום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 20:19 |
|
| |
| נפש_שוקקה כתב: |  | | היי, אני נפש_שוקקה בחורה חרדית מעל גיל העשרה ורק רציתי להוכיח שהשתתפות באשכול כזה בפורום פתוח היא צעד קדימה בנתיב הנואשות. מי אחרי? ;) |
| אהה? אני לא נואשת! את כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 20:29 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | היי, אני נפש_שוקקה בחורה חרדית מעל גיל העשרה ורק רציתי להוכיח שהשתתפות באשכול כזה בפורום פתוח היא צעד קדימה בנתיב הנואשות. מי אחרי? ;)אהה? אני לא נואשת! את כן? |
| לא. אני מאותגרת... (כן כן גם שכלית לכל החוכמולוגים הםוטנציאליים)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 20:38 |
|
| |
אני מקווה שהפעם את לא מאתגרת לפחות.. לא נראלי שגברים אוהבים אתגרים.. כי אז השפן שלהם יוצא מהכובע והם יוצאים כאלו קטנים מול האתגרים האלו.. ראי הוזהרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 23:08 |
|
| |
היי קוראים לי ים , קצת עליי מין : נקבה שנה: 93 מזל: סרטן
מחפשת שותף לחיים (עדיפות לנסיך ) שידע להסתדר עם אחת שאוהבת לרכוב על סוסים , לנגן (ומוזיקה ),לרקוד , לשחות ,לצחוק עד שיכאב לי הבטן , (והוא אחראי ) שישב איתי על הדשא (אפשר גם על חוף הים ) ויספור איתי כוכבים או עננים ,
הלוואי שתהיה לי את אפשרות וההזדמנות שנעשה ביחד שליחות ( רק בחו"ל ) טוב זה יהיה ארוך אם אמשיך כי אני פשוט נסחפת לזה ... אז אני כבר מסיימת ... אוהבת לצלם , חולמת לעשות ירח דבש באי בודד ,שואפת להיות מושלמת כבן אדם כנה ואמתי , ומקווה להיות האימא והרעיה הכי טובה בעולם, ולעשות נחת רוח ליוצרי ...
|
|
|
|
|