בית פורומים שידוכי חרדים

קצת עלינו...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2013 00:20 לינק ישיר 

jija כתב:
נמנמנמנמנמנמ...ייצור: התף שין נון גימלנולדתי בתל אביב הקטנה לשכנים שלי שראו כמה בלאגאן אני עושה אז השאירו אותי בקופסא מחוץ לדלת (סתאם)מתגוררת בירושלים שלדעתי..אם לא ירושלים...אין מה לחפש פה..!אוהבת את העולם ...מוזיקה זה סם חיים...וחולה על טכנולוגיה...גמרתי סמינר (וואלה? אפילו לא מעכלת) דיי מזמןועובדת על המחשב...מזל גרביים לא בלחץ בשידוכים..לא מקשיבה לשדכנים...אבל כן יוצאת עם יש משו שנראה טוב=)כולם מחפשות פה נסיך...אז אני רוצה מלך=) סוג של נגד הזרם..=)אופטימית בדרך כלל ומאמינה שהכל זה מלמעלה!התקבלתי?

תוקן על ידי jija ב- 09/06/2013 16:22:56

אל תיתן למי שאתה...להפריע למה שאתה יכול ליהיות..!

איך סיימת סמינר אם את רק בת פלוס מינוס 20 ??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 00:22 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
שמתי לב שאמנם יש אשכול סמול טוק, אבל אין אשכול שבעצם מספר ב2 מילים כל ניק בקצרה על עצמו.בתקווהלעשות כסף גדול (יודע שזה נשמע קצת נסחף.. אבל תחלום בגדול אולי תרוויח בגדול. לא תחלום לא תרוויח בכלל)

האם השיר לפעמיים חלומות מתגשמים אמתי??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 12:00 לינק ישיר 

rikim כתב:
נמנמנמנמנמנמ...ייצור: התף שין נון גימלנולדתי בתל אביב הקטנה לשכנים שלי שראו כמה בלאגאן אני עושה אז השאירו אותי בקופסא מחוץ לדלת (סתאם)מתגוררת בירושלים שלדעתי..אם לא ירושלים...אין מה לחפש פה..!אוהבת את העולם ...מוזיקה זה סם חיים...וחולה על טכנולוגיה...גמרתי סמינר (וואלה? אפילו לא מעכלת) דיי מזמןועובדת על המחשב...מזל גרביים לא בלחץ בשידוכים..לא מקשיבה לשדכנים...אבל כן יוצאת עם יש משו שנראה טוב=)כולם מחפשות פה נסיך...אז אני רוצה מלך=) סוג של נגד הזרם..=)אופטימית בדרך כלל ומאמינה שהכל זה מלמעלה!התקבלתי?

מה שנקרא נשארת צעירה לנצח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2013 16:16 לינק ישיר 

rikim כתב:

זהו...שיש כאלו שמבינות ת'חומר בלי להיתקע עליו עד גיל 27....
א-6 1\2
ב-7 1\2
ג-8 1\2
ד-9 1\2
ה- 10 1\2
ו-11 1\2
ז-12 1\2
ח- 13 1\2

ט- 14 1\2
י- 15 1\2
יא- 16 1\2
יב-17 1\2

ה- 18 1\2
ו- 19 1\2

זה יוצא + - ששנה אני חיה...(כמו שצריך..בלי קלסרים מורות וגרביונים לוחצות)

=)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2013 16:17 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:

איך סיימת סמינר אם את רק בת פלוס מינוס 20 ??מה שנקרא נשארת צעירה לנצח

זה הקץ'...לחיים יפים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2013 23:05 לינק ישיר 

וואוו השקעת על ההודעה =)
כתבת שנולדת בתשנ"ג את אמורה להיות בת 20 בערך והשנה עדיין לא נגמרה, לכן אני לא מבינה איך סיימת ו' ואיך סיימת דיי מסמן כמו שכתבת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 18:01 לינק ישיר 

ילידת תשמ"ג ('83), עוד מתרגלת לסיפור הזה של תאריכים עבריים.
כנראה שלפני 3000 שנה היו "עונדים" אותי..
במקור מירושלים, או בעיקר מפרבר גדול ממערב לעיר. 
גרה כיום במרכז תל אביב (אחרי גיחה של כמה שנים לארה"ב), חולמת לחזור לירושלים
כשנה לאחר שובי פצחתי בתהליך תשובה מאתגר ומרתק, כבר שנתיים וחצי בעסק, יש עוד הרבה דרך.
מסיימת תואר יחסית גנרי במוסד אקדמי מפונפן - שואפת לקחת תחום עיסוק ציני לחלוטין ולהשתמש בו בכדי להשפיע לטוב.
כצפוי מחברה בפורום, מחפשת את המשלים שלי, אינטלקטואל עם פלפל, מידות טובות וראש פתוח (שאוהב את החוסר שגרתיות של בעלת תשובה מהדור החדש) וחשוב חשוב, עומק רגשי ועולם עשיר. נמצאת ב"דוסידייט" כבר קצת יותר משנה. לא חרדית אבל גם לא שום דבר אחר מוגדר.
אוהבת מוזיקה מאד: קלאסית, רוק, אלקטרוני ועברי (בעיקר חילונית, חיבה למוסיקה דוסית/חסידית לא באה בילט אין בחבילה של חזרה בתשובה, מה אני אעשה..למרות שאביתר בנאי רוב הזמן קולע), בישול, טיולים, אמנות ופילוסופיה. 
שואפת להקים בית יהודי כשר, עם תורה (ועבודה!), לא סגור, עם יותר "אהבת ישראל" מאשר "שנאת רשעים" ולתרום לקירוב ואחדות בעם ישראל. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 19:03 לינק ישיר 

חח השיבני את חמודה. וריקי, לא יודעת מה בדיוק נקרא אצלך ״סמינר״ אבל אני בת 19 וחצי וסיימתי לפני שנתיים בדיוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 19:11 לינק ישיר 

אושר_תמידי כתב:
חח השיבני את חמודה. וריקי, לא יודעת מה בדיוק נקרא אצלך ״סמינר״ אבל אני בת 19 וחצי וסיימתי לפני שנתיים בדיוק.

את סיימת לפני שנתיים י"ב.
סמינר כהגדרתה זה אחרי ח' יש 6 שנים סמינר (א' עד ו' סמינר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 19:15 לינק ישיר 

אושר_תמידי כתב:

בודאי שאני חמודה, אני אפרוח....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 19:15 לינק ישיר 

אושר_תמידי כתב:

כלומר, התכוונתי - תודה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 19:30 לינק ישיר 

היית צריכה לקרוא לעצמך נולי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 19:37 לינק ישיר 

אושר_תמידי כתב:

את- זה משהו יוצא דופן :)

חיובי כמובן, כן?     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2013 20:00 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
היית צריכה לקרוא לעצמך נולי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2013 22:46 לינק ישיר 

tootii2 כתב:

את- זה משהו יוצא דופן :)

חיובי כמובן, כן?     
חח אני ממש מסמיקה כרגע... P:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קצת עלינו...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.