|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:51 |
|
| |
יש לך על מה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 22:57 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | ילידת תשמ"ג ('83), עוד מתרגלת לסיפור הזה של תאריכים עבריים. כנראה שלפני 3000 שנה היו "עונדים" אותי.. במקור מירושלים, או בעיקר מפרבר גדול ממערב לעיר. גרה כיום במרכז תל אביב (אחרי גיחה של כמה שנים לארה"ב), חולמת לחזור לירושלים כשנה לאחר שובי פצחתי בתהליך תשובה מאתגר ומרתק, כבר שנתיים וחצי בעסק, יש עוד הרבה דרך. מסיימת תואר יחסית גנרי במוסד אקדמי מפונפן - שואפת לקחת תחום עיסוק ציני לחלוטין ולהשתמש בו בכדי להשפיע לטוב. כצפוי מחברה בפורום, מחפשת את המשלים שלי, אינטלקטואל עם פלפל, מידות טובות וראש פתוח (שאוהב את החוסר שגרתיות של בעלת תשובה מהדור החדש) וחשוב חשוב, עומק רגשי ועולם עשיר. נמצאת ב"דוסידייט" כבר קצת יותר משנה. לא חרדית אבל גם לא שום דבר אחר מוגדר. אוהבת מוזיקה מאד: קלאסית, רוק, אלקטרוני ועברי (בעיקר חילונית, חיבה למוסיקה דוסית/חסידית לא באה בילט אין בחבילה של חזרה בתשובה, מה אני אעשה..למרות שאביתר בנאי רוב הזמן קולע), בישול, טיולים, אמנות ופילוסופיה. שואפת להקים בית יהודי כשר, עם תורה (ועבודה!), לא סגור, עם יותר "אהבת ישראל" מאשר "שנאת רשעים" ולתרום לקירוב ואחדות בעם ישראל. |
|
w.t.d.c.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 23:14 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | ילידת תשמ"ג ('83), עוד מתרגלת לסיפור הזה של תאריכים עבריים.כנראה שלפני 3000 שנה היו "עונדים" אותי..במקור מירושלים, או בעיקר מפרבר גדול ממערב לעיר. גרה כיום במרכז תל אביב (אחרי גיחה של כמה שנים לארה"ב), חולמת לחזור לירושליםכשנה לאחר שובי פצחתי בתהליך תשובה מאתגר ומרתק, כבר שנתיים וחצי בעסק, יש עוד הרבה דרך.מסיימת תואר יחסית גנרי במוסד אקדמי מפונפן - שואפת לקחת תחום עיסוק ציני לחלוטין ולהשתמש בו בכדי להשפיע לטוב.כצפוי מחברה בפורום, מחפשת את המשלים שלי, אינטלקטואל עם פלפל, מידות טובות וראש פתוח (שאוהב את החוסר שגרתיות של בעלת תשובה מהדור החדש) וחשוב חשוב, עומק רגשי ועולם עשיר. נמצאת ב"דוסידייט" כבר קצת יותר משנה. לא חרדית אבל גם לא שום דבר אחר מוגדר.אוהבת מוזיקה מאד: קלאסית, רוק, אלקטרוני ועברי (בעיקר חילונית, חיבה למוסיקה דוסית/חסידית לא באה בילט אין בחבילה של חזרה בתשובה, מה אני אעשה..למרות שאביתר בנאי רוב הזמן קולע), בישול, טיולים, אמנות ופילוסופיה. שואפת להקים בית יהודי כשר, עם תורה (ועבודה!), לא סגור, עם יותר "אהבת ישראל" מאשר "שנאת רשעים" ולתרום לקירוב ואחדות בעם ישראל. w.t.d.c. |
|
שזה אומר?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 23:27 |
|
| |
אולי: .WashingTon D.C או: Won The Darling Cup אנערף..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 23:31 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אולי: .WashingTon D.C או: Won The Darling Cup אנערף.. |
|
גרתי בוושינגטון (ואני מאוהבת בעיר הזאת), כך שאם כן זה קצת קריפי. אבל משום מה לא נראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:03 |
|
| |
Wellcome To the Dating Club ?
Wish you To Date Canibles ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:17 |
|
| |
What The DuCk ??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:18 |
|
| |
טוב נראלי שיש לי רעיון לשידוך כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:32 |
|
| |
שפכי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:34 |
|
| |
נראלך? זה שיא הרציני,אם אני אכתוב אתזה כאן,זה יוריד מערך ההצעה  השאלה אם מבחינת גילאים זה יתאים.../:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 02:34 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | | חח השיבני את חמודה. וריקי, לא יודעת מה בדיוק נקרא אצלך ״סמינר״ אבל אני בת 19 וחצי וסיימתי לפני שנתיים בדיוק. |
|
למה שאת קוראת סמינר אני קוראת תיכון. סמינר אצלנו זה שנה א' ושנה ב' במילים אחרות ה' ו- ו'
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 08:25 |
|
| |
אני דווקא קוראת לזה תיכון... הייתי בטוחה שאת קוראת לזה סמינר;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2014 13:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 12:43 |
|
| |
בס"ד זלמן,אתה מומחה להקפצות....... היה כייף להיזכר במה שכתבתי על עצמי ולראות ששום דבר לא השתנה אצלי לרעה ב"ה(=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 13:16 |
|
| |
|
|
|
|
|