בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט חזנות במודיעין עילית במוצאי חג ראשון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2011 17:26 לינק ישיר 
קונצרט חזנות במודיעין עילית במוצאי חג ראשון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 18:33 לינק ישיר 

בשורה משמחת
אני שמח לשמוע שהפעם יופיע גם החזן יחזקאל קלאנג, בע"ה אני יהיה שם טוב מאוד שזה מתחיל ב21:00 ככה יש סיכוי שאני יספיק להגיע בזמן ויש יותר סיכוי שישאר מקום בכל אופן מדובר באולם גדול יותר.
ובכלל ר' מנחם יהיה שם אז וודאי שתהיה חזנות במיטבה,
בהצלחה
אלעזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 19:59 לינק ישיר 

שלום וברכה

נחמד, חזן אחד ברמה והשאר תלמידים בתחילת דרכם

אני חייב לציין שנשלחה לי לפני כמה שבועות הקלטה מאלעזר וינוגרד בה הוא מבצע את בראש השנה שהלחין אלי יפה ואני מוכרח לעודד ולפרגן את החזן הצעיר שניכר שעשה דרך ארוכה והתקדם הרבה מאוד ודרכו סלולה למעלה ומקומו מובטח לו,

למי שלא זוכר אני אזכיר, לפני כשנה העלו הקלטה של וינוגרד מבצע את שמע ישראל ואז כתבתי ביקורת ענינית ונוקבת וההתקדמות שהוא עשה מאז זה לא ניתן לתיאור הוא פשוט ישב והשקיע אין עוד דרך להסביר את ההתקדמות, תמשיך כך,

מחכה להקלטות

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 20:45 לינק ישיר 

cantor - רשמת :  נחמד, חזן אחד ברמה והשאר תלמידים בתחילת דרכם

ןלהלן "התלמידים בתחילת דרכם" : משה יעקב סלומון -מזמן גמר לימודיו בחזנות והספיק גם להופיע בהיכל התרבות -      בבירת החזנות (פ"ת) בתיאטרון ירושלים ועוד (זה שהוא לוקח גם שיעורים מתקדמים רק ייאמר לזכותו )
                                                אליעזר וינוגרד - למיטב ידיעתי לפחות בשנה הרביעית ללימודיו 

פינגולד וגלינסקי - איני מכיר "באיזה כיתה" הם אבל מאחר והם נזכרים
                                                                        בפורום מזה מס' שנים אזי ודאי שאינם "בתחילת  דרכם"

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 10/10/2011 21:05:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 23:39 לינק ישיר 

פינגולד וגלינסקי סיימו ללמוד לפני כ7 שנים או יותר במכון ת"א לחזנות, הנני מסכים שהם לא בתחילת דרכם , לא כל חזן שלא נחשב בשורה הראשונה נחשבת בתחילת דרכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2011 00:06 לינק ישיר 

קנטור_יו הצחקת אותי. אף חזן מהמדוברים אינו בתחילת דרכו. חוץ מוינוגרד שהוא תלמיד שנה רביעית, ומהמצטיינים בבית הספרשל אלי יפה, השאר כולם חזנים מנוסים, כל אחד ברמתו הוא. אתה תקבע לפי סולם ריכטר מי עולמי ומי גולמי, אבל דבר אחד בטוח-

יהיה מה לשמוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2011 12:59 לינק ישיר 

תזכורת
במוצאי חג ראשון
דהיינו מחר
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט חזנות במודיעין עילית במוצאי חג ראשון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext