|
|
| נשלח ב-16/10/2011 00:53 |
|
| |
אלו החיים....גם אני בזה...(צרת רבים חצי נחמה?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2011 14:36 |
|
| |
מישהו אמר לי פעם שאני מרגישה ככה בגלל שאני צעירה,וחיה כל מאורע, ומבוגרים כבר פחות מתרגשים מכל דבר, ורק מבוגרים בודדים מצליחים לשמור על החיות הזאת אז תשמחי זה מראה שאת צעירה :)
ובמצבי רוח אני תמיד מזכירה לעצמי, שצריך לחיות כל רגע, הרגע הזה לא יחזור, אז למה להעביר אותו בעצבות במקום זה אפשר לעשות משהו מועיל... ובכלל ברגע שעסוקים ופועלים הרבה יותר שמחים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 09:21 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  | מישהו אמר לי פעם שאני מרגישה ככה בגלל שאני צעירה,וחיה כל מאורע,
ומבוגרים כבר פחות מתרגשים מכל דבר, ורק מבוגרים בודדים מצליחים לשמור על החיות הזאת
אז תשמחי זה מראה שאת צעירה :)
ובמצבי רוח אני תמיד מזכירה לעצמי, שצריך לחיות כל רגע, הרגע הזה לא יחזור, אז למה להעביר אותו בעצבות
במקום זה אפשר לעשות משהו מועיל...
ובכלל ברגע שעסוקים ופועלים הרבה יותר שמחים |
|
יפה. זה ושי הגדולמובן, הקנכון.
(כ
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 10:16 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  | מישהו אמר לי פעם שאני מרגישה ככה בגלל שאני צעירה,וחיה כל מאורע, ומבוגרים כבר פחות מתרגשים מכל דבר, ורק מבוגרים בודדים מצליחים לשמור על החיות הזאת אז תשמחי זה מראה שאת צעירה :)
ובמצבי רוח אני תמיד מזכירה לעצמי, שצריך לחיות כל רגע, הרגע הזה לא יחזור, אז למה להעביר אותו בעצבות במקום זה אפשר לעשות משהו מועיל... ובכלל ברגע שעסוקים ופועלים הרבה יותר שמחים |
|
אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 11:15 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | מישהו אמר לי פעם שאני מרגישה ככה בגלל שאני צעירה,וחיה כל מאורע,
ומבוגרים כבר פחות מתרגשים מכל דבר, ורק מבוגרים בודדים מצליחים לשמור על החיות הזאת
אז תשמחי זה מראה שאת צעירה :)
ובמצבי רוח אני תמיד מזכירה לעצמי, שצריך לחיות כל רגע, הרגע הזה לא יחזור, אז למה להעביר אותו בעצבות
במקום זה אפשר לעשות משהו מועיל...
ובכלל ברגע שעסוקים ופועלים הרבה יותר שמחים
יפה. זה ושי הגדולמובן, הקנכון.
(כ |
|
מה קרה??????
הנה הטקסט המקורי:
יפה, זה נבון.
(כמובן הבעיה הגדולה היא כשבאמת אין מה לעשות. אולי נארגן שבתות לרווקות כל שבת. מהבחינה הזו טוב להיות בדירה משותפת עם חברות)
|
|
|
|
|