וואו.. זאת שאלה שהרבה פעמים שאלתי את עצמי... אני חושבת שזה מאד תלוי.. יש בחורים שישלהם פייסבוק והם משתמשים בו נטו לקשר עם חברים, משפחה וכו'.. לעומ"ז יש כאלה שישלהם חברות שאת לא באמת יכולה לדעת אם הם בנות דודות, אחיות.. הבעיה היותר גדולה שאת גם לא תמיד יכולה לדעת מה הולך להם שם בפייס. אז כנראה שבכללי בחור טוב באמת הוא בחור שאינלו פייסבוק.. (לדעתי, אשמח אם מישהו יביא דעה שונה)
ופייסבוק לבנות זה עניין שונה מאצל בנים, או לפחות ככה אני רואה אתזה..
נשלח ב-16/10/2011 20:30
לא הייתי פוסל בחורה. למעט מקרים ממש חריגים. (דוגמא שהייתה - בחורה שהפרופיל שלה פתוח לכל הבא בשעריו. המון תמונות בכל פוזיציה ובכל סוגי הבגדים והאיפורים. אז הורדתי.)
נשלח ב-16/10/2011 21:02
לא בשבילי.
נשלח ב-16/10/2011 21:27
אני לא יודע בדיוק מזה, אבל אני יודע על כמה שיש להם והם לא ביג דיל.
נשלח ב-16/10/2011 22:15
לדעתי זאת שאלה מאוד אינדיבידואלית,שהרי לא כולנו מחפשים את אותו הסגנון ולא לכולנו מפריעים אותם הדברים.
אם את שואלת כסקר,אז תשובתי היא לא.אני לא אוריד בחורה עם פייסבוק (ובודאי לא בחור עם פייסבוק :)
ואנלא חושב שיש הבדל בחומרה בין בחורה לבחור בעניין הזה.
בקשר לחברות שמצאת אצלו,יתכן והן אכן קרובות משפחתו (בהנחה והן לא מוכרות לך משלטי החוצות,מגזנים וכדו') ויתכן והוא לומד מקצוע או עובד במקום חילוני ומשם החברות.
נשלח ב-16/10/2011 22:30
"לשמור על קשר עם משפחה וחברים" זה תירוץ של הרבה הרבה הרבה מאוד משתמשי פייסבוק. טענה טיפשית לחלוטין!!
אני חושבת שהמישהו/מישהי, שהם- בנדוד/בת דוד, חברה וכו' אם הם באמת רוצים לשמור על קשר אז לא חסרות דרכים לשמור על קשר!!!!
אגב, מנסיון- פייסבוק זה יצר הרע אחד גדול!!
אם את מעוניינת שהבחור ישב וילמד (במידה וזה הסגנון שלך) אז אני בטוחה שלא תרצי שאת הזמן הפנוי שלו הוא יבלה בפייסבוק.
העיקר שתהיה לך הצלחה בכל אשר תחליטי!
נשלח ב-16/10/2011 22:54
השאלה לאיזה מגזר את משתייכת. וזה משנה לא רק ברעיון של "בחור עם פייסבוק" אלא גם במהות. בחור דתי לאומי שיש לו מכיון שיש זרמים שם שזה מקובל אז זה לא מראה דבר לא טוב. אבל בחורחרדי זה מוכיח שחצה גבול מסוים ואין לו רתיעה מעוד דברים מקובלים בציבור החרדי ואולי גם הדתי מה שאומר שחשוד הוא גם באיסורי תורה.כמובן שכל מקרה לגופו ולכן לפי דעתי כל תשובה לא תהיה מדוייקת.
נשלח ב-16/10/2011 23:00
אני_הקטנה כתב:
לא בשבילי.
The same....
נשלח ב-16/10/2011 23:02
אישית,ממש לא. כל העניין ההמוני של הפייסבוק מעולם לא נראה לי טוב.
כללית,כל אחד וסגנונו עימו..
נשלח ב-16/10/2011 23:25
פתוחלהציץ כתב:
השאלה לאיזה מגזר את משתייכת. וזה משנה לא רק ברעיון של "בחור עם פייסבוק" אלא גם במהות. בחור דתי לאומי שיש לו מכיון שיש זרמים שם שזה מקובל אז זה לא מראה דבר לא טוב. אבל בחורחרדי זה מוכיח שחצה גבול מסוים ואין לו רתיעה מעוד דברים מקובלים בציבור החרדי ואולי גם הדתי מה שאומר שחשוד הוא גם באיסורי תורה.כמובן שכל מקרה לגופו ולכן לפי דעתי כל תשובה לא תהיה מדוייקת.
אתה חושב ככה גם בקשר לבנות שיש להם פייסבוק?...
נשלח ב-17/10/2011 00:14
אני לא אשלול.
כאילו כבר יצא לי לגלות שני חלאות דרך הפייס.
אבל לדוגמא אני (ולא אני לא אתיימר להיות צדיקה או משהו כי אני בפירוש לא) הפייס שלי סגור ומסוגר. יש לי מתחת ל30 חברים- כולם חברים קרובים או בני משפחה (יש איזה 2-3 חברות מסחריות) ואני לא מאשרת כל יצור- בלי להכיר קודם. ז"א שאפילו בני דודים וכאלה עוברים סלקציה.
אז... לא לשלול סתם. אם יש לו בחורות תחפשי אם יש לכם חבר משותף ותחפרי לו. או שתפתחי פרופיל מזוייף ותבקשי ממנו חברות באיצטלה של אחות של חבר או משהו... תראי אם הוא מאשר ומה התגובה שלו וכו'...
(מתוך המדריך לסטוקר המתחיל 101)
נשלח ב-17/10/2011 00:26
אם עסקינן, בחור ישיבה ! אין לו את הצורך, ביתרונות של הפייסבוק.. נ.ב שווה לבדוק,ולא לפסול..