| נשלח ב-18/10/2011 19:13 |
|
| |
חובה לעשות גם דייטים במקומות לא רומנטיים ושגרתיים
אם זוג יש להם מה לדבר והם מתאימים, גם אם הם ייצאו לגן וורשא או לתור בביטוח לאומי יהיה להם קליק והם ידברו.
לא צריך לחפש מקומות עם מונטר'אז רומנטי, אחר כך נוצר אווירה רומנטית כביכול.
מתחתנים.
ואחר כך מגלים שבתוך השגרה אין באמת התאמה/קליק.
חובה לעשות גם דייטים במקומות לא רומנטיים ושגרתיים, חשוב מאוד.
במיוחד בשלבים ראשונים של לצאת.
בלי שום קשר, יום ראשון הליטאי הולך לשגרירות כלשהי, אם מישי רוצה דייט בהמתנה הארוכה, יכולה ליצור קשר עם המשרד. (השורה האחרונה וחצי בהלצה, אבל השאר רציני בהחלט!)
אגוטען מוייעד. ואגוטא קוויטל
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/10/2011 20:27:29
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 19:19 |
|
| |
אם לא היית כותב את דעתך לא היינו מצליחים להירדם בלילה.. גם האשכול הזה מיותר לדעתי.. למרות שהתוכן מתאים ונכון. יכולת לכתוב אותו באשכול עליו הוא מדבר. מובן שאתה רוצה שישימו לב שהגבת על זה. אבל אם כל אחד יפתח אשכול חדש בשביל להגיב בו על אשכול קיים מצבנו יהיה גרוע..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 19:20 |
|
| |
כל הכבוד!!!!
ליטאי פתח עוד אשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 19:24 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | אם לא היית כותב את דעתך לא היינו מצליחים להירדם בלילה.. גם האשכול הזה מיותר לדעתי.. למרות שהתוכן מתאים ונכון. יכולת לכתוב אותו באשכול עליו הוא מדבר. מובן שאתה רוצה שישימו לב שהגבת על זה. אבל אם כל אחד יפתח אשכול חדש בשביל להגיב בו על אשכול קיים מצבנו יהיה גרוע.. |
|
ממש לא. האשכול המקורי כבודו במקומו מונח. אני מעלה כאן נושא חדש, שיכול להיות שבדייטים כל העניין של המקומות רומנטיים נותן בעצם אווירה שלא קיים בחיים האמיתיים ומעניין מה הדעות של האנשים בנושא. לפי שיטתך, אפשר לפתוח אשכול בשם "שידוכים" ולאחד את כל האשכולות של הפורום בתוכו. אולם ייתכן שאין לך ההבנה וההשכלה המתאימה להבין בעצם מה טקסט מסויים בא לומר, לאן הוא חותר ואיזה רעיון הוא בא לומר, במקרה כזה תחסוך את התגובה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 19:56 |
|
| |
וואלה, הליטאי, אני מסכימה עם דעתך. סופית, בפעם הבאה אני נפגשת בסופר לעריכת קניות.
אגב השגרירות, חובה לבא עם מישו, אחרת אפשר לחטוף שגעון...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 20:05 |
|
| |
בס"ד
מסכימה בהחלט!!
אגב,פגישה בנוחיות בקניון הנגב בב"ש אומרת הרבה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 20:34 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
מסכימה בהחלט!!
אגב,פגישה בנוחיות בקניון הנגב בב"ש אומרת הרבה..... |
|
להפגש בשירותים של קניון הנגב? WTF?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 20:40 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
|
|
בס"ד
מה הפרוש של זה?
כן,כך אפשר לדעת הרבה דברים..
אפשר להשליך את זה על עוד מקומות,אני הזכרתי את קניון הנגב היות ויוצא לי לעבור שם כימט כל יום.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 20:43 |
|
| |
| טיע כתב: |  |
בס"ד
מה הפרוש של זה?
כן,כך אפשר לדעת הרבה דברים..
אפשר להשליך את זה על עוד מקומות,אני הזכרתי את קניון הנגב היות ויוצא לי לעבור שם כימט כל יום.
|
|
what the fasteys? בעברית: מה הפשסטייס? בעברית ישיבתית: מה הפשט? ובעברית מדוברת: מה הקטע?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 21:41 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אם זוג יש להם מה לדבר והם מתאימים, גם אם הם ייצאו לגן וורשא או לתור בביטוח לאומי יהיה להם קליק והם ידברו.
לא צריך לחפש מקומות עם מונטר'אז רומנטי, אחר כך נוצר אווירה רומנטית כביכול.
מתחתנים.
ואחר כך מגלים שבתוך השגרה אין באמת התאמה/קליק.
חובה לעשות גם דייטים במקומות לא רומנטיים ושגרתיים, חשוב מאוד.
במיוחד בשלבים ראשונים של לצאת.
בלי שום קשר, יום ראשון הליטאי הולך לשגרירות כלשהי, אם מישי רוצה דייט בהמתנה הארוכה, יכולה ליצור קשר עם המשרד. (השורה האחרונה וחצי בהלצה, אבל השאר רציני בהחלט!)
אגוטען מוייעד. ואגוטא קוויטל
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/10/2011 20:27:29 |
|
אם יש חיבור במקום שלו ורומנטי שרק אתה והיא נמצאים, זה אומר שיכול להיות לכם קשר עמוק וחזק. אני נוטה להסכים איתך שבמקום שגרתי יכול להתגלות צדדים אפלים יותר, אבל בחיים תמיד מתמודדים והחיבור הוא הבסיס.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 21:42 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | ממש לא. האשכול המקורי כבודו במקומו מונח. אני מעלה כאן נושא חדש, שיכול להיות שבדייטים כל העניין של המקומות רומנטיים נותן בעצם אווירה שלא קיים בחיים האמיתיים ומעניין מה הדעות של האנשים בנושא. לפי שיטתך, אפשר לפתוח אשכול בשם "שידוכים" ולאחד את כל האשכולות של הפורום בתוכו. אולם ייתכן שאין לך ההבנה וההשכלה המתאימה להבין בעצם מה טקסט מסויים בא לומר, לאן הוא חותר ואיזה רעיון הוא בא לומר, במקרה כזה תחסוך את התגובה שלך.
|
|
היה גאוני לשנות את שם האשכול.. ולהשמיט את מה שעליו דיברתי.. ואז באמת לא מובן כל מה מדובר.. בלה בלה.. אוקיי עכשיו נגיב לאשכול כמו שהוא כרגע בלי להתייחס לזוטות אני מסכימה עם זה שלא צריך כל פעם לחפש מקום רומנטי, ולדעתי עדיף מקום מה שיותר נייטרלי. לא עמוס באנשים. בלי היסח הדעת יותר מהרגיל. אז באמת שמים לב למי עומד מולך ולא לאוירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 22:07 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | what the fasteys?בעברית: מה הפשסטייס? בעברית ישיבתית: מה הפשט?ובעברית מדוברת: מה הקטע? |
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 22:35 |
|
| |
לפחות תכתבי בלי שגיאים... 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 00:22 |
|
| |
חח.. ליטאי אחלה של תרגום חופשי...
ולענין עצמו, לא נראה לי שהרומנטיקה יוצרת קליק מסוים בין אנשים שלא מתאימים, אם תביא לבחורה בחור שלא נראה לה, גם השקיעה הכי יפה לא תעזור, אז נכון שרומנטיקה עוזרת לחסות על הפגמים אבל למי אין? וגם האנשים שהכי מתאמים זה לזו, עדין לא מתאימים בכל תחום... ושמגיעים לשגרה כולם צריכים לעבוד על הזוגיות.. גם אלה שנועדו אחד לשני, אז חבל להרוס את הרומנטיקה... במיוחד שבנות מתות עליה,
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 01:53 |
|
| |
אני מסכימה עםהבעיה, שרומנטיקה שנוצרת בין בני זוג שאינם מתאימים היא אינה רצויה, אפילו אם הם לא יתחתנו. אבל בפגישה שלישית ומעלה- למה לא? ובקשר לגוון מקומות לפגישות- פשוט שבית מלון זה כבר משעמם.
(ולעשות קניות בסופר בתור פגישה.... חבל שזה לא מקובל. אבל אפשר לנסות לאתר בחורים פוטנציאלים שם... בצחוק- אל 'תתחילו' באמת)
|
|
|
|
|