הוועדה משגרת בזאת את תודתה העמוקה למרת רחל עזריה הנכבדה אשר שמה את נפשה בכפה ונלחמה נגד מרשיעי ברית הידועים כסיקריקים הסוטים ובמיוחד נגד מאמציהם להפריד את המדרכות בשכונת מאה שערים.
וזאת למודעי כי בשכונתה של מרת עזריה יכולים הבחורים לשחק עם הבתולות כאוות נפשם ואין פרץ ואין יוצא כנגדם, וכל מה שנסתה לתקנה עשתה זאת למען החרדים השותקים פן יבולע להם - שכן במחננו ישנו פחד משתק מסוטי הצניעות ולאף אחד אין את האומץ לצאת כנגד הרחבת תחום השיפוט של טהרן דישראל.
נשגר בזאת את תודתינו העמוקה לוועדה הנכבדה באם תאשר לנו בזאת לוותר על הכבוד המפוקפק של קשר דם קרוב עם חברת מועצת העיר לשעבר - רחל עזריה. הנ"ל דוחפת את אפה למחוזות שאינם שלה מתוך רצון המכונה ליברלי/דמוקרטי לכפות את תרבות חייה על אנשים המסרבים לכך.
נשלח ב-21/10/2011 12:10
יהודים אל תתמם, המיעוט במאה שערים כופה את דעתו על הרוב.
נשלח ב-21/10/2011 14:10
גם ראש העיר ניר ברקת שאינו חשוד באהדה יתירה לנעשה במאה שערים הכריז כי אינו רוצה אותה ברדיוס הקרוב אליו. כנראה שבכל אופן יש דרכים יפות יותר לעזור לאנשים.
נשלח ב-30/10/2011 16:09
א. מגמת ההפרדה הגוברת ברשות הרבים החרדית אינה משקפת את דעת הרוב החרדי השפוי לעת עתה (ולענ''ד גם למיעוט יש זכות להתנגד) ומדובר בכפיית דעת המיעוט על דעת הרוב. לפחות בנקודה מסויימת על ציר הזמן היה מדובר בדעת המיעוט שלצערנו בושתנו וכלימתנו תהפוך לדעת הרוב ביום מן הימים לצד משוגעסען נוספים שהשד יבדה מליבו. ב. לצערי הרב ידי הרוב החרדי השפוי כבולות ואין ביכולתו להגן על זכויותיו. ג. מכיוון שכך אין לנו אלא לברך אל מעשי הגב' עזריה שמגינה על האינטרסים של הציבור החרדי השפוי יהיו מניעיה אשר יהיו. וכבר אמרה סבתי נשמתה עדן אז במקום סאיז ניט דא אן איש איז א הרינג אוייך א פיש. הייתי מעדיף שאני, אתה, או עדיף רבננו ופוסקנו יעשו את עבודתה. אך משום רפיונינו ודילדולינו אין לנו לסמוך רק על אבינו שבשמים ועל גורמים חיצונים. ד. לצערי הרב לפוליטיקאים החרדים אין את האומץ לצאת כנגד סטיית המפרידים וע''כ אין ללמוד כלום ממעשי הברקת שאין במעשיו אלא תכסיסי פוליטיקע.
נשלח ב-31/10/2011 19:38
אחר הדיון בדבר התועלת הגדולה שמביאה לנו אותה הגברת, ישאר לנו נספח לדיון, האם כל אשה שמביאה לנו תועלת "יהיו מניעיה אשר יהיו" הופכת בכך להיות קרובת שאר שלנו, מולדת בית או מולדת חוץ. אני אישית בכדי לצאת ידי חובת הכרת הטוב, הייתי מסתפק בלהיות בן דוד שביעי שלה.