בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מיאמי מזרח בחברון - הקליפים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2011 22:49 לינק ישיר 
מיאמי מזרח בחברון - הקליפים!

תודה רבה למילקי שלא רק הביאה את הקישורים ליוטיוב, אלא גם דאגה לאתרוגים! 

עוד לא הספקתי לראות את זה בעצמי, אז את הניתוח המעמיק נשמור לאחר כך, בעז"ה...

הקליפים ביוטיוב:

...וזה לאתרוגים!
זמין עד 25/10.

פתקא טבא לכולנו!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2011 00:15 לינק ישיר 

כמה הערות:

1. איכות מופע בחברון לייב בעייתית כך שאני לא אשפוט את הסאונד.
2. אני לא מבינה למה נתנו את הסולו של בנצי בן יהודה לנוסי אקשטיין - החלק הגבוה 'שמעו בקול רועם' -  מה מנחם חשב לעצמו?
3. לאוריאל ( גרוס?) יש קול מדהים.
4.למה קיפחו את יחזקאל רואו?
5. כל ילדי המקהלה נכחו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2011 13:07 לינק ישיר 

קודם כל תודה רבה על הקישורים!!!

הקישור השני, שהיה בו את רוב הקטעים של מיאמי מזרח - הסולואים ומי לה' אלי וכו' - כבר לא עובד, הורידו אותו מיוטיוב, אז טוב שדאגתם לפני כן גם לקישור להורדה, בטח שם זה נשאר...  (ונס שאני הורדתי את זה כבר אתמול מיוטיוב כי כידוע הג'מבו-מייל לא חבר שלי בדרך כלל)

נראה שהמקהלה מתקדמת יפה מאד ואין ספק שזה הרבה בזכות הסולנים המוכשרים שיש להם! וכמובן בזכות מנחם..

כמה הערות שלי:

1. המבטא - לא כמו שאמרתם שהיה בפתח תקווה שרובם שרו במבטא ישראלי ורק החוצניקים במבטא של חו"ל - לפי מה שראיתי כאן הם עשו בלגן שלם - ערבבו לשון הקודש, מבטא אמריקאי ועברית רגילה, כאילו הם עוד לא החליטו מה הסגנון.
זה בולט כמובן בסולואים ואם אני לא טועה זה היה אצל כל הסולנים, וזה היה גם הרבה פעמים אפילו באותה מילה - הם התחילו את המילה בעברית רגילה, וגמרו עם מבטא, ואז שוב חזרו לעברית ושוב... בקיצור הכל היה מעורבב לגמרי ולפעמים זה קצת מצחיק... (למרות שהם שרו מאד יפה!)

2. אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל במי לה' אלי היה זיוף נוראי של המקהלה. כשהם היו צריכים להחליף טון, אחרי שאחד הסולנים שר. אולי הוא קצת הסתבך בסלסול בסוף, ואולי זה גרם למקהלה לזייף, בכל אופן חצי מקהלה לא עלתה כמו שצריך... (זה קרה גם פעם בדיוק אותו דבר אצל הישיבה בויס בשיר "הלל אומר" אם מישהו זוכר. אבל לא נורא, ככה כולם יודעים שהמקהלה שרה באמיתי אז יש גם פשלות...)

3. מסכימה עם גריני לגבי הסולנים ובעיקר לגבי הסאונד.. (או שאולי הפשלות עם הרמקולים הם ירושה ממיאמי מערב?)

ודרך אגב, בלי קשר אני חייבת לומר שלהקת "יא בא יה" או איך שקוראים לה, היתה דוחה יותר ממה שהצלחתי לדמיין... ובקשר לשאר המופע שם - אבישי רוזן נחמד כמו תמיד (יכול להיות שהפעם הוא שר לבד או שזה כרגיל פלייבק?) ויוסף חיים שוואקי גם היה בסדר, אבל היה מאד יפה אם הוא היה שר ביחד עם אחד הסולנים של מיאמי מזרח, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2011 14:06 לינק ישיר 

1. בהחלט בעיות קשות בזהות המבטא...
2. חשבתי שני לא שומע טוב, אבל אם את אומרת שהייה זיוף אז שמעתי טוב...
3. אני חושב שהבעיה היא שהסאונדמן לא יודע את מי להגביר כל פעם וכו' ואז יש בלגן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מיאמי מזרח בחברון - הקליפים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext