| נשלח ב-19/10/2011 03:06 |
|
| |
פגישה ראשונה הבחור צריך לבוא לאזור מגורי הבחורה?
שאלה..
בהנחה ובחורה גרה בדרום או בצפון או לחילופין הבחור לומד בישיבה באזור כזה,
האם מקובל לעשות חצי דרך? או שבפגישה ראשונה הבחור חייב לבוא לאזור מגורי הבחורה?
מהן הסטנדרטים ומה אתם חושבים על זה?
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 03:11 |
|
| |
אני חושבת שראוי לכל צד להתקרב קצת!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 03:20 |
|
| |
אם הבחורה גרה בחור לא פייר לתת לבחור לנסוע, חוץ מזה שהוא מגיע לפגישה גמור...
לדעתי ששניהם התקרבו חצי דרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 03:32 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | אם הבחורה גרה בחור לא פייר לתת לבחור לנסוע, חוץ מזה שהוא מגיע לפגישה גמור...
לדעתי ששניהם התקרבו חצי דרך. |
|
פייר זה לא זה ברור..
האם זה פייר שבחור ישיבה דלפון ישלם ובחורה שעובדת ויש לה כסף לא משלמת על השתייה והמונית?
בשידוכים אין פייר!!!
שאלתי מהן הנורמות?
יש לי חברה שגרה ממש בחור והיא דורשת לבוא לשם.. ולמרבה הפלא הבחורים באים.. לכן אני שואלת!
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 03:38 |
|
| |
הנורמה שבחור מגיע לבחורה, והנורמה במידות היא שבחורה צריכה להתחשב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 09:52 |
|
| |
אין לי דרישות בעניינים האלו.
אמנם לדעתי כל אחד צריך לבוא לקראת השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 13:31 |
|
| |
מצד אחד מנסים לשבור נורמות ומוסכמות, ומצד שני בונים נורמות ומוסכמות, עוד כמה מטופשות...
מה משנה מה הנורמה? כל אחד יעשה הטוב בעינייו...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 14:40 |
|
| |
| עקבות כתב: |  | שאלה..
אם הוא פראייר, רצוי מאוד שכן. אם יש לו שכל והוא באמת רוצה אותה, שיגיד שהוא עסוק בתקופה הזאת ואם היא מעונינת שהיא תבוא. תוך יומיים שלוש פתאום היא תראה נכונות לבוא אליו. אם לא, אז חבל על הזמן ליסוע לחור
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 14:41 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | הנורמה שבחור מגיע לבחורה, והנורמה במידות היא שבחורה צריכה להתחשב.
|
|
באופן מפתיע יפה דיברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2011 14:42 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | הנורמה שבחור מגיע לבחורה, והנורמה במידות היא שבחורה צריכה להתחשב.
באופן מפתיע יפה דיברת. |
|
X
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2011 23:56 |
|
| |
ממש אין פה קשר לנורמות וגם לא למידות של הבחור או של הבחורה... כל אחד יעשה כפי שנח ומסתדר לו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 01:12 |
|
| |
| עקבות כתב: |  | שאלה..
|
|
לא נראה לי שיש בזה כלל או או חוק בל יעבור.
כל אחד יעשה כראות עיניו.
כמובן שאין מן הנמנע שהרוצה להיות ג'נטלמן יתג'נטלמן כרצונו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 03:04 |
|
| |
עצם הצגת השאלה, מעיד שהמושג ג'נטלמניות הוא נושא שאתה לא סגור עליו, אני בטוח שהנך מכיר אותו, אך כנראה מסיבה השקפתית או שכלית אחרת, אתה מעדיף להתעלם ממנו. אשמח להרחיב לך על הנושא, כי זה חשוב. יש לך אינטרס, לצאת מהפגישה הזו, עם חיוך על הפנים, עם רצון להתראות בסיבוב הבא, עם רצון שהוא יהיה מאד קרוב אפי'. האינטרס הזה, שהוא הבסיסי ביותר, צריך להוביל אותך, ידידי המרוחק והמאותגר גיאוגרפית, לעשות הכל בכדי לקנות מניות אצל הבחורה שאתה נפגש אתה, שברוב המקרים- מדובר במחוות קטנות, שגם אותם הבחור הממוצע שואל האם הוא צריך לעשות. ואני משתגע. למה? מה, כ''כ קשה לפתוח את הדלת למונית? להזמין שתיה לפני שתשאל? קשה. לכן אני מבין מה מקור השאלה אם ליסוע במשך שעתיים במטרה לקדם את פני הבחורה. אבל אתה לא מבין, שזה בסופו של דבר אינטרס שלך! ואם תשאל, ''אם עצתך כ''כ חכמה, אז למה שלא תנהג לפיה הבחורה?'' אני אענה, א' כי אתה שאלת ולא הבחורה, אם היא הייתה שואלת הייתי אומר לה אותו דבר, (למרות שבחורים פחות יודעים להעריך לדעתי, וסליחה אם פגעתי פה במישהו) ב' בחורה לא צריכה להקריב דברים בשבילך, לפחות לא בהתחלה, בדיוק מאותה סיבה שבשלב הבירורים, אתה זה שצריך לרצות אותה, ורק אז היא מתחילה לברר עליך.
שורה תחתונה, אם אתה רוצה להשיג סימפטיה בסיסית, שאנשים כ''כ מתאמצים להשיג בפגישה ראשונה, לחסוך למשודכת נסיעה של שעה באוטובוס זו התחלה טובה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 03:16 |
|
| |
מקובל בעולם הישיבות שהבחור תמיד נוסע לבחורה גם אם היא גרה רחוק בדרום או בצפון {על אילת אין מסורת וכל אחד ישאל את רבו או שיפגש בבין הזמנים}
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 05:49 |
|
| |
| משתמש_תפוס כתב: |  | עצם הצגת השאלה, מעיד שהמושג ג'נטלמניות הוא נושא שאתה לא סגור עליו, אני בטוח שהנך מכיר אותו, אך כנראה מסיבה השקפתית או שכלית אחרת, אתה מעדיף להתעלם ממנו. אשמח להרחיב לך על הנושא, כי זה חשוב. יש לך אינטרס, לצאת מהפגישה הזו, עם חיוך על הפנים, עם רצון להתראות בסיבוב הבא, עם רצון שהוא יהיה מאד קרוב אפי'. האינטרס הזה, שהוא הבסיסי ביותר, צריך להוביל אותך, ידידי המרוחק והמאותגר גיאוגרפית, לעשות הכל בכדי לקנות מניות אצל הבחורה שאתה נפגש אתה, שברוב המקרים- מדובר במחוות קטנות, שגם אותם הבחור הממוצע שואל האם הוא צריך לעשות. ואני משתגע. למה? מה, כ''כ קשה לפתוח את הדלת למונית? להזמין שתיה לפני שתשאל? קשה. לכן אני מבין מה מקור השאלה אם ליסוע במשך שעתיים במטרה לקדם את פני הבחורה. אבל אתה לא מבין, שזה בסופו של דבר אינטרס שלך! ואם תשאל, ''אם עצתך כ''כ חכמה, אז למה שלא תנהג לפיה הבחורה?'' אני אענה, א' כי אתה שאלת ולא הבחורה, אם היא הייתה שואלת הייתי אומר לה אותו דבר, (למרות שבחורים פחות יודעים להעריך לדעתי, וסליחה אם פגעתי פה במישהו) ב' בחורה לא צריכה להקריב דברים בשבילך, לפחות לא בהתחלה, בדיוק מאותה סיבה שבשלב הבירורים, אתה זה שצריך לרצות אותה, ורק אז היא מתחילה לברר עליך.
שורה תחתונה, אם אתה רוצה להשיג סימפטיה בסיסית, שאנשים כ''כ מתאמצים להשיג בפגישה ראשונה, לחסוך למשודכת נסיעה של שעה באוטובוס זו התחלה טובה. |
|
אתה חי בימי הבינים. תתקדם. היום נשים יודעות לדאוג לעצמן. נשים נוהגות. נשים מרוויחות כמעט כמו דבר . קיים שווין בין המינים. הדברים שאתה אומר רלוונטיים לתקופת האבן שגברים היו צדים ומביאים למערה לנשים שיבשלו את הציד.
 |
|
|
|
|
|