בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה ראשונה הבחור צריך לבוא לאזור מגורי הבחורה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2011 06:06 לינק ישיר 

ביימי הביניים היו מכבדים יותר בחורה. זה בטוח. ככה שההשוואה שלך ממש לא במקום, גם את התכוונת להתריס.

אם היה מדובר פה על בחורה נוהגת ניחא, אבל כל מקרה לגופו, וזה שבחורות היום עצמאיות יותר, לא אומר שכבר לא צריך לכבד אותם. חוששני שלא הסברת מדוע הגישה שהצגתי שגויה. 

קיים שוויון בין המינים, וזה דבר חשוב, אבל הזכות לכבד היא שלך. וסוף הכבוד לבא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 06:10 לינק ישיר 

משתמש_תפוס כתב:
ביימי הביניים היו מכבדים יותר בחורה. זה בטוח. ככה שההשוואה שלך ממש לא במקום, גם את התכוונת להתריס.

אם היה מדובר פה על בחורה נוהגת ניחא, אבל כל מקרה לגופו, וזה שבחורות היום עצמאיות יותר, לא אומר שכבר לא צריך לכבד אותם. חוששני שלא הסברת מדוע הגישה שהצגתי שגויה. 

קיים שוויון בין המינים, וזה דבר חשוב, אבל הזכות לכבד היא שלך. וסוף הכבוד לבא...

אין שום קשר בין להיות פראייר וכבוד.
כבוד נמדד בדברים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 14:41 לינק ישיר 

אני אישית לא נוסעת בפגישה ראשונה..
אם יש פגישה שניה, הגיוני לנסוע לאזור של הבחור.

עקבות כתב:
שאלה..
בהנחה ובחורה גרה בדרום או בצפון או לחילופין הבחור לומד בישיבה באזור כזה,
האם מקובל לעשות חצי דרך? או שבפגישה ראשונה הבחור חייב לבוא לאזור מגורי הבחורה?
מהן הסטנדרטים ומה אתם חושבים על זה?

ואלוקים משיב: בזמנים הקשים כשהנך רואה זוג עקבות אחד זה משום שנשאתי אותך על כפי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 09:48 לינק ישיר 

פגישה ראשונה,מן הראוי שרוב הדרך יעשה הבחור.והבחורה תתקרב גם היא אל אמצע הדרך (וכל עניין לסוגו).

ובכללי,צריך להתגמש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2011 13:14 לינק ישיר 

זה שנשים דואגות לעצמן כיום ויש שויון זכויות (??!) לא אומר שנשים צריכות להתחיל להתנהג כמו גברים או שגברים צריכים להתנהג לנשים כמו אל חברים שלהם..

ליטאי613 כתב:
עצם הצגת השאלה, מעיד שהמושג ג'נטלמניות הוא נושא שאתה לא סגור עליו, אני בטוח שהנך מכיר אותו, אך כנראה מסיבה השקפתית או שכלית אחרת, אתה מעדיף להתעלם ממנו. אשמח להרחיב לך על הנושא, כי זה חשוב. יש לך אינטרס, לצאת מהפגישה הזו, עם חיוך על הפנים, עם רצון להתראות בסיבוב הבא, עם רצון שהוא יהיה מאד קרוב אפי'. האינטרס הזה, שהוא הבסיסי ביותר, צריך להוביל אותך, ידידי המרוחק והמאותגר גיאוגרפית, לעשות הכל בכדי לקנות מניות אצל הבחורה שאתה נפגש אתה, שברוב המקרים- מדובר במחוות קטנות, שגם אותם הבחור הממוצע שואל האם הוא צריך לעשות. ואני משתגע. למה? מה, כ''כ קשה לפתוח את הדלת למונית? להזמין שתיה לפני שתשאל? קשה. לכן אני מבין מה מקור השאלה אם ליסוע במשך שעתיים במטרה לקדם את פני הבחורה. אבל אתה לא מבין, שזה בסופו של דבר אינטרס שלך! ואם תשאל, ''אם עצתך כ''כ חכמה, אז למה שלא תנהג לפיה הבחורה?'' אני אענה, א' כי אתה שאלת ולא הבחורה, אם היא הייתה שואלת הייתי אומר לה אותו דבר, (למרות שבחורים פחות יודעים להעריך לדעתי, וסליחה אם פגעתי פה במישהו)ב' בחורה לא צריכה להקריב דברים בשבילך, לפחות לא בהתחלה, בדיוק מאותה סיבה שבשלב הבירורים, אתה זה שצריך לרצות אותה, ורק אז היא מתחילה לברר עליך. שורה תחתונה, אם אתה רוצה להשיג סימפטיה בסיסית, שאנשים כ''כ מתאמצים להשיג בפגישה ראשונה, לחסוך למשודכת נסיעה של שעה באוטובוס זו התחלה טובה.
אתה חי בימי הבינים.תתקדם. היום נשים יודעות לדאוג לעצמן. נשים נוהגות. נשים מרוויחות כמעט כמו דבר . קיים שווין בין המינים. הדברים שאתה אומר רלוונטיים לתקופת האבן שגברים היו צדים ומביאים למערה לנשים שיבשלו את הציד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:33 לינק ישיר 

אני גרה בחור... חור אמיתי!!
אחד הבחורים התעקש להגיע..פעמיים!! הופתעתי מהג'נטלמניות...בכיף שלו!
למרות שאני חושבת שכדאי לעשות מאמצים ושכל אחד יעשה קצת דרך..לא מתים מזה...

המקום בו אתה חושב- שם אתה נמצא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2012 21:20 לינק ישיר 

לא ידעתי שזה נושא של ממש.. חברתי ואנכי דנות על כך בלהט תקופת מה. נראה לי שהדיון קצת יותר רחב והוא: האם יש מקום/משקל ל״משחקי כבוד״ בענייני פגישות..? לצערי התשובה לא חד חד ערכית :(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2012 21:46 לינק ישיר 

סורי על התגובה, אבל, ליטאי613 . איכסה של יחס...
אני חושבת שכבוד ראשוני נמדד גם ברצונות של הבחור בלהתחשב בבחורה ובקשייה...
אני חושבת שכבוד ראשוני נמדד גם ברצונות של הבחורה בלהתחשב בבחור ובקשייו...
כבוד ראשוני מעיד בהחלט על האישיות ומרכיביה.
כן, יש צורך בכבוד. אבל לא משחק של כבוד ובמקובלות.
אלא רצון אמיתי לחשוב על השני.
תחשבו על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2013 16:46 לינק ישיר 

תעדכנו אותי אם משהו השתנה בנידון...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה ראשונה הבחור צריך לבוא לאזור מגורי הבחורה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.