בית פורומים שידוכי חרדים

שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2011 00:33 לינק ישיר 
שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...

האם זה נכון וצודק שבחורים היום שופטים בחורות לפי העבודה והמקצוע שהם למדו?
זה פשוט נהיה נורא..
מסתכלים קודם כמה כסף הבחורה נותנת (לא מדברת עלי..) ואז מה היא עובדת.. ואם זה עבודה לא איאיאיי, אז אין על מה לדבר. כי צריך הרי שהאישה תרויח 14 עם שלושה אפסים... תהיה איזה אשת היי טק שאח"כ הוא לא יראה אותה כל היום.. (על זה בחור לא חושב)

עד ששמעתי אישה נשואה שעובדת בעבודה לא מכניסה במיוחד ואמרה לי שבעלה אמר לה ש"אם היה יודע שזה העבודה שלה לא היה מתחתן איתה.. " שמעתם??!?!?
היא לא שווה כלום! רק הכסף שלה והעבודה!!!!

מה אתם אומרים עלזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 00:36 לינק ישיר 

בימנו לאנשים אין הרבה כסף..{לפחות לרובם}
מכאן מגיעה הרדיפה המחליאה הזו , וזה קודם גם בברורים  כמה נותנים ואיך נגיע לדירה וכו..
ברור שהעבודה אומרת על אופי הבן אדם
אבל הרדיפה אחרי כסף.בהחלט יצאה מכל פורפורציה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 00:37 לינק ישיר 

היא לא התביישה לספר לך את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 00:38 לינק ישיר 

בולשיט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 00:41 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתב:
היא לא התביישה לספר לך את זה?

באמת התפלאתי שהיא אמרה אתזה...ולא. היא לא התבייישה. אמרה אתזה בביטחון וחזרה על זה כמה פעמים..

ברור שעבודה מראה על אופי הבנאדם. אבל לא עד כדי לפסול בגלל עבודה?? (לא מדברת על מטאטא רחובות..)
והרדיפה אחרי הכסף היא זוועתית . (למרות שא"א בלעדיו---)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 00:41 לינק ישיר 

סינטזה כתב:
בולשיט.

אכן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 00:52 לינק ישיר 

100memt כתב:
האם זה נכון וצודק שבחורים היום שופטים בחורות לפי העבודה והמקצוע שהם למדו?
זה פשוט נהיה נורא..
מסתכלים קודם כמה כסף הבחורה נותנת (לא מדברת עלי..) ואז מה היא עובדת.. ואם זה עבודה לא איאיאיי, אז אין על מה לדבר. כי צריך הרי שהאישה תרויח 14 עם שלושה אפסים... תהיה איזה אשת היי טק שאח"כ הוא לא יראה אותה כל היום.. (על זה בחור לא חושב)

עד ששמעתי אישה נשואה שעובדת בעבודה לא מכניסה במיוחד ואמרה לי שבעלה אמר לה ש"אם היה יודע שזה העבודה שלה לא היה מתחתן איתה.. " שמעתם??!?!?
היא לא שווה כלום! רק הכסף שלה והעבודה!!!!

מה אתם אומרים עלזה?

אני לגמרי לא מסכימה איתך!!
יש הרבה איכותיים שלא מסתכלים על זה.. אלא להפך! לפעמים זה מפריע להם שהיא מידי קרייריסטית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 00:55 לינק ישיר 

עקבות כתב:

יש הרבה איכותיים שלא מסתכלים על זה.. אלא להפך! לפעמים זה מפריע להם שהיא מידי קרייריסטית..

לא הכללתי!
אני פשוט הצעתי עכשיו כמה שידוכים.. (אני לא שדכנית.. סתם בשביל האובי.) וזה התשובות שהבחורים ענו לי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 01:15 לינק ישיר 

100memt כתב:
האם זה נכון וצודק שבחורים היום שופטים בחורות לפי העבודה והמקצוע שהם למדו?זה פשוט נהיה נורא..מסתכלים קודם כמה כסף הבחורה נותנת (לא מדברת עלי..) ואז מה היא עובדת.. ואם זה עבודה לא איאיאיי, אז אין על מה לדבר. כי צריך הרי שהאישה תרויח 14 עם שלושה אפסים... תהיה איזה אשת היי טק שאח"כ הוא לא יראה אותה כל היום.. (על זה בחור לא חושב)עד ששמעתי אישה נשואה שעובדת בעבודה לא מכניסה במיוחד ואמרה לי שבעלה אמר לה ש"אם היה יודע שזה העבודה שלה לא היה מתחתן איתה.. " שמעתם??!?!?היא לא שווה כלום! רק הכסף שלה והעבודה!!!!מה אתם אומרים עלזה?

לדעתי זו טעות.

אבל זו הטעות היחידה שאתה מוצא???
לי למשל יש חבר שנעול על בלונדיניות. לא שייך להזיז אותו! הוא לא מפגר??
יש המון שטויות בראש לבחורים ולבחורות בשידוכים.. זוהי אחת מהן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 01:17 לינק ישיר 

100memt כתב:

לא הכללתי!
אני פשוט הצעתי עכשיו כמה שידוכים.. (אני לא שדכנית.. סתם בשביל האובי.) וזה התשובות שהבחורים ענו לי..

את צודקת שיש את הבחורים שמחפשים מקצוע..
והם גם יודעים להסביר טוב מאד את עומק דרישתם..
אבל מנגד גם כשיש לה מקצוע שם יש להם דרישות מדרישות שונות..
ראי כדוגמא את האשכול שלי בנושא "עבודה עם גברים"

ואלוקים משיב: בזמנים הקשים כשהנך רואה זוג עקבות אחד זה משום שנשאתי אותך על כפי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 01:21 לינק ישיר 

100memt כתב:
לא הכללתי!אני פשוט הצעתי עכשיו כמה שידוכים.. (אני לא שדכנית.. סתם בשביל האובי.) וזה התשובות שהבחורים ענו לי..

הובי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 01:23 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
לא הכללתי!אני פשוט הצעתי עכשיו כמה שידוכים.. (אני לא שדכנית.. סתם בשביל האובי.) וזה התשובות שהבחורים ענו לי..הובי

שיהיה...
תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 01:30 לינק ישיר 

100memt כתב:
שיהיה...תודה!

טודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 02:04 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
שיהיה...תודה!
טודה.

אני אמורה לצחוק כאילו?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 02:14 לינק ישיר 

100memt כתב:
שיהיה...תודה!
טודה.

אני אמורה לצחוק כאילו?!

כהה
חחח אותי זה הצחיק לפחות

"מכיוון שהכל מאיתו יתברך בוודאי שהכל לטובה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 02:34 לינק ישיר 

יש בחורים ששואלים על דירה, מהסיבה שהם חושבים שזה מה שיסדר אותם כלכלית לכל החיים. יש בחורים ששואלים על מקצוע, כי הם חושבים שהם יותר מתוחכמים. יש בחורים שממש מתוחכמים, וחושבים בעצמם על מקצוע שהם ילמדו אם האשה לא תכניס מספיק, השורה התחתונה - חוסר ביטחון. 
בחור חושב שהוא ינהל לעצמו את החיים, ידאג ליכולות הכלכליות של משפחתו, בעוד שיש מישהו מלמעלה שעושה את זה בשבילו. 
יש את הבחורים שמסתכלים על המקצוע של הבחורה כמדד למנת המשכל שלה, והשאיפות שלה להגשים את עצמה, כמה היא מכוונת רחוק, את הגישה הזו אני עוד יכול לכבד, אבל לנהל לעצמך את החיים? זה טיפה מוגזם

עצם זה שהצגתי את האנטי תזה לא אומר שמי שנוהג ככה משתי הסיבות שהצגתי הוא פסול לעדות, בדר''כ מדובר בבחורים מאד ריאליים, אבל אני למדתי על בשרי, עד כמה הגישה הזו שגויה. והנסיון להתגבר על החששות שמביאים לשאלות כאלו נדון לכשלון מראש.
יש 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שיפוט בחורה לפי המקצוע שלה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext