בית פורומים שידוכי חרדים

שידוך לבחורה שחולה בסכרת נעורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2011 15:47 לינק ישיר 

הנה הציטוט. עפרא לפומא.
המוטציה הגנטית היא נקודת המוצא של האבולוציה: מפעם לפעם מופיעים צאצאים שיש שוני מובהק בינם לבין שני הוריהם. ברוב המקרים, השוני לא יהיה משמעותי; ברוב המקרים הנותרים, השוני יהיה מזיק, ויפיק (אם בכלל) צאצא בעל מום קטלני. אבל לעתים רחוקות יופיע שוני שיעניק תועלת לבעליו במלחמת הקיום - יתרון שעליו תפעל הברירה הטבעית. מוטציה המעניקה לבעליה יתרון כזה תאפשר לנשא להעמיד צאצאים רבים יותר, שחלקם יישאו אף הם את המוטציה. כך התוסף אלל חדש למאגר הגנטי של המין, ואם אמנם הוא מועיל, הוא יתפשט בהדרגה ברחבי האוכלוסייה. הצטברות של מוטציות כאלה תביא בסופו של דבר להופעת מין ביולוגי חדש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 15:51 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
טעות שלי, התכוונתי שזה קשור לתורשה, אבל לא ל... נו .. איבדתי את המילהז"א זה לא קשור לדור ישרים או משהו בסגנוןדור ישרים בודק דברים שעוברים בתורשה. (אבל ההיפך לא מדויק,)יש דברים שהם לא בודקים או לא יכולים לבדוק) נ.ב.ככה זה עובד? יש לבחורה מום X נחפש לה בחור עם מום Y שמתאים בחומרתו פחות או יותר ל-X ??חבל שאנוני לא פה כדי לראות עוד יתרון של נישואין רק ע"י שידוכין... אני כבר מתחיל לחבר רשימה:סכרת - צליאק, קרוהן, אפילפסיה..חירשת באוזן אחת - לא רואה כמעט בעין אחת, מגמגם..וכו' וכו'....

וואי וואי- לפי הכלל הזה מעניין מה אני אקבל....
גיוואלד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 15:53 לינק ישיר 

נו, מה לא נכון בזה?

קחי דוגמא פשוטה מחיי היוםיום. בבן אדם חולה יש מליוני חיידקים. החיידקים עוברים מוטציות שונות
ומשונות. אחת מהם גרמה "במקרה" לחיידק מסוים להיות חסין לאנטיביוטיקה מסויימת ועכשיו הבן
אדם צריך לחפש אנטיביוטיקה אחרת נגד החיידק..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 15:54 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
נו, מה לא נכון בזה?

קחי דוגמא פשוטה מחיי היוםיום. בבן אדם חולה יש מליוני חיידקים. החיידקים עוברים מוטציות שונות
ומשונות. אחת מהם גרמה "במקרה" לחיידק מסוים להיות חסין לאנטיביוטיקה מסויימת ועכשיו הבן
אדם צריך לחפש אנטיביוטיקה אחרת נגד החיידק..

כשזה נהיה נקודת מוצא של האבולוציה- זו בעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2011 16:00 לינק ישיר 

אבולוציה זאת מילה במילון כמו כל מילה.. ורואים כל הזמן בטבע אבולוציה..

הרוב זה השערות ולומר שלתנינים ולצפרים אותו אב קדמון גם לי נראה טפשי ולא חייבים להתחיל
הכל מאב אחד..
ההבדל בין היהדות למדע שהיהדות מתחילה את העולם קצת יותר למטה בסולם, כשיש הרבה מינים
בעולם והמדע (האתאיסטי מטבעו) מנסה לחבר הכל לדבר אחד התחלתי... (כי א"א לומר בפיזיקה
וכאלה "ככה זה התחיל")

אבל מנקודת הזמן ההיא, אין הבדל תכל'ס..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:12 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אבולוציה זאת מילה במילון כמו כל מילה.. ורואים כל הזמן בטבע אבולוציה..

הרוב זה השערות ולומר שלתנינים ולצפרים אותו אב קדמון גם לי נראה טפשי ולא חייבים להתחיל
הכל מאב אחד..
ההבדל בין היהדות למדע שהיהדות מתחילה את העולם קצת יותר למטה בסולם, כשיש הרבה מינים
בעולם והמדע (האתאיסטי מטבעו) מנסה לחבר הכל לדבר אחד התחלתי... (כי א"א לומר בפיזיקה
וכאלה "ככה זה התחיל")

אבל מנקודת הזמן ההיא, אין הבדל תכל'ס..

אבולוציה זו תורה כפרנית.
אם יש לה כמה עקרונות שלא סותרים את התורה- זה לא מכשיר אותה.
ואם תאמר שאתה לא מכשיר אותה בכך שאתה מצטט ממנה- זה ענין שלך, אין לי תמילים להסביר למה זה מפריע לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:15 לינק ישיר 

נראה לי את לא יודעת מה זה אבולוציה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:29 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

חברה המתמחה באחסון  וניהול של שרתים ייעודיים, שרתים וירטואלים ואירוח אתרים שיתופי.

עכשיו היא תבין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:29 לינק ישיר 

האבולוציה בין השאר סותרת את בריאת העולם.
http://www.hidabroot.org/ARDetail.asp?BlogID=111851

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:32 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתב:

חברה המתמחה באחסון  וניהול של שרתים ייעודיים, שרתים וירטואלים ואירוח אתרים שיתופי.

עכשיו היא תבין

לא מעליב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:34 לינק ישיר 

ומבריאת העולם והלאה לא יכול להיות אבולוציה של המינים??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:36 לינק ישיר 

לידיעתך, האדם התפתח הפוך- כלומר, לא רק שלא התפתח אלא "נחלשו הדורות"
ומעבר לזה קרא את התגובה בשעה 19:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:48 לינק ישיר 

זה את אומרת, יש לך בסיס לזה? דווקא היום אני רואה אנשים שהולכים ונהיים יותר גבוהים יחסית
לדורות הקודמים (וזה לא פלא, היום גבוה נחשב יותר גברי ונחשק אז הם מביאים יותר צאצאים והדור
הבא יותר גבוה. מיני-אבולוציה)

גם בפסיכולוגיה (וקצת אצל פרויד) יש דיעות שמעשי האדם הם לא באשמתו ותוצאות של כל מיני
דברים פסיכולוגיים והדיעות האלה שוללות את הבחירה החופשית, האם חרדים לא לומדים בכלל
פסיכולוגיה? לומדים גם לומדים, רק שחלק ממנה מתעלמים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 19:56 לינק ישיר 

זה פשוט שהמגמה של האבולוציה, החלק הכי מרכזי שלה, ובעצם היא מתבססת על ההנחה השיקרית שהעולם קים מיליארדי שנים.
היום גם מדענים רבים שוללים את האבולוציה כמדע מבוסס.
פרויד לא מתבסס על הכפירה שלו. רוב התורה שלו לא מבוססת על העיקרון שאין בחירה.

אולי זו רגישות שיש לי ואין לך. האינסטינקט שלי הוא לשלול את האבולוציה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2011 20:08 לינק ישיר 

האבולוציה היא תורה גדולה שא"א לשלול את כולה, מה עוד שחלקה מוכח כבר..

לא תמיד כשאומרים אבולוציה מיד בא אדם וקוף.. שפעת החזירים שתקפה את העולם לפני כמה
שנים והרגה מאות אנשים היא וירוס שעבר אבולוציה.. (מוטציה שהפכה אותו לכזה שיכול להדביק
גם בני אדם)

האבולוציה ממש לא מתבססת על עובדה שהעולם קיים מיליארדי שנים, גם אם העולם היה קיים
2 דקות יש לאבולוציה מה לנסות להסביר.
אגב, שאלה קטנה אלייך. האם את כופרת גם באסטרונומיה? את יודעת שבאסטרונומיה יש גלקסיות
שרחוקות מאיתנו עשרות אלפי שנות אור. זאת אומרת שאם רואים פיצוץ בכוכב בגלקסיה ההיא
הוא בעצם קרה לפני עשרות אלפי שנים אבל אנחנו רואים את זה רק עכשיו דרך הטלסקופ כי לאור
לקח עשרות אלפי שנים להגיע אלינו (לאור מהירות קבועה וידועה)
אבל לפי הנחתך שהעולם קיים פחות מעשרת אלפים שנה וכל מי שאומר אחרת הוא כופר את צריכה
לשרוף את ספרי האסטרונומיה ולהכריז על האסטרונומים ככופרים ו-"עפרא לפומם" וכו', נכון??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוך לבחורה שחולה בסכרת נעורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.