|
|
| נשלח ב-22/10/2011 20:14 |
|
| |
טוב, אתה הבאת נושא אחר- מה עושים עם ממצאים שסותרים את התורה-לתורה יש תשובות למי שרוצה לשמוע. (באותה מידה יש את המאובנים, הדינוזאורים, וכו'- עין ערך הרב זמיר כהן) האסטרונומיה היא מדע מדויק. היא לא מבססת את המימצאים שלה על הנחות כפרניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 20:22 |
|
| |
סליחה, האסטרונומיה גם אומרת שגלקסיות מסויימות נוצרו (לפי הגודל והמרחקים בינהם) לפנימיליארדי שנים. האסטרונומיה, כמו האבולוציה (וכמו כל הענפים המדעיים ליתר דיוק) לא לוקחתבחשבון שום כח אלהי ופשוט מתמודדת עם מה שיש ומנסה להסביר הכל בכלים טבעיים. באבולוציהזה נראה יותר מופרך ולכן אנשים מלגלגים על כל התורה הזאת למרות שבחלקה היא הוכחה בצורהחד משמעית. באסטרונומיה אנשים לא מבינים אז הם לא מתייחסים.קראתי כמה דפים בספר של הרב זמיר כהן, בהרבה דברים מה שהוא כותב מעיד על בורות במקרה הטובוממש מביא לידי גיחוך במקרה הפחות טוב..
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 22/10/2011 20:27:57
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 20:24 |
|
| |
מכירה אחת חולה בסכרת שהתחתנה עם גבר בריא כמו שור. כל השבת חתן עקבתי אחריו לנסות לגלות מה הדפקט שבו. ולא היה כלום.. ותאמינו לי היום כבר עברו 5 שנים והם חיים באושר ואושר (עושר עם ע אין שם ....)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 20:30 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | סליחה, האסטרונומיה גם אומרת שגלקסיות מסויימות נוצרו (לפי הגודל והמרחקים בינהם) לפני
מיליארדי שנים. האסטרונומיה, כמו האבולוציה (וכמו כל הענפים המדעיים ליתר דיוק) לא לוקחת
בחשבון שום כח אלהי ופשוט מתמודדת עם מה שיש ומנסה להסביר הכל בכלים טבעיים. באבולוציה
זה נראה יותר מופרך ולכן אנשים מלגלגים על כל התורה הזאת למרות שבחלקה היא הוכחה בצורה
חד משמעית. באסטרונומיה אנשים לא מבינים אז הם לא מתייחסים.
קראתי כמה דפים בספר של הרב זמיר כהן, בהרבה דברים מה שהוא כותב מעיד על בורות במקרה הטוב
וממש לידי גיחוך במקרה הפחות טוב..
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 22/10/2011 20:24:29 |
|
אני לא מבינה מה אתה מנסה להוכיח- שיש דברים שמוכיחים שהתורה (ח"ו) אינה אמת?
אני מעריכה את הרב זמיר כהן, לא ניסיתי לבדוק את מה שהוא אומר, אני לא מחפסת דרכים לסתור את התורה. מי שמוכיח שהתורה אמת אני מקבלת את דבריו בלי לבדוק.
מי שמנסה לסתור אותה אני מתנגדת לדבריו באופן אוטומטי- בהנחה שהוא בטוח לא צודק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:39 |
|
| |
| צללי_ערב כתב: |  | אילו בחורים הייתם מציעים לבחורה שחולה בסכרת נעורים?מי שמכירה זוג (חרדי) שאחד מהם חולה בסכרת נעורים הייתי רוצה לדעת אם לבן הזוג יש בעיה מקבילה
תוקן על ידי אסיק_good ב- 21/10/2011 12:16:36 |
|
כמו בכל דבר, תמצאי כאילו שהתחתנו עם בחור רגיל בלי שום בעיה, ויש שיש איזה בעיה קלה.. לא מה שמציעים או מה שאחרים חושבים, זה מה שיקבע את המיועד לך, אלא מה שנקבע מלמעלה.. ואת.. תמשיכי להתפלל.. תמשיכי לקרוע רחמי שמיים, ללא לאות, ללא יאוש, ללא הנחה.. ואז.. תראי רק אושר..!
|
|
|
|
|