בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן אברימי קירשנבוים השבת בגדול בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2011 15:01 לינק ישיר 
החזן אברימי קירשנבוים השבת בגדול בירושלים

השבת פרשת בראשית יעבור לפני התיבה בבית הכנסת הגדול בירושלים החזן אברימי קירשנבוים בליווי מקהלת בית הכנסת הגדול בניצוחו של המאסטרו אלי יפה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 15:34 לינק ישיר 

מר זוכמירוביץ הנכבד
אולי בטובך הגדול תאיר את עינינו ותעדכננו מדוע החזן הראשי לא יופיע השבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2011 15:36 לינק ישיר 

אין לי כל מושג (אנסה לברר)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 00:35 לינק ישיר 

איך הייתה התפלה?חבל שלא ידעתי, לו הייתי יודע הייתי מתאמץ להגיע.
אברימי הוא חזן עם בשורה חדשה ומרעננת לעולם החזנות, משהו שונה, מקורי ויחודי.
אשמח לשמוע רשמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:16 לינק ישיר 

איש פלא
החזן נתן תפילות מאד יפות בלילה וביום, הוא חזן מעולה, חזן בחסד.  
אמנם חזן עם בשורה מרעננת לעולם החזנות, אבל מה חדש, מקורי, ויחודי אצלו? (כמו שציינת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:22 לינק ישיר 

אני מאוד נהנה לשמוע את אברימי, חזן שהוא גם אישיות נחמדה, אני מאחל לו הצלחה בהמשך הדרך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:26 לינק ישיר 

אברימי בנוסף על אישיותו המלבבת, גם חזן מוסיקלי בחסד, וההשתלבות עם המקהלה של אלי יפה היתה נהדרת. כמו"כ יש לו קולרטורה יחודית והמון חום ורגש בתפילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:33 לינק ישיר 

מה שחדש אצלו זה ההרגש הרב שהוא נותן בכל קטע, לדעתי הוא בעל הרגש נדיר מאוד, והוא מצליח לבטא את זה בצורה שמעלה דמעות.
ויחודי אצלו שהוא מוזקאלי ברמה גבוהה מאוד, וכל קטע אפילו הקשה ביותר הוא מבצע בדיוק רב, תוך כדי כך שהוא  מצליח להעביר את הקטע בצורה מרגשת ומרטיטה.
יש לבצע את הקטעים כפי שהם כתובים במחברת התווים, ויש להצליח להעביר את הנשמה של היצירה, להבין את הקוד הגנטי המוזיקאלי שנושב בין שורות התווים, וכל זה מבלי לוותר על הדיוק המוזקאלי החיצוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:44 לינק ישיר 

מה שכתבת אינו חדש, מקורי או יחודי. אלא מתבקש מכל חזן מקצועי.
(נמאס כבר מהסיפורים של הדמעות, אפשר בבקשה לראות וידאו של דמעות שירדו למישהו או ש"עלו") 

נו, חזנים יחודיים חדשנים ומקוריים היו בעבר! היום זה בעיקר חקויים, יש טובים ויש טובים אף יותר!

זכרו! הוספת סופרלטיבים לחזנים רק מזיקים להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:51 לינק ישיר 

החזן אברהם קירשנבוים בעיני הוא כישרון מהלך. הוא דבר ראשון מוזיקלי ברמה גבוהה. ועוד יש לו את זה כן הוא חזן בדמו, שצפוי לו עתיד מזהיר בעולם הגדול שלנו, כי אנשים שמבינים, יודעים להעריך כישרונות כאלו. וצריך לומר לכל אלו שם למעלה, שישימו עליו עין ויחטפו אותו, כי הוא שווה, ויהיה שווה מאוד, עוד שנה שנתיים, בעזרת השם. בינתיים הרבה בהצלחה. ודע לך שאנשים אוהבים אותך, ורוצים לשמוע עוד....

שבוע טוב ומבורך      

דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:52 לינק ישיר 

איני בא להועיל לאיש ולא להזיק לאיש. אבל אני הייתי בקונצרט בתחכמוני שבו הקטע הראשון שהוא ביצע העלה בעיני דמעות ממש, אתה רוצה וידאו ? מצטער אין לי . [גם הקטע של צבי הורביץ העלה בעיני דמעות, ואלו היו לדעתי שתי הקטעים הטובים של הערב!]
נכון שהוא מזכיר את פינציק, אבל זה לא חיסרון אלא מעלה. וזה לא מבטל את העובדה שהוא מצליח לבצע את מה שאמור אולי להדרש מכל חזן, ובתכלס אין הרבה כאלה שזה עולה בידם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 01:57 לינק ישיר 

עם הסיפא של דבריך אני מסכים.

לילה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2011 23:57 לינק ישיר 
גם אני נהניתי

הייתי מבין הקהל הרב שגדש את ביה"כ הגדול בשבת האחרונה, ומאוד התלהבתי מתפילתו המשתפכת של החזן קירשנבוים(אגב, ממני הוא כבר הצליח להוציא דמעות יותר מפעם אחת), לדעתי, אין זה מן הראוי לכנותו בתוך החזנים הצעירים למרות גילו הצעיר הוא הרבה יותר גבוה מרמת החזנים הצעירים. יצויין לשבח הקטעים "ובדברי קדשך" ו"אנא עבדא" שהיוו נופך מיוחד לשבת המקסימה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן אברימי קירשנבוים השבת בגדול בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext