|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:31 |
|
| |
חחחחחחחחח
טוב, טוב..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:33 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | האם יפריע לכן בחור מקריח?לא קרח לגמרי. אלא מתחיל דהיינו עם מפרצים...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 21/10/2011 15:42:57 |
|
אם הציעו לך את אחת מכותבות הפורום, יש עניין בשאלתך, אך אם לא, אז לא יעזור מה שזאת תגיד כך וזאת תאמר אחרת, תכלס, לא הן שנפגשות איתך, ולא הן שצריכות להחליט אם זה מפריע להן או שלא. בינינו, הכל עניין של טעם וריח, יש שתאהבנה את זה, יש שלא, יש שיתגברו על זה ויש שלא.. עצתי לך, שבפגישה הראשונה תבוא עם כובע ואל תוריד אותו, בפגישה השניה, כנ"ל ובשלישית תוריד, אחרי שהיא תתרשם מהפנימיות שלך, אז החלק הזה בד"כ פחות מפריע.. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:34 |
|
| |
עיצה:בשביל שלא היה סחף לכל השערות,ויברחו לך כולם-יש היום תרופה אצל רופאי העור לזה.שמעתי שזה עולה הרבה,אבל ידוע שהאשה מוציאה הרבה כסף גם אם זה קשור לגוף שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:37 |
|
| |
עיצה:בשביל שלא היה סחף לכל השערות,ויברחו לך כולם-יש היום תרופה אצל רופאי העור לזה.שמעתי שזה עולה הרבה,אבל ידוע שהאשה מוציאה הרבה כסף גם אם זה קשור לגוף שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:38 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | אם הציעו לך את אחת מכותבות הפורום, יש עניין בשאלתך, אך אם לא, אז לא יעזור מה שזאת תגיד כך וזאת תאמר אחרת,תכלס, לא הן שנפגשות איתך, ולא הן שצריכות להחליט אם זה מפריע להן או שלא.בינינו, הכל עניין של טעם וריח, יש שתאהבנה את זה, יש שלא, יש שיתגברו על זה ויש שלא..עצתי לך, שבפגישה הראשונה תבוא עם כובע ואל תוריד אותו, בפגישה השניה, כנ"ל ובשלישית תוריד, אחרי שהיא תתרשם מהפנימיות שלך, אז החלק הזה בד"כ פחות מפריע.. בהצלחה! |
|
להרגשתי - יש בזה טל"פ של קצת רמאות.. אני לא הייתי עושה כזה דבר בחיים..
אולי בגלל סוג כזה של ישרות אני רווק שעומד (אולי) להתחיל להקריח..?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:46 |
|
| |
רמאות? אז למה שלא תחשוף עצמך לגמרי,שמא עלתה בך חזיזית או שום פצע,חבורה או אולי מכה טריה? אנו ניפגשים כדי לבדוק שיש התאמה.העניין החיצוני הוא חשוב אבל עדיין מישני ,לכן אני לא חושב שיש פסול בלשבת עם מגבעת במיוחד לא בפגישה הראשונה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:54 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | רמאות? אז למה שלא תחשוף עצמך לגמרי,שמא עלתה בך חזיזית או שום פצע,חבורה או אולי מכה טריה? אנו ניפגשים כדי לבדוק שיש התאמה.העניין החיצוני הוא חשוב אבל עדיין מישני ,לכן אני לא חושב שיש פסול בלשבת עם מגבעת במיוחד לא בפגישה הראשונה |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:55 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | רמאות? אז למה שלא תחשוף עצמך לגמרי,שמא עלתה בך חזיזית או שום פצע,חבורה או אולי מכה טריה? אנו ניפגשים כדי לבדוק שיש התאמה.העניין החיצוני הוא חשוב אבל עדיין מישני ,לכן אני לא חושב שיש פסול בלשבת עם מגבעת במיוחד לא בפגישה הראשונה |
|
אל תחשוף כל פגם ופגם באישיותך. אבל אל "תעבוד" עליה בחבישת המגבעת. מ"מ אני לא חושב שיש על מה להתווכח, כי אני חושב שזה עניין אישי של כל אחד וההרגשה שלו. הדגשתי בהתחלה ואמרתי - שלהרגשתי - יש בזה טעם של רמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 00:43 |
|
| |
[quote]
עצתי לך, שבפגישה הראשונה תבוא עם כובע ואל תוריד אותו, בפגישה השניה, כנ"ל ובשלישית תוריד, אחרי שהיא תתרשם מהפנימיות שלך, אז החלק הזה בד"כ פחות מפריע..
[/quote]
אם זכרכר היה עושה לי כזה דבר הייתי מורטת מעליו את מקצת השערות שעוד נותרו לו.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 23/10/2011 00:44:23
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 00:49 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | אם זכרכר היה עושה לי כזה דבר הייתי מורטת מעליו את מקצת השערות שעוד נותרו לו. |
|
בתגובה, הוא היה מקלף ממך את שאריות המייק-אפ שעוד נותרו עלייך..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 02:34 |
|
| |
אינני מקריח.
אני שאלתי את זה כי יש לי בישיבה בחורים מקריחים ורציתי לדעת אם זה מפריע לבחורות.
לא רציתי לכתוב "חבר ביקש ממני לשאול"
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 02:55 |
|
| |
אני יודעת על בחורות שחושבות שקרחת זה דווקא מאד מושך..
כל אחת והטעם שלה, אין הכללות ואין כללים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 06:35 |
|
| |
תלוי אם הוא מקריח מפרצים, או קרח כל הראש 0 אם קרח מפרצים, רצוי מאוד שישים כובע קנייטש גדול, ולא יוריד אותו עד גיל 30 ככה. אם קרח כל הראש 0, יש אוהבות ויש שלא.
|
|
|
|
|