רק שאבין.. את באמת חושבת שיש בזה משהו לא טוב? מוזר? כי אני בדיוק הפוך, רואה בזה דבר טוב. אני לא כזה בטבעי. רק אני עובד על עצמי כדי להיות כזה. זה אולי קצת חלק מעבודת המידות שלי.. (ואני לא מתכוון למידות של חצאית..)
נשלח ב-24/10/2011 03:39
ענני זה קצת נשי מדי... יש מידות אחרות שאתה יכול לעבוד עליהן (מידות של מכנס) זה שלובש אותם במשפחה!!!! (אני מקווה)
נשלח ב-24/10/2011 03:48
נו נו... דעתי שונה. אני לא רואה בזה נשיות. אולי אף להיפך..
נשלח ב-24/10/2011 03:52
אני חושבת שיש גבול שהוא גבול הטעם הטוב (במקרה הזה תרתי משמע) להגיד שזה נראה מאוד טוב וזה נראה מ-ד-ה-י-ם ואיזה בושם לשים זה טיפה נשי מדי בשבילי אולי זאת רק אני וכנראה מכאן הגבר הגבר.
נשלח ב-24/10/2011 03:55
את לא תרצי שבעלך יחווה דעתו על האיפור שלך? שיעזור לך להחליט מה ללבוש? (היינו - שיבין מה את רוצה - ויאמר שזה יפה לך הערב..) שיאמר לך איזה בושם הוא אוהב?
נשלח ב-24/10/2011 04:00
אולי זה קשור להורים שלי....שכל מה שיש לאבא שלי נקנה ע"י אמא שלי והתפקיד שלו זה לא לחוות דעה אלא שתהיה לו דעה אחת שהיא נראית טוב תמיד בלי קשר למה שהיא לובשת! יש גבול לעד כמה הוא צריך דעה בנושאים האלה...
נשלח ב-24/10/2011 04:04
חושבני שהנושא מוצה. דיעותינו שונות.
נשלח ב-24/10/2011 04:06
מזל שאמרת את זה אחרת לא היינו מגלים את זה לעולם....
נשלח ב-24/10/2011 13:16
אווו, איזה אשכול! איך לא צדתי אותו עד עכשיו???..
נושא מרתק (אין כמו לחקור את האנשות). כתוב יפה. אעבור קצת על תגובות, ואז אגיב.
להת' בינתיים.
נשלח ב-24/10/2011 13:23
[quote] אלא דווקא במקומות החלשים שאתה נכשל ולא הכי מוצלח שמה מתחברים. [/quote]
נפגשתי עם בחור, שכל היו הציג עצמו כמושלם, זה נתן לי הרגשה של ריחוק.. של חוסר טבעיות, הרגשתי כאילו הוא משווק עצמו, מעמיד עצמו למכירה....
כמובן שירד.
נשלח ב-24/10/2011 13:40
היה מעניין לראות כמה מחפשות את ה'גברגבר'. כמו בהרבה תחומים גם כאן אני ייחודית, אותי דווקא יותר מרשימים הגברים הרגישים, העדינים, המתחשבים, אלו שיודעים רגש עמוק מהו.... ומרשים לעצמם ללכת אתו.
אבל (אבל גדול מאאאאד)
בד בבד עם הרגש, צריך שיהיה שכל והרבה וגם ישר. יכולת להנהיג ולנווט, ולדעת מתי יש להפסיק ללכת עם הרגש ולהתחיל לעבוד עם השכל.
לגבי הקטע של 'לשחקאותה'... אני חושבת שזה הגיוני בהתחלה להיות קשוח למרות שאתה לא, כי למה לחשוף רגש לכל אחד..? מצד שני, איך אדע שיש בשביל מה להמשיך?? (שאלה קשה)
ככל שאתה יותר רגיש, אתה מאמין שיש פחות אנשים שיבינו את עומק הרגש שלך ולכן מעדיף להיות קשוח ולהסתמך על כשאגיע לקשר מספיק חזק.. המראה מבחינה רגשית יהיה אחר.
נשלח ב-24/10/2011 13:48
ענני_ממעש כתב:
ת'אמת... אני מאוד אוהבת לקרוא את התגובות שלך....אז הפעם נהניתי לראות שיש אשכול..התחלתי לקרוא..אבל, לי לא מגיע ה"שאפו" שכתוב בסוף..לא הצלחתי להבין את כל מה שכתבת <אולי בגלל השעה??> אשמח לתמצות...אגב, ממה שכן אצלחתי לקרוא ולהבין-- לא כל הבחורות אוהבות רק את ה "גבר גבר"... מישהו רגיש וגם קצת "גבר גבר" או במילים אחרות ג'נטלמן יקבל יותר נקודות זכות לטובתו!!
גבהתי בסנטימטר. עכשיו אני 179. האגו טפח בהרבה יותר מסנטימטר... מקווה מאוד.. בשבילך.
הו, הו. נסחפת.... ולשאלתך..(אחרי שקראתי הכל והבנתי..חח) אמממ... תהיה מי שאתה, מי שאתה אוהב להיות. 9 מתוך כל 10 בחורות אוהבות את ה"גבר המשולב" זה שיש בו את הגבריות והקשיחות, שחושב בהגיון בריא, שלפעמים הוא קצת קר אבל, מצד שני הוא רגיש, נעים להיות בחברתו, מתחשב ומבין. (אגב, הבחורה העשירית שקרנית. אתה לא חייב להפגין בפגישות את ה"צד השני"...כלומר: אתה רוצה להיות רגיש..תהיה רגיש--רק אל תיסחף! רוצה להיות קשוח, תהיה קשוח רק אל תגזים!! (אגב, קשוח אך מעט רך קונה בחורות). בנוסף, אתה לא חייב על ההתחלה לספר לה את כל הצדדים שבך..תאתגר אותה..תן לה לגלות את זה בהמשך...גורם ההפתעה הוא המנצח.. בהצלחה :)
נשלח ב-24/10/2011 13:58
ענני_ממעש כתב:
בלומר להן מה אני חושב שיפה מאוד מאוד ומה אני חושב שיפה רק מאוד. איזה בושם לשים היום ואיזה בושם לקנות מחר. איזה בגד ללבוש לטיול בשבת וכו' וכו'..
)כמובן שכמו כל הבנות - בסוף הן קונות ולובשות את מה שהן רצו מתחילה.. הן רק רוצות שאומר שזה מדהים.. ומתפקידי לרחרח לאן הן מכוונות ולומר להן על זה שזה מ-ד-ה-י-ם!(
אוח, נו באמת..... הפעם ממש הגזמת!!!! אני לא מצליחה להבין למה הן באות לשאול אותך... אבל, אולי כדאי להתחיל לחפש משהו אחר ולעשות עליו עבודת המידות... את העבודה הזאתי ..תשאיר לחברות שלה\שלהן....
נשלח ב-24/10/2011 15:02
tootii2 כתב:
בלומר להן מה אני חושב שיפה מאוד מאוד ומה אני חושב שיפה רק מאוד. איזה בושם לשים היום ואיזה בושם לקנות מחר. איזה בגד ללבוש לטיול בשבת וכו' וכו'..
)כמובן שכמו כל הבנות - בסוף הן קונות ולובשות את מה שהן רצו מתחילה.. הן רק רוצות שאומר שזה מדהים.. ומתפקידי לרחרח לאן הן מכוונות ולומר להן על זה שזה מ-ד-ה-י-ם!(
אוח, נו באמת..... הפעם ממש הגזמת!!!! אני לא מצליחה להבין למה הן באות לשאול אותך... אבל, אולי כדאי להתחיל לחפש משהו אחר ולעשות עליו עבודת המידות... את העבודה הזאתי ..תשאיר לחברות שלה\שלהן....
נשלח ב-24/10/2011 15:05
נדודי שינה בצהרים..
טוב... אז לכווולם - זה לא כמו שזה נראה מכתיבתי.
אני לא אחת מאחיות שלי. אני לא מתלבש איתן ביחד בחדר. לא על כל סרט הן שואלות ואפילו לא על כל נעל.. אבל שואלות.. ככה בכניסת שבת ובאירועים.. הן לא שואלות כל יום על ה"כחול תכלת" של הסמינר.