|
|
| נשלח ב-24/10/2011 21:58 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | האחם....
כשאני שואלת גבר "איך אני נראת..." אני לא מצפה לקבל תשובה כמו...
"החולצה הורודה שלך יותר תתאים לחצאית הזו, ולאירוע כזה תשימי את הפנינים שלך, ואת הבושם הזה כולם כבר מכירים אז תשימי את החדש שקניתי לך..." זו תשובה של בחורה!!!
גבר צריך להיות קונקרטי.
יפה/ לא יפה
צנוע/ לא צנוע
פה ושם הערות אחרות יתקבלו במינון נמוך בברכה.
ושוב, גבר אדיש, לא חייב להיות מנותק ריגשית לגמרי!
הוא פשוט יותר ממוקד.
במקום לומר לך 80 פעם ביום שהוא אוהב, הוא יגיד פעם אחת- הוא יחייך אלייך וכו'...
זה לא אומר שהוא לא אוהב.
זה אומר שאין לו עצבים להגיד את זה 80 פעם, ושאת ממילא יודעת את זה כבר.
וכו' וכו'... אין לי כח לחפור.
לסיכום:
גבר נצרך מדי- זה לא סקסי!
גבר אמיתי- מקשיב כשצריך.
גבר טוב- זה גבר יודע להעריך את אישתו גם בלי מילים מיותרות. |
|
הכל נכון.
רק להדגיש: מילים הן לא מיותרות (במינון הנכון.)
ז"א, שלא יסמוך על זה שהיא בטח יודעת שהוא אוהב. כמה שהוא יראה לה את זה שום דבר לא ישווה למילים: אני אוהב אותך (אישית, לא אכפת לי גם עשר ליום...)
כנ"ל גם במילים אחרות. (רק מילים טובות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2011 22:20 |
|
| |
יש מילים, ויש מילים מיותרות. (זו היתה כוונתי.)
לא המעטתי בערך המילים...
ויש עוד הרבה דרכים להראות אהבה חוץ ממילים... מחוות כאלה כשאת לומדת להכיר את הבן זוג שלך, את רואה כמה אכפת לו ממך...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2011 23:17 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | האחם.... כשאני שואלת גבר "איך אני נראת..." אני לא מצפה לקבל תשובה כמו... "החולצה הורודה שלך יותר תתאים לחצאית הזו, ולאירוע כזה תשימי את הפנינים שלך, ואת הבושם הזה כולם כבר מכירים אז תשימי את החדש שקניתי לך..." זו תשובה של בחורה!!! גבר צריך להיות קונקרטי. יפה/ לא יפה צנוע/ לא צנוע פה ושם הערות אחרות יתקבלו במינון נמוך בברכה.
ושוב, גבר אדיש, לא חייב להיות מנותק ריגשית לגמרי! הוא פשוט יותר ממוקד. במקום לומר לך 80 פעם ביום שהוא אוהב, הוא יגיד פעם אחת- הוא יחייך אלייך וכו'... זה לא אומר שהוא לא אוהב. זה אומר שאין לו עצבים להגיד את זה 80 פעם, ושאת ממילא יודעת את זה כבר.
וכו' וכו'... אין לי כח לחפור. לסיכום: גבר נצרך מדי- זה לא סקסי! גבר אמיתי- מקשיב כשצריך. גבר טוב- זה גבר יודע להעריך את אישתו גם בלי מילים מיותרות. |
|
ואם את שואלת גבר: "תגיד, מה נראה לך יותר מתאים לחצאית? - החולצה הוורודה או החומה?" או - מה יותר מתאים ללבוש לשבע ברכות של רוחמה הערב? את החצאית ההיא או את השמלה?"
לאיזו תשובה תצפי אז?
הייתי מהמר על משהו בסגנון - "אמממ לוידע. את תמיד יפה!"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2011 23:26 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | | ואם את שואלת גבר:"תגיד, מה נראה לך יותר מתאים לחצאית? - החולצה הוורודה או החומה?"או - מה יותר מתאים ללבוש לשבע ברכות של רוחמה הערב? את החצאית ההיא או את השמלה?"לאיזו תשובה תצפי אז?הייתי מהמר על משהו בסגנון - "אמממ לוידע. את תמיד יפה!" |
|
והוא יהיה צודק (:
בכל מקרה אני לא מחכה לגבר שיעזור לי להחלי מה ללבוש. כשאני בחנות בגדים ואני לא סגורה על עצמי. או בבית ולא מצליחה להחליט מה ללבוש. אני לוקחת את המצלמה- מצלמת את האופציות ושולחת ל2 חברות שלי. והן מחזירות מה דעתן.
פלאי הטכנולוגיה (:
ואגב, בחור כזה זה תענוג. לא אומר לי מה ללבוש. לא אומר לי איך לבשל. לא מתערב לי בעיצוב הבית. ולא חופר בכללי!
ואגב- זה כבר עיניין של טעם והבנה בביגוד. יכול להיות הגבר הכי רגיש בעולם- שפשוט לא יודע להתאים צבעים. והגבר הכי אדיש שיכול להיות הסטייליסט האישי שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2011 23:33 |
|
| |
נו.. אם אשתי תהיה כמוך - שלא תשאל - לא אענה.
אם אשתי (אם תהיה פעם אחת כזו..) תשאל- אענה לה על שאלתה.
אולי אצדק גם אם אומר שהיא תמיד יפה, אבל היא לא שאלה אם היא יפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2011 23:38 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | | נו.. אם אשתי תהיה כמוך - שלא תשאל - לא אענה. אם אשתי (אם תהיה פעם אחת כזו..) תשאל- אענה לה על שאלתה. אולי אצדק גם אם אומר שהיא תמיד יפה, אבל היא לא שאלה אם היא יפה... |
|
לא להתיאש.
תמיד יש תקוה.
יש לך בת פלוני עוד מלפני שחשבת להוולד.
היאוש שלך עלול לדבק.
אני הכי פוחדת מהיאוש.
(למרות שהתקוה מכאיבה, אך רק כשמתאכזבים, היאוש כואב בלי הפסקה)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 18:57 |
|
| |
הסרטון הבא מעיד שלא אפסו בחורי ישיבות רגישים ובעלי נשמה ועדינים...
*************** width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/0R3IBC9zJvQ" frameborder="0" allowfullscreen><*
.
(הפריים לא עובד משום מה, אז הנה הלינק http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0R3IBC9zJvQ ) אדם אולי תוכל להוסיף את זה בפריים
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 27/10/2011 18:59:48
|
|
|
|
|