|
|
| נשלח ב-25/10/2011 14:51 |
|
| |
אם מדובר בגבר שהולך לחדר כושר מעורב, הרי שזה חמור פי כמה... אשה שהולכת ברחוב- היא אשה שהולכת ברחוב.
אבל אשה בחדר כושר, לבושה כמו שלבושים בחדר כושר, ועושה התעמלות ותנועות כמו שעושים בחדר כושר.
חושבת- זה לא קטע של 'להכיר' כמו קטע של צניעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 14:51 |
|
| |
אני אשמח לשמוע על כאלה (במרכז)..
| שיר852 כתב: |  | סנטה, מה לא ברור? יש הבדל בין מי שמביא עצמו לראות דברים לא טובים מבחירתו,
לבין מי שאין לו ברירה ללכת ברחוב ונאנס לראות מה שקורה בו.
חסר חדרי כושר ברמה מעולה שהם נפרדים?!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 14:54 |
|
| |
אוקי, אשלח לך לפרטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 14:55 |
|
| |
| חiשבת כתב: |  | ומה גורם לך לחשוב שהמשפט הזה תורם לעניין...?
אשכול ללא רמה. |
|
כי, אם חושבים שיש בזה בעיה אז שלא יקחו אחד/ת כזה/את..
ואם לא חושבים שיש בזה בעיה אז שיקחו.
לא רואה בנושא ספקות.
למה כל תגובה שמגיבים תורם?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:04 |
|
| |
| חiשבת כתב: |  | אז אני אחזור ואומר.. הכל עניין של הרמה הרוחנית שלך (ובהתאמה מה שאת מצפה מבעלך).
אני לא אצפה מבעלי לעצום עיניים ברחוב, אם תעבור בחורה עם גופייה..
זה אומר על הרמה הרוחנית שלה משהו...אבל לא יפריע לי לשמוע על בחור שמתאמן בכזה מקום.. מה ההבדל בין חדר כושר להסתובבות במקומות עם נשים "לא צנועות" אחרים..? שברחוב או במקומות אחרים זה עדיין לא ודאי שיראה משהו, וגם אם יש פריצות יכול הוא להתגבר על עצמו ולשמור על העיניים. לעומת זאת בחדר כושר הוא עצמו מכניס את עצמו לסכנה ברורה וזאת אשמתו היחידה. |
|
אני מאמין שיחד עם זאת את גם נורא תכעסי אם תגלי ש5 דקות לפני צאתכם לרחוב הוא התקשר לאותה בחורה וביקש ממנה בכוונה לעבור בשביל הזה כדי שיוכל להסתכל בה..
אם כן מה ההבדל בין זה לבין ללכת לחדר כושר או אירוע מעורב שמלכתחילה הוא יודע שהוא בוודאי יסתכל...?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:09 |
|
| |
עושה רושם שאפשר למחוק את האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:10 |
|
| |
לשמוע הצעה בזו? לא עלינו. ("עלינו" כולל את כל מי שמגדיר עצמו בחרדי/ דתי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:16 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | | עושה רושם שאפשר למחוק את האשכול. |
|
ומומלץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:16 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | סנטה, מה לא ברור? יש הבדל בין מי שמביא עצמו לראות דברים לא טובים מבחירתו, לבין מי שאין לו ברירה ללכת ברחוב ונאנס לראות מה שקורה בו.
חסר חדרי כושר ברמה מעולה שהם נפרדים?!
|
|
היה לא ברור דעתך, ראיתי בין השורות שאת ולורין חלוקות בדעתכן רק רציתי לפתח את הנושא,
עדין לא הבעתי את דעתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:28 |
|
| |
אוקי, אז מה דעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:35 |
|
| |
כי, אם חושבים שיש בזה בעיה אז שלא יקחו אחד/ת כזה/את..
ואם לא חושבים שיש בזה בעיה אז שיקחו.
לא רואה בנושא ספקות.
למה כל תגובה שמגיבים תורם?[/quote]
זה פחות או יותר מתמצת את כל הדיונים בפורום הזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:37 |
|
| |
שברחוב או במקומות אחרים זה עדיין לא ודאי שיראה משהו, וגם אם יש פריצות יכול הוא להתגבר על עצמו ולשמור על העיניים. לעומת זאת בחדר כושר הוא עצמו מכניס את עצמו לסכנה ברורה וזאת אשמתו היחידה. אני מאמין שיחד עם זאת את גם נורא תכעסי אם תגלי ש5 דקות לפני צאתכם לרחוב הוא התקשר לאותה בחורה וביקש ממנה בכוונה לעבור בשביל הזה כדי שיוכל להסתכל בה..אם כן מה ההבדל בין זה לבין ללכת לחדר כושר או אירוע מעורב שמלכתחילה הוא יודע שהוא בוודאי יסתכל...?[/quote]
עכשיו אתה באמת מוציא את הדברים מהקשרם...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 15:52 |
|
| |
לא נשמע טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 17:12 |
|
| |
ההבדל הוא: שבחדר כושר הולכים לבלות גם עם כל מי שנמצא שם.. ורמת הצניעות של הבנות שם היא לא כמו בקניונים אלא פחות. כשהולכים למקום כמו קניון אז זה בסדר גמור כי לא יוצרים שם קשרים עם אנשים. כל אחד עסוק בענייניו הוא
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2011 17:56 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | הייתם שומעים כזאת הצעה?
(הלא עלינו על המעורב, לא על עצם הכושר)
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 25/10/2011 18:04:20
|
|
|
|
|