בית פורומים שידוכי חרדים

התקוממתי. התעצבנתי. נפגעתי. גרושה בשבילי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2011 00:47 לינק ישיר 

Fake_smile כתב:
ב. אני מכיר ספרדיות לגמרי בסדר.. יפות וחכמות.. אני מעריך שיש מהן אף שלא ירצו אותי.. מרוב שהן מוצלחות.. תנוח- זה היה בצחוק.

גם זה היה בצחוק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 00:50 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
יתכן שאתה צודק בחלק של התועלת, אך למה שאקח סיכון?
ו-אני לא יוצאת עם מודרנים. אני לא כזו.(לפחות בשאיפות ומבחינה חיצונית. חברות שלי לא יודעות שאני גולשת- לא נשמע טוב, הא?)

סיכון?
את לוקחת תמיד כשאת מתחתנת..
אינני חושב שבגרוש הסיכון הוא רב על אותו סיכון שברווק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 00:50 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
ועוד דבר- אני יכולה להבטיח קשר "טהור"- לא היה לי שום קשר עם בחורים מעבר לפגישות.

את מבטיחה..
וזה שאת יוצאת איתו גם מבטיח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 00:51 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:

ושוב - אם את יוצאת עם בחור חרדי מודרני, נראה לך שאת מקבלת שם "קשר טהור" כהגדרתך? יתכן שאתה צודק בחלק של התועלת, אך למה שרקח סיכון?
ו-אני לא יוצאת עם מודרנים. אני לא כזו.(לפחות בשאיפות ומבחינה חיצונית. חברות שלי לא יודעות שאני גולשת- לא נשמע טוב, הא?)

שוב יש פה סטיגמה...אני לא חושבת שאם את גולשת אז את אוטומטית נחשבת למודרנית לדעתי זה בכלל לא נכון!!
ד"א זה המקום הכי טוב וקל לדעת מי מודרני ומי לא לפי סגנון כתיבה :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 00:54 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

אספר לך מעשה שהיה, חושבני שזה יפתור הרבה מההתלבטויות שלך.. אחד הגיע לר' אהרן לייב שטיימן שליט"א ושאלתו בפיו: בת בוגרת לי בביתי על מה להתפשר?ענה לו הרב שטיימן בפיקחותו: על דבר אחד, על - "מה ייאמרו"....!עוד נקודה, עצם העובדה שנפגעת, שזה קומם אותך, שהייתה לך תחושה ממנו כאילו אתה סוג י', זה בעצם אומר שבתוך תוכך תמיד חשבת על עולם הגרושות כאל דבר עם פגם.. כאל דבר עם מום.. משהו שהוא לא לכתחילה.. ולכן הדבר הראשון שהרגשת הייתה פגיעה.. סוג של השפלה.. כאילו "מה אני שווה פחות"... אבל אתה לא.. ועובדה שהגעת למחשבה השניה מה שרוב בני האדם לא היו עושים....אז.. עכשיו תחשוב לרגע מעבר "למה ייאמרו".. מה בעצם החיסרון בבחורה גרושה? (במיוחד עם זה זמן קצר אחרי החתונה) היא פחות טובה מאחרות? או שההפך.. היא כבר יותר מנוסה, היא יותר רגישה, היא חוותה כאב ואז היא תעשה הרבה יותר מאחרת.. וכו'...?ואם תשאל, אז למה מלכתחילה אנחנו לא לוקחים בחורה גרושה, למה שבחור בן 22.5 לא ייקח כזאת, אז מעבר לזה שאני חושב שזה הרבה בגלל סטיגמה שנקבעה בציבור שלנו, יש נקודה אחרת, שבן אדם אוהב להתחיל התחלה חדשה ביחד.. סוג של "ללא עבר".. זו דעתי..בהצלחה...!

ענקקקקקק!

שאלה לי אליך -
אתה, שכתבת כה יפה והיטבת באר -
אתה תיקח גרושה??

(מישהו כאן מכיר את 
"גולדה!! אותי, את אוהבת?")

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 00:55 לינק ישיר 

די88 כתב:
ד"א זה המקום הכי טוב וקל לדעת מי מודרני ומי לא לפי סגנון כתיבה :)

אני מודרני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 01:10 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
אספר לך מעשה שהיה, חושבני שזה יפתור הרבה מההתלבטויות שלך.. אחד הגיע לר' אהרן לייב שטיימן שליט"א ושאלתו בפיו: בת בוגרת לי בביתי על מה להתפשר?ענה לו הרב שטיימן בפיקחותו: על דבר אחד, על - "מה ייאמרו"....!עוד נקודה, עצם העובדה שנפגעת, שזה קומם אותך, שהייתה לך תחושה ממנו כאילו אתה סוג י', זה בעצם אומר שבתוך תוכך תמיד חשבת על עולם הגרושות כאל דבר עם פגם.. כאל דבר עם מום.. משהו שהוא לא לכתחילה.. ולכן הדבר הראשון שהרגשת הייתה פגיעה.. סוג של השפלה.. כאילו "מה אני שווה פחות"... אבל אתה לא.. ועובדה שהגעת למחשבה השניה מה שרוב בני האדם לא היו עושים....אז.. עכשיו תחשוב לרגע מעבר "למה ייאמרו".. מה בעצם החיסרון בבחורה גרושה? (במיוחד עם זה זמן קצר אחרי החתונה) היא פחות טובה מאחרות? או שההפך.. היא כבר יותר מנוסה, היא יותר רגישה, היא חוותה כאב ואז היא תעשה הרבה יותר מאחרת.. וכו'...?ואם תשאל, אז למה מלכתחילה אנחנו לא לוקחים בחורה גרושה, למה שבחור בן 22.5 לא ייקח כזאת, אז מעבר לזה שאני חושב שזה הרבה בגלל סטיגמה שנקבעה בציבור שלנו, יש נקודה אחרת, שבן אדם אוהב להתחיל התחלה חדשה ביחד.. סוג של "ללא עבר".. זו דעתי..בהצלחה...!ענקקקקקק!שאלה לי אליך -אתה, שכתבת כה יפה והיטבת באר -אתה תיקח גרושה??(מישהו כאן מכיר את "גולדה!! אותי, את אוהבת?")

א. מה שאחרים עושים או לא עושים הם לא אמורים להיות מודל לחיקוי בשבילך, אלא מה שנכון לעשות ומה שלא.. כך, שאף אם כולם היו אומרים לך אנחנו לא לוקחים זה לא אומר שזה מה שאתה צריך לעשות..
ובדיוק על התחושה הזאת, הבאתי את הסיפור של "מה ייאמרו".. כי הנה אתה בלב שלך עדיין לא רגוע.. קשה לך עם העבודה הזאת שאתה תתארס עם גרושה.. ואז איך תילך ברחוב? מה תספר לחברים? מה ילחששו וכו'..? אבל זה הנקודה.. אם זה מה שנכון לעשות.. אז שכולם יקפצו לך.. תכלס.. אתה המאושר באדם!!!

ב. כמו שכתבתי, יש איזה תחושה יותר כייפית להתחיל עם משהו חדש.. והיות וזה רק תחושה כייפית.. אז ברור שאם תגיע הצעה על בחורה גרושה שהיא פשוט דבר מיוחד ונדיר, משהו שיש לי סיבות טובות לחשוב שאיתה החיים שלנו יהיו יותר מיוחדים וטובים.. אז בהחלט אני אשקול את זה ברצינות.. מאותה סיבה שבציבור החרדי משום מה רווח שבעלות תשובה פחות לוקחים ולי זה ממש לא מפריע אלא ההפך...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 01:15 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

ב. כמו שכתבתי, יש איזה תחושה יותר כייפית להתחיל עם משהו חדש.. והיות וזה רק תחושה כייפית.. אז ברור שאם תגיע הצעה על בחורה גרושה שהיא פשוט דבר מיוחד ונדיר, משהו שיש לי סיבות טובות לחשוב שאיתה החיים שלנו יהיו יותר מיוחדים וטובים.. אז בהחלט אני אשקול את זה ברצינות.. מאותה סיבה שבציבור החרדי משום מה רווח שבעלות תשובה פחות לוקחים ולי זה ממש לא מפריע אלא ההפך...!

תודה רבה!!!
ואני מבחינתי לא רוצה בכלללל חרדי מבית...
אז מה שרווח בחברה הזאת פחות מעניין אותי אישית!
וחבל שלא יותר אנשים מייחסי חשיבות שולית למה שאנשים חושבים על עליהם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 01:17 לינק ישיר 

זה לא עניין של מודל לחיקוי.
אתה נאה דורש, עניין אותי אם אתה גם נאה מקיים.
וענית. תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 01:18 לינק ישיר 

די88 כתב:
ב. כמו שכתבתי, יש איזה תחושה יותר כייפית להתחיל עם משהו חדש.. והיות וזה רק תחושה כייפית.. אז ברור שאם תגיע הצעה על בחורה גרושה שהיא פשוט דבר מיוחד ונדיר, משהו שיש לי סיבות טובות לחשוב שאיתה החיים שלנו יהיו יותר מיוחדים וטובים.. אז בהחלט אני אשקול את זה ברצינות.. מאותה סיבה שבציבור החרדי משום מה רווח שבעלות תשובה פחות לוקחים ולי זה ממש לא מפריע אלא ההפך...!תודה רבה!!!ואני מבחינתי לא רוצה בכלללל חרדי מבית...אז מה שרווח בחברה הזאת פחות מעניין אותי אישית!וחבל שלא יותר אנשים מייחסי חשיבות שולית למה שאנשים חושבים על עליהם!

לא יודע מה הסיבות שאת לא רוצה חרדי מבית, אך אני מבין מאד את ההרגשה שלך... 
וחבל או לא.. פשוט אנחנו יצורים חברתיים, וזה לא קל לצאת מהמקובעות החברתית.. זה הכל..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 01:22 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
יתכן שאתה צודק בחלק של התועלת, אך למה שאקח סיכון?
סיכון?
את לוקחת תמיד כשאת מתחתנת..
אינני חושב שבגרוש הסיכון הוא רב על אותו סיכון שברווק.

גרוש כבר הוכיח שלא הלך לו פעם-(לפחות 50 אחוז שהוא אשם).כל השאר אנחנו לא יודעים מה הסיכון לכן יותר טבעי לקחת אותם לכתחילה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

זה לא שאני שוללת לחלוטין...
פשוט אני גם מבינה את העניין שחרדי מבית רוצה חרדית מבית ולהפך
כי אנשים מאותו רקע רוצים אנשים מאותו רקע...
ככה גם רווקים רוצים רווקים וגרושים שהם כביכול סוג ב' (הפכו אותם לכאלה) מקבלים אנשים מאותו רקע.
ולכן אני מעדיפה בעל תשובה שהגיע מאותו מקום כמוני וחווה את אותם דברים...
אני חושבת אולי שבחרדי מבית יש תמימות מסויימת שאין בבעל תשובה בגלל הניסיון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

עמקויות כתב:
וחבל או לא.. פשוט אנחנו יצורים חברתיים, וזה לא קל לצאת מהמקובעות החברתית.. זה הכל..!

באידיש זה נקרא "עדר".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 01:24 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
ועוד דבר- אני יכולה להבטיח קשר "טהור"- לא היה לי שום קשר עם בחורים מעבר לפגישות.

את מבטיחה..
וזה שאת יוצאת איתו גם מבטיח?
בחור ישיבה שאומרים עליו שהוא לא מודרני, לכאורא לא היה לו קשרים קודמים.
להבטיח- אף אחד לא מבטיח. (אני על עצמי-כן) גם יכול להיו שהוא חי על כדורים...
רק להתפלל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 01:25 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
גרוש כבר הוכיח שלא הלך לו פעם-(לפחות 50 אחוז שהוא אשם).כל השאר אנחנו לא יודעים מה הסיכון לכן יותר טבעי לקחת אותם לכתחילה.

הרווק עדיין מחוץ למשוואה הזו. הוא לא נכלל בסטטיסטיקה בכלל..
אבל לומשנה..\אני מבין אותך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התקוממתי. התעצבנתי. נפגעתי. גרושה בשבילי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.