בית פורומים שידוכי חרדים

התקוממתי. התעצבנתי. נפגעתי. גרושה בשבילי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2011 16:30 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
א. אתה מחזק את הסטיגמה שכביכול גרושות הן לא איכותיות, אסביר לך מאיפה נובע הסטיגמה. אשה רגילה נשואה קבורה בין מטלות בית ושאר ירקות, אין לה כמעט זמן לפנאי וחברות. בזמן הפנוי , עם הבעל. מקסימום לרכל עם השכנות. לגרושה יהיה יותר זמן פנוי לבלות, וכיון שהיא מבלה היא "לא איכותית". בנוסף מטבע הדברים היא תבלה עם גרושות/פרודות לכן עוד יותר תחשב "לא איכותית".ב. אין בנות איכותיות לא קיימת כזאת חיה. בנות הן צבועות ותמיד מנסות להדגיש משהו שהן לא. לכן משעשעת אותי הסטיגמה על הגרושות, בעוד שרוב הבחורוות לא איכותיות. כל בחורה יש לה מד איכות משל עצמה, וכל העולם לא איכותי חוץ ממנה. כנ"ל לכל בחור יש כזה מד. לכן מדובר בצביעות והתחסדות לשמה. נ.ב. כותב שורות אלו אינו איכותי. אולם הוא ריאלי. בניגוד לצבועות שיקראו שורות אלו ותכף יגיבו בהתחסדות הקלאסית.

אם אתייחס להודעתך בכלליות אזי 2 דברים -

1) סוף סוף כתבת משהו ארוך יותר מאות אחת.
2) אינשאללה תידפק עם הבחורה הכי חראית בעולם - ולו בכדי שיתאמתו חששותיך ולא תצא שקרן...

ואם ארד לפרטים אז -
X

אולי אתן לך V קטן על זה שכתבת שאתה לא איכותי..

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 26/10/2011 16:33:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:30 לינק ישיר 

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 26/10/2011 16:32:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:34 לינק ישיר 

משתוקקת כתב:
יש תקופות שעוד נעלבים אח"כ (לא עליך) הרבה פעמים הגרושים הם מציאה גדולה יותר מהרווקים.
רק לגופו של עניין,
חבל להפגע. לא מרגיש שזה בשבילך תסרב בכבוד.
מי שהציע לך זה לא אותו אדם אלא הוא רק שליח של הקב"ה. כך למדתי בחיי.

מותר לשאול בת כמה כבודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:36 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
יש גרושות איכותיות שרק במקרה נפלו לשידוך של משוגע או של חוסר התאמה מובהקת.

א. אתה מחזק את הסטיגמה שכביכול גרושות הן לא איכותיות, אסביר לך מאיפה נובע הסטיגמה. אשה רגילה נשואה קבורה בין מטלות בית ושאר ירקות, אין לה כמעט זמן לפנאי וחברות. בזמן הפנוי , עם הבעל. מקסימום לרכל עם השכנות. לגרושה יהיה יותר זמן פנוי לבלות, וכיון שהיא מבלה היא "לא איכותית". בנוסף מטבע הדברים היא תבלה עם גרושות/פרודות לכן עוד יותר תחשב "לא איכותית".
ב. אין בנות איכותיות לא קיימת כזאת חיה. בנות הן צבועות ותמיד מנסות להדגיש משהו שהן לא. לכן משעשעת אותי הסטיגמה על הגרושות, בעוד שרוב הבחורוות לא איכותיות. כל בחורה יש לה מד איכות משל עצמה, וכל העולם לא איכותי חוץ ממנה. כנ"ל לכל בחור יש כזה מד. לכן מדובר בצביעות והתחסדות לשמה.

נ.ב. כותב שורות אלו אינו איכותי. אולם הוא ריאלי. בניגוד לצבועות שיקראו שורות אלו ותכף יגיבו בהתחסדות הקלאסית.

איך אתה מעז?????
הכי מתאים כאן: אני מבינה למה לא התחתנת עדין.
בעצם, היית כבר מזמן אמור למצוא, הרי בחורות לא איכותיות יש בשפע לעומת המיעוט הגברי הלא איכותי שאתה משתייך אליו.

כנראה לגמרי לא התמזל מזלך בשידוכים.

אכן..
יצאתי עם עשרות שידוכים וכון הורידו אותי כי בבירורים אומרים עלי רק שיש לי "לב טוב"
הלכתי לעמוקה, אני כל היום היום מתקשר לשדכנים , ולא מתקשרים אלי עם שום הצעות.
ועכשיו אני גם נחשב "זקן".
קיצור לא התמזל מזלי בשידוכים... אויי ויי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:37 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
יש גרושות איכותיות שרק במקרה נפלו לשידוך של משוגע או של חוסר התאמה מובהקת.

א. אתה מחזק את הסטיגמה שכביכול גרושות הן לא איכותיות, אסביר לך מאיפה נובע הסטיגמה. אשה רגילה נשואה קבורה בין מטלות בית ושאר ירקות, אין לה כמעט זמן לפנאי וחברות. בזמן הפנוי , עם הבעל. מקסימום לרכל עם השכנות. לגרושה יהיה יותר זמן פנוי לבלות, וכיון שהיא מבלה היא "לא איכותית". בנוסף מטבע הדברים היא תבלה עם גרושות/פרודות לכן עוד יותר תחשב "לא איכותית".
ב. אין בנות איכותיות לא קיימת כזאת חיה. בנות הן צבועות ותמיד מנסות להדגיש משהו שהן לא. לכן משעשעת אותי הסטיגמה על הגרושות, בעוד שרוב הבחורוות לא איכותיות. כל בחורה יש לה מד איכות משל עצמה, וכל העולם לא איכותי חוץ ממנה. כנ"ל לכל בחור יש כזה מד. לכן מדובר בצביעות והתחסדות לשמה.

נ.ב. כותב שורות אלו אינו איכותי. אולם הוא ריאלי. בניגוד לצבועות שיקראו שורות אלו ותכף יגיבו בהתחסדות הקלאסית.

איך אתה מעז?????
הכי מתאים כאן: אני מבינה למה לא התחתנת עדין.
בעצם, היית כבר מזמן אמור למצוא, הרי בחורות לא איכותיות יש בשפע לעומת המיעוט הגברי הלא איכותי שאתה משתייך אליו.

כנראה לגמרי לא התמזל מזלך בשידוכים.

אני מבקש לשמור על רמת ציניות נאותה בדברך אל ה"ליטאי".
רק ציניות עשויה אולי להועיל. (לא להתעצבן.. על דרך - עם נבל תתנבל ועם ציני תתצנן.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:38 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אכן..יצאתי עם עשרות שידוכים וכון הורידו אותי כי בבירורים אומרים עלי רק שיש לי "לב טוב"הלכתי לעמוקה, אני כל היום היום מתקשר לשדכנים , ולא מתקשרים אלי עם שום הצעות.ועכשיו אני גם נחשב "זקן".קיצור לא התמזל מזלי בשידוכים... אויי ויי .

ליבי ליבי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:44 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
אכן..יצאתי עם עשרות שידוכים וכון הורידו אותי כי בבירורים אומרים עלי רק שיש לי "לב טוב"הלכתי לעמוקה, אני כל היום היום מתקשר לשדכנים , ולא מתקשרים אלי עם שום הצעות.ועכשיו אני גם נחשב "זקן".קיצור לא התמזל מזלי בשידוכים... הספקתי כבר לחסוך לקנות דירה אבל חתן אין לי.. ואני בכלל גם צריך להסתיר את הרכישה של הדירה כדי שלא יתחתנו איתי רק בגלל הדירה.. עזבו .. סרט... אויי ויי .
ליבי ליבי..

למי שלא הבין/נה שורות אלו היו בעצם מחשבותיה של "סירהטובעת" במסווה של מחשבות שלי.
ואכן גם ליבי ליבי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 16:45 לינק ישיר 

מה יותר טוב מלשאול רב???? 
אבל, אם אתה בכל זאת מתעקש על דעתי...
אז אמנם אני עדיין צעירה בשביל לדעת מה הייתי עושה...לו.... אבל, אולי כן הייתי מנסה...
מפגישה ראשונה-- לא מתחתנים--אתה בטח מכיר את זה!!

המקום בו אתה חושב- שם אתה נמצא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:02 לינק ישיר 

2דברים.

1) שכל אחד בבקשה יגלה עם עצמו - ויכתוב את זה - אם הוא בעצמו היה הולך על זה או לא.
וזה מעבר לפן המחשבתי - בו ניתן להאריך ולדון.

2)
תודה על התגובות ל:

צדיקאלוקי
אדם_ה1
אחי23
הסירהשלנו
fake_smile
די88
אנימותק
בחורהנט
ליטאי613
עמקויות
סינטזה
עטT
שיר852
משתוקקת
עררנסטער
tootii2

מכל  מלמדי השכלתי ומכל_______ אשכיל בל"נ.

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 26/10/2011 17:03:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:04 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
מה יותר טוב מלשאול רב???? 

לדעתו של הרב זה תלוי בדעתי.
דעתי תלויה בדעתך... (לא לקחת ללב...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:08 לינק ישיר 

לי מגיעה התודה על חוסר תגובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:09 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אכן..יצאתי עם עשרות שידוכים וכון הורידו אותי כי בבירורים אומרים עלי רק שיש לי "לב טוב"הלכתי לעמוקה, אני כל היום היום מתקשר לשדכנים , ולא מתקשרים אלי עם שום הצעות.ועכשיו אני גם נחשב "זקן".קיצור לא התמזל מזלי בשידוכים... הספקתי כבר לחסוך לקנות דירה אבל חתן אין לי.. ואני בכלל גם צריך להסתיר את הרכישה של הדירה כדי שלא יתחתנו איתי רק בגלל הדירה.. עזבו .. סרט... אויי ויי .
ליבי ליבי..

למי שלא הבין/נה שורות אלו היו בעצם מחשבותיה של "סירהטובעת" במסווה של מחשבות שלי.
ואכן גם ליבי ליבי...
אתה מתכוון אלי?????????
אל תטביע את הסירה שלי.

ו-ליבי ליבי על סירתך הרעועה.

חשבתי שאנחנו באותה סירה- טעיתי.
מגיל מסוים עוברים לסירה אחרת. רעועה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2011 17:12 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
ליבי ליבי..

ואכן גם ליבי ליבי...
אתה מתכוון אלי?????????
אל תטביע את הסירה שלי.

למה את חושבת שאני מתכווין אלייך?
אולי כי התת מודע שלך מזדהה עם מה שכתבתי שנכתב בשם הניק "סירהטובעת".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:22 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
2דברים.

1) שכל אחד בבקשה יגלה עם עצמו - ויכתוב את זה - אם הוא בעצמו היה הולך על זה או לא.
וזה מעבר לפן המחשבתי - בו ניתן להאריך ולדון.

2)
תודה על התגובות ל:
צדיקאלוקי
אדם_ה1
אחי23
הסירהשלנו
fake_smile
די88
אנימותק
בחורהנט
ליטאי613
עמקויות
סינטזה
עטT
שיר852
משתוקקת
עררנסטער
tootii2

מכל  מלמדי השכלתי ומכל_______ אשכיל בל"נ.

לדעתו של הרב זה תלוי בדעתי.
דעתי תלויה בדעתך...
(לא לקחת ללב...)

אם היו משכנעים אותי ימים...אז כן.
מיציתי לקיחות ללב...

המקום בו אתה חושב- שם אתה נמצא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2011 17:42 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
ליבי ליבי..

ואכן גם ליבי ליבי...
אתה מתכוון אלי?????????
אל תטביע את הסירה שלי.

למה את חושבת שאני מתכווין אלייך?
אולי כי התת מודע שלך מזדהה עם מה שכתבתי שנכתב בשם הניק "סירהטובעת".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התקוממתי. התעצבנתי. נפגעתי. גרושה בשבילי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.