| עקבות כתב: |  | | מתוקף עבודתי אני נתקלת במקרים רבים בהם זוגות שהתחתנו צעירים ממש שהאישה הייתה ללא עבודה כי עדיין הייתי בסמינר.. וחיו ממלגת כולל. ולאחר מכן באו ילדים והאישה לא הסתדרה בעבודה.. אני רואה שמצבים אלו יוצרים סכסוכים רבים בין בני הזוג . מתח כלכלי יוצר הרבה בעיות.. שמתי לב שברוב המקרים מדובר בצעירות שנכנסו למערבולת החיים עוד בהיותם בסמינר ולא ידעו מהו עול בית.. לכשדברתי עם הורי הבנות להבין מדוע חיתנו אותן מוקדם כל כך הם הסבירו לי שככה אין להם ג'וקים בראש והם "מתבשלים" יחד.. אני שואלת אותכם... מה עדיף? בחורה צעירה עם פחות ג'וקים? או בחורה מבוגרת יותר עם עבודה אבל עם ג'וקים?
ת'אמת ....אני גם לא מבינה מה יש לבחורות צעירות שעדיין בסמינר לקום ולהתחתן... כאילו מה?! את עדיין יושבת בכיתה עם כל החברות שלך..לומדת עד מאוחר צריכה להספיק להכין ש.ב., מבחנים, לבנות את העתיד שלך בקריירה ואף...לא להפסיד שיעורי חינוך והבית היהודי...אבל--- את צריכה לתפקד..כאישה טובה, לכבס, לנקות, לבשל, לסדר, לשטוף, לגהץ, לעשות קניות (מאיזה כסף בואו נשמע?)...וכו'. עליי באופן אישי זה לא מקובל.. בתקופת הסמינר לא הסכמתי לשמוע רק מהסיבה הזו!! גם הייתה לי חברה שישבה ליידי בכיתה עם בטן הריונית---ע-נ-ק-י-ת-!!! אז היא לא עשתה מבחנים, כי היא הייתה אחרי בדיקה, אח"כ בחופשת לידה...ואז היא הייתה צריכה להשלים קורס קיץ (עם הילדה)...
אז נדמה לי שעדיף בחורה עם עבודה ועם ג'וקים, לא??? (מצד שני, אני גם מעדיפה שהבחור יהיה גדול ממני....עדיף בוגר, שיודע מה רוצה מעצמו...ולא אחד שאת צריכה לנגב לו ת'חלב מהשפתיים... אז זה הדדי...) (אגב, הבעל יכול להרוג ג'וקים..הוא אמור להיות מומחה בזה!!)