בית פורומים שידוכי חרדים

והם חיים באושר (?) ובעוני עד עצם היום הזה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2011 20:17 לינק ישיר 

איאפשר לבחור את זה...מתי שזה מגיע זה מגיע...בכל אופן אולי עדיף להתחתן כשיש כבר עבודה מסודרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2011 02:52 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
אני חושב לחלוק בכלל על כל הרעיון..
אין למבוגרים יותר ג'וקים.
כך לדעתי.

אני הייתי מעדיף בחורה מעל 22-23.
(טוב... היום זה לא חכמה. אבל גם פעם העדפתי.)

אתה לא מרגיש על עצמך שככל שאתה מתבגר אתה מוריד על דברים שבעבר לא שינו לך?
תהייה כנה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2011 02:54 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
תלוי, לרוב נראה לי מוקדם שעוד יש חשק...
אגב, במה את עובדת?

מטעמי אי חשק ורצון להחשף לא ארחיב. רק בגדול אני עובדת עם אנשים שנמצאים במשברים כלכליים ומנסה יחד איתם למצוא פתרונות.. נשמע שאת עובדת בשוק האפור...

חחח... לא להסחף..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2011 03:01 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

מתוקף עבודתי אני נתקלת במקרים רבים בהם זוגות שהתחתנו צעירים ממש שהאישה הייתה ללא עבודה כי עדיין הייתי בסמינר.. וחיו ממלגת כולל. ולאחר מכן באו ילדים והאישה לא הסתדרה בעבודה.. אני רואה שמצבים אלו יוצרים סכסוכים רבים בין בני הזוג . מתח כלכלי יוצר הרבה בעיות..

שמתי לב שברוב המקרים מדובר בצעירות שנכנסו למערבולת החיים עוד בהיותם בסמינר ולא ידעו מהו עול בית.. לכשדברתי עם הורי הבנות להבין מדוע חיתנו אותן מוקדם כל כך הם הסבירו לי שככה אין להם ג'וקים בראש והם "מתבשלים" יחד..

אני שואלת אותכם... מה עדיף? בחורה צעירה עם פחות ג'וקים? או בחורה מבוגרת יותר עם עבודה אבל עם ג'וקים?

אני לא חושב שעוני קשור דווקא לאילו שהתחתנו מוקדם, או מערבולות בחיים..
א. כי פרנסה משמיים ולנו לא נותר אלא לעשות את ההשתדלות.
ב. אף אם תאמרי שזה גרם להם לא לעשות השתדלות, עדיין ניהול נכון של הבית יכול להצליח בכל מצב שבו הם נמצאים..וזה יכול להיות בין אחת שהתחתנה מוקדם לבין אחת שהתחתנה מאוחר.. גם אילו שמתחתנות מאוחר, ויודעות מזה כסף, והם לכאו' בוגרות יותר, עדיין הן יכולות לא לכלכל את ביתם בתבונה.. 

ולעצם שאלתך מה אני מעדיף, אני יעדיף אחת שיצאה כבר לחיים, ולו כי ככה אני יותר יודע מה היא באמת.. בתוך הסמינר עדיין היא נמצאות תחת החממה, תחת תחרות החברה, וההרצאות והאווירה, אבל אף אחד לא מחייב שזה יעמוד גם במבחן המציאות.. אך כשיוצאות לחיים, כשנמצאות ברשות עצמם, אז רואים מה אמת ומה לא...

ברור שפרנסה משמים..
אבל כשבחורה מגיעה מרקע ריגלה להיות סמוכה על חשבון הורייה במהלך כל זמן הסמינר.. כח ההרגל הזה גורם לה לא לדעת להתנהל. ואני מדברת על סטטיסטיקות שערכנו.. רוב הזוגות הצעירים החרדים שמגיעים למצבים כלכליים קשים אלו זוגות שנישאו מוקדם וילד גם בא מוקדם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2011 03:04 לינק ישיר 

עקבות כתב:

אתה לא מרגיש על עצמך שככל שאתה מתבגר אתה מוריד על דברים שבעבר לא שינו לך?
תהייה כנה...

ממש ממש לא.
הייתי אומר שאני יותר פשרן.

אני רואה שצריך יותר לעגל פינות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > והם חיים באושר (?) ובעוני עד עצם היום הזה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.