בית פורומים שידוכי חרדים

נפגשים ונאלצים להיפרד...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2011 18:00 לינק ישיר 

יש מלא סיפורים כאלה.
וקרה לא אחת ולא שתיים. שחברה צלצלה אלי נרגשת, בתחושה של : זהו, מצאתי.
ואחרי שבוע נמך קולה והיא אמרה "בסוף זה לא הלך" כי משהו חיצוני תקע את המערכת למרות ששניהם הרגישו כל כך קשורים...
ואחרי כמה חדשים של עצב וקיטור על הנסיבה החיצונית שמנעה את המזלטוב, היא התארסה במזל טוב עם מישהו אחר, אחר לגמרי... ואולי הפוך בכל קנה מידה (עדה, מראה, אופי). וזה לא אומר שהיא הפכפכית! בכלל לא! פשוט לפעמים התסכול והייאוש גורמים לך לרצות במי שמוכן לקבל אותך, בפשרה חלקית. או כפי שהזכירו דלעיל שיש את הריגושים המאוהבים סתם בגלל הכימיה. אבל בשכל ישר זה לא מתאים ובדיוק ההפך, מקומות בהם מבחינה שכלית יש הרבה מן המשותף ואין סיבה להגיד לא. חוץ מהקשר הרגשי שטרם בא.

אבל האמת? כשאני נתקלת בזה לאחרונה, בכל כך הרבה בנות שחשות את אותו הדבר כלפי כמה בחורים ונפרדות מסיבה זו או אחרת וחשות את העולם חרב,  זה מתחיל לערער  לי את הבטחון ב"כשזה יהיה הוא אני אזהה את זה". כי הנה כמה הן קוננו וממש התארסו כמעט... כמה פעמים. לי זה מעולם לא קרה.

יש חיים לאחר המוות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 12:56 לינק ישיר 

ענני- מה לעשות שעדיין לא התחתנו עם אפחד? וזה לא לאחר מעשה החכמה,
אלא תוך כדי מעשה. 

אתם שמים לב שהמסקנה המתבקשת מתגובותיכם היא כי עדיף להכיר בשידוך מלא בשידוך...

מוטב שמחוץלקופסא יבוא וישזוף עניו, אולי הוא יבין סו"ס.

תוקן על ידי שיר852 ב- 09/11/2011 12:56:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2011 19:10 לינק ישיר 

ערערה כתב:
יש מלא סיפורים כאלה.
וקרה לא אחת ולא שתיים. שחברה צלצלה אלי נרגשת, בתחושה של : זהו, מצאתי.
ואחרי שבוע נמך קולה והיא אמרה "בסוף זה לא הלך" כי משהו חיצוני תקע את המערכת למרות ששניהם הרגישו כל כך קשורים...
ואחרי כמה חדשים של עצב וקיטור על הנסיבה החיצונית שמנעה את המזלטוב, היא התארסה במזל טוב עם מישהו אחר, אחר לגמרי... ואולי הפוך בכל קנה מידה (עדה, מראה, אופי). וזה לא אומר שהיא הפכפכית! בכלל לא! פשוט לפעמים התסכול והייאוש גורמים לך לרצות במי שמוכן לקבל אותך, בפשרה חלקית. או כפי שהזכירו דלעיל שיש את הריגושים המאוהבים סתם בגלל הכימיה. אבל בשכל ישר זה לא מתאים ובדיוק ההפך, מקומות בהם מבחינה שכלית יש הרבה מן המשותף ואין סיבה להגיד לא. חוץ מהקשר הרגשי שטרם בא.

אבל האמת? כשאני נתקלת בזה לאחרונה, בכל כך הרבה בנות שחשות את אותו הדבר כלפי כמה בחורים ונפרדות מסיבה זו או אחרת וחשות את העולם חרב,  זה מתחיל לערער  לי את הבטחון ב"כשזה יהיה הוא אני אזהה את זה". כי הנה כמה הן קוננו וממש התארסו כמעט... כמה פעמים. לי זה מעולם לא קרה.

יש חיים לאחר המוות?
לדעתי, אין ביטחון כזה.
מי שאמר את זה אלו אנשים שהלך להם בקלות בשידוכים ויצא להם רק פעם אחת לדעת ש"זה זה"- אז נראה להם שיש כלל כזה.
מהנסיון שלי יש המון בחורים שיכולים להתאים לי וכשאפגש איתם אחשוב שזה זה. אבל זה לא זה. אני סומכת רק על רבונו של עולם שכשזה יהיה "זה" זה פשוט ילך, ועד עכשיו לבינתיים כשזה לא היה "זה"- זה ירד....גם כשחשבתי שזה "זה"...
כשזה יהיה זה אני אדע שזה "זה" רק בגלל שלא יהיו עיכובים.
תאמינו לי- אין דרך לדעת...

פעם גם האמנתי בזה, עד שראיתי שאני מפתחת ציפיות בשמים ואח"כ הנפילה כל כך כואבת... 

מאחלת לך שיקרה לך רק פעם אחת... עם האחד שלך.
חיים לאחר המוות- תבדקי את החברות שלך ותראי שאחרי זמן- הכל עובר. או שזה עבר כשהגיע בחור אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:07 לינק ישיר 

הקפצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2013 01:24 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
הקפצה
בשביל מה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:28 לינק ישיר 

כנראה בשבילי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:32 לינק ישיר 

רקומה_פרח כתב:
כנראה בשבילי
יפה. אז מה דעתך בנידון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:37 לינק ישיר 

גם בשבילי , רקומה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2013 01:42 לינק ישיר 

כן.. יש מי שמשגיח מלמעלה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:45 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
יפה. אז מה דעתך בנידון?

מסיקה מסקנות לעצמי. אין לי כלכך מה להוסיף על הנאמר
הכל אמת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 01:47 לינק ישיר 

כולם מסכימים. מצוין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נפגשים ונאלצים להיפרד...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.