| נשלח ב-2/11/2011 00:36 |
|
| |
תמונות רשמיות מהצילומים לקליפ (מגניבות לגמרי!):
אממ, מאוחר מידי לתרגם את הכתבה, סולחים לי, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 09:29 |
|
| |
שתים, אחת ו.... אקשן! ;)

|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 14:52 |
|
| |
למה את חושבת שמאוחר? אני מאוד ישמח
לפי התמונות מאוד דומה למכביטיס... מעניין איך זה יראה... (מעניין של מי הבית שהם מצולמים בו)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 16:55 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
אממ, מאוחר מידי לתרגם את הכתבה, סולחים לי, נכון? |
|
נסלח לך. אבל יש מצב שתתרגמי ראשי פרקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 18:45 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  | נכון!!!!
(טוב נו, אבל ידעתי שראית את הסטטוסים.. זה לא פייר!
|
|
ת'אמת, הבנתי את ההודעה השניה באשכול בצורה אחרת מזו שהתכוונת אליה ולכן הרשיתי לעצמי לענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 18:56 |
|
| |
אם לשפוט לפי הקליפים הקודמים שלהם, הרי שיש להניח שנשמע שם את השיר המקורי. אולי בחלק של ימ"ג פשוט לא יראו סולן - או שבכלל לא יראו סולנים? או שכן יקליטו שוב? בקיצור, הסתבכתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 23:17 |
|
| |
יש מצב שהסריטו אותו בנפרד (כמו בחלקים שונים בקליפים הקודמים), או שהוא יצא כבר לגמרי מהמקהלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 09:23 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  | נ תחושה שלי- זה הולך להיות משו מדהים! זה חייב להיות! - גם שיר מעולה וגם כזה מאורע רציני.... וגם בלי ההפצה המיוחדת הזו, זה אומר שיהיו הרבה דברים טובים ב YBC LIVE 4! יש כבר לפחות שתי קליפים, 3 שירים חדשים ( שתיים ל YBC, אחד לחבר'ה),, יש את Daddy come home (לדעתי ההופעה מפסח גם תשולב) ו... אתם צריכים עוד????
|
|
החבר'ה היו בהופעה ????
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 14:47 |
|
| |
משיחמשיח- התכוונתי שהיה מאוחר באותו יום מבחינת השעה... זאת הבקשה ע"ח רבע המלכות? ;) מקווה להספיק את זה במוצ"ש/ ראשון.
עט- החבר'ה לא היו, אבל בהופעה בפסח אלי שר שיר מהאלבום החדש.
לי נראה שבקליפ הזה הם יתמקדו יותר בלהמחיש את המילים של השיר מאשר במקהלה. לפי התמונות נראה שלא כל המקהלה צולמו לקליפ. ככה נראה לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:01 |
|
| |
מכייפת, הם לא "מתחפשים" - הם ממחיזים שיר כלשהו. (תקראי פה באשכול...)
|
|
|
|
|