|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:21 |
|
| |
היום יום הזכרון לרבין חשבתי על "מורשת רבין" שניסו למכור לנו אמצעי התקשורת והשמאל באופן מאסיבי ובוטה. והנה עינינו הרואות שזה פשוט לא תפס כי מה לעשות מדובר בבלון נפוח וריק מתוכן הנה לנו ניסיון למכור אמונות ושכתוב הסטורי באופן מאסיבי והתוצאה שבסופו של דבר לשקר אין רגלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:27 |
|
| |
| דייר כתב: |  | היום יום הזכרון לרבין חשבתי על "מורשת רבין" שניסו למכור לנו אמצעי התקשורת והשמאל באופן מאסיבי ובוטה. והנה עינינו הרואות שזה פשוט לא תפס כי מה לעשות מדובר בבלון נפוח וריק מתוכן הנה לנו ניסיון למכור אמונות ושכתוב הסטורי באופן מאסיבי והתוצאה שבסופו של דבר לשקר אין רגלים. |
|
יופי דייר. זו גם טענה מאד חזקה בעד אמינות התורה, וגם מאד בוגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:29 |
|
| |
בקהיליה שלך לא תפס.
יש מספיק אנשים שזה תפס אצלם.
אולי בעתיד, אם וכאשר הימין יתחיל להתפורר (אני נוקט את זה כדי לזרום עם הדוגמה, לא שאני מביע כאן תקוות כאלו), הם יעשו רפורמה יאשיהו-לייק ויהרגו את כל מנהיגי הימין ויכפו באלימות את דעותיהם על היתר, מה שיאלץ את כל היתר להתחבר אליהם (המקל). אז הם קצת יתקנו את הדיווח ויוסיפו בו צדדים שליליים של רבין כדי שגם ימניים יוכלו לחיות איתו (הגזר), ויפרסמו דיווח שמקובל על כולם (או לפחות שאף אחד לא מתנגד לו בגלוי).
ולאחר זמן מה יאמר דייר שזה דיווח שמקובל על כולם.
תוקן על ידי thepresent ב- 09/11/2011 15:30:56
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:31 |
|
| |
אתה במצב רוח קרבי היום מה קרה תשתה מים קרים ותרגע. מה שאני טוען שכשמנסים למכור אמונות ודעות כמו במקרה של רבין או רוסיה הסוביטית או כל דוגמא אחרת שתמצא לנכון עם כל הרצון הטוב והשכנוע המאסיבי זה לא מחזיק מעמד אם אתה מעונין לחשוב אחרת זכותך. (אולי דרכתי לך פה על יבלת כואבת אז אני מתנצל מראש שלא תפגע לי עוד פעם)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:33 |
|
| |
| thepresent כתב: |  | בקהיליה שלך לא תפס.
יש מספיק אנשים שזה תפס אצלם.
אולי בעתיד, אם וכאשר הימין יתחיל להתפורר (אני נוקט את זה כדי לזרום עם הדוגמה, לא שאני מביע כאן תקוות כאלו), הם יעשו רפורמה יאשיהו-לייק ויהרגו את כל מנהיגי הימין ויכפו באלימות את דעותיהם על היתר, מה שיאלץ את כל היתר להתחבר אליהם (המקל). אז הם קצת יתקנו את הדיווח ויוסיפו בו צדדים שליליים של רבין כדי שגם ימניים יוכלו לחיות איתו (הגזר), ויפרסמו דיווח שמקובל על כולם (או לפחות שאף אחד לא מתנגד לו בגלוי).
ולאחר זמן מה יאמר דייר שזה דיווח שמקובל על כולם.
תוקן על ידי thepresent ב- 09/11/2011 15:30:56 |
|
מה שתגיד אני כבר התיאשתי מקונספירציות ומרחצי הדמים
והשכתובים ושאר מיני מטעמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:39 |
|
| |
מה שאני תיארתי הוא איך שכנראה התרחש שכנוע עם ישראל שהאל יהווה, via המנהיג המיתולוגי משה, אסר חמורות על פולחן אלים אחרים (והקרבה שלא במקדש הירושלמי).
ניסו לשווק את הרעיונות האלו כמה מאות שנים (יש בידינו כמה ספרים מהתקופה ההיא שזועקים צעקה גדולה ומרה ומנסים לאיים ולהבטיח - הלא הם ספרי הנביאים, אבל אף אחד לא קנה את זה) אבל הוא לא תפס, עד שממלכת הצפון התפוררה וּבָשְׁלוּ התנאים המתאימים לרפורמה אנלוגית לזו שתיארתי בהודעה הקודמת. וגם אז הוא עדיין לא ממש תפס (ראה ירמיהו מ"ד), היו עוד כמה שלבים בדרך אל הטמעת הרעיון הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:53 |
|
| |
מה זה "לא קנה" אני סמוך ובטוח שעם ישראל היה מודע להיסטוריה שלו אבל מה לעשות קשה להחזיק מעמד עם דת שונה ולהיות OUTSIDER כל הזמן אז עבדו ע"ז. אנחנו לא רואים בנביאים ניסיון לשכנע שהיה מעמד הר סיני ושהם באמת יצאו ממצרים וכל שאר מיני החבת"ה יש פה ניסיון לתיקון עוולות מוסריות ולחזור לעבודת ה'. מה שאני טוען שאי אפשר למכור הסטוריה אלטרנטיבית על בסיס שקרי אי אפשר להגיד שימי רבין היו ימות המשיח והכל היה וורוד כשאנחנו יודעים שאוטובוסים התפוצצו לנו ברחובות על בסיס שבועי קבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 15:56 |
|
| |
דייר,
שאלה:
מנה את התקופות בהיסטוריה היהודית שנמנות כתקופות זוהר, לדעתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:02 |
|
| |
למה אתה חותר?
תוקן על ידי דייר ב- 09/11/2011 16:03:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:06 |
|
| |
אתה הולך לבחור את התשובות שלך לפי מה שיתמוך בצד שלך בדיון?
תמנה תקופות זוהר.
לדוגמה: ימי שלמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:08 |
|
| |
זה הראשון שעלה לי בראש ימי בית שני בתקופת החשמונאים וימינו אלה לאחר השואה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:24 |
|
| |
| דייר כתב: |  | זה הראשון שעלה לי בראש
ימי בית שני בתקופת החשמונאים
וימינו אלה לאחר השואה. |
|
אבל לפני רגע אמרת שלא ניתן למכור שתקופת רבין היא תקופה טובה. אז הכל יחסי... ביחס לשואה הבאה (היל"ת) היא תקופה טובה. תלוי מתי מסתכלים אחורה בנוסטלגיה...
וגם בתקופת החשמונאים היו כל מיני פ*קים, אולי אתה לא זוכר. דתיים רצחו חילונים, כהנים השתלטו על הפוליטיקה ועל משרות שלא שלהם, שורה של רציחות פוליטיות ומלחמות אחים על רקע פוליטי, בשלב מסוים השלטון רצח הרבה רבנים...
תוקן על ידי thepresent ב- 09/11/2011 16:42:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:37 |
|
| |
דייר
מעולם לא היתה לעם ישראל מלכות יותר מושחתת ורעה ממלכות חשמונאים.
המלך שלמה היה מלך רעה לעמו.- איך אמר בנו רחבעם- אבי יסר אתכם בשוטים, במחצית השניה של מלכותו הוא גם היה רעה בעייני ה'
הימים הטובים ביותר לעם ישראל מאז ומעולם הם.thepresent ההווה הנוכח, מכל הבחינות האפשריות לעם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 16:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 17:02 |
|
| |
נוכחי אתה נוקט בשיטת "בלבלי אותו בלבלי"? ברור שתקופת רבין יחסית לפרעות ת"ח ות"ט היו תור הזהב אבל להתחיל למכור לנו "מורשת" שלא הייתה ולמכור לנו סיפורים מצוצים מהאצבע על תקופה נפלאה המרחק הוא גדול והרוב לא קונה את זה.
|
|
|
|
|